%(#ff4d59)[سلااام]😃
%(#ff4dff)[یه مشکلی که سال کنکور داشتم این بود که باید شماره تستها رو به صورت دستی وارد پاسخنامه خام میکردم و بعد تست میزدم که این کار خیلی ازم وقت می گرفت پس به فکر این افتادم تو اوقاتی که بیکار بودم یه پاسخنامه خام واسه راه ابریشم درست کنم و حالا میخوام اون رو در اختیار شما بذارم]😌
%(#4e37ff)[فقط مشکلش اینه که که یه جاهاییش با عمومی ها یکی بوده و سعی کردم تصحیحش کنم که شاید یکم نظم بعضی صفحات خراب شده باشه]
%(#037005)[و مشکل بعدی هم اینه که بر اساس راه ابریشم کنکور ۱۴۰۱ هست و نمیدونم چقدر راه ابریشم ۱۴۰۲ عوض شده و اینکه به درد بچه های راه ابریشم پرو هم میخوره یا نه رو اطلاعی ندارم]
👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻
پاسخبرگ خام راه ابریشم کامل.pdf
👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻
%(#0009ff)[در ضمن تو این فایل کنکورچه ها هم قرار داده] %(#0009ff)[شدن] 😄
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همگی دوستان
کسی مطلع هست که چرا جزوات صفر تا صد ها غیر فعال اند و از دسترس خارج شده ؟
اکثر مجموعه ها هم اینطوره مثلا : ( گسسه اقای نوید و شیمی اقای معینی و فیزیک اقای یاری و ... )
و اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه که جروه هارو داره یا خودش میتونه اینجا بفرسته ممنون میشم 🙏🏼
@همیار ریاضی فیزیک تجربی
خواهش میکنم الان 3 ساعته درگیرشم ولی نمیشه پیدا کردنشون که سخته بعدم ک پیدا کردم یکیشو موقع افزودن به سبد خرید خطا میده . اون یکی جزوه ام جزوه حسابان اقای علی صدری کنار وویدیوهاش هست ولی دانلود نمیشه .
🌸 🦋 الان سوال اینه چطور جزوه هارو پیدا کنم و چطور بخرمشون ؟
و اون یکی جزوه حسابان که کنار ویدیو ها هست ولی دان نمیشه رو چیکارش کنم ؟
چشام خشک شد پاش
لطفا کمک
-
میشه یکی به من بگه من چجوری باید جزوه دانلود کنم کلافه شدم بخدا
-
VIANA284 چه جزوه ای ؟
-
VIANA284 از الا می خوای دانلود کنی؟ چه محصولی از الا خریداری کردی؟
-
VIANA284 باید بری در قسمت فیلم ها پایین صفحه درباره فیلم توضیح داده شده و در کنارش نوشته شده جزوات
جزوات را کلیک کن و دانلود جزوه را بزن تا جزوه مربوطه دانلود شود -
38a64f5a869974 ببین دوره صفر تاصد حسابان یازدهم رو یه نگاه بنداز همین کاری که گفتیو کردم ولی میزنم رو علامت دانلود میره تو یه صفحه دیگه و میزنه این محصول غیر فعال است . شما میتونین کمکم کنید بدجور گیرم
-
Reyhoon hastam حسابان یازدهم صفر تا صد علی صدری
-
38a64f5a869974 اونا که جزوشون کنار ویدیوشون نیست رو چطور دانلود کنم جزوشو پیدا کردم جزوه امار و احنمال یازدهمو تدریس اقای علی صدری ولی موقع افزودن به سبد خرید خطا میده و یه کادر ابی هم داره ک توش نوشته انتخاب محصول که نمیدونم چیکارش کنم میشه کمکم کنید؟
-
VIANA284 درسته من الان رفتم دیدم که جزوه حسابان که میگی نمیاد احتمالا جزوات آن بر روی سایت قرار نگرفته چون دوره های صفر تا صد رایگان اند ولی شما می توانید از طریق تیکت از پشتیبان های سایت راهنمایی بیشتر دریافت کنید
-
38a64f5a869974 خیلی ممنون الان میرم تو قسمت تیکت مرسی
-
VIANA284 ببین پایین فیلما یه قسمتی هست ب اسم جزوات اونجا فایل جزوه رو گذاشتن کنارش علامت دانلود ک باهاش فایل دانلود میشه ، این مراحل رو انجام میدی؟