Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انگيزه
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

انگيزه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
4.3k دیدگاه‌ها 542 کاربران 264.8k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M marzyeh78

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر.واسه ی انگیزه گرفتن چنل اسطوره رو بهتون پیشنهاد میکنم از استاد ایلیا ایمانی ک مدرس زیست هم هستن ولی من خودم بیشتر مطالب انگیزشیشو میخونم
    ولی اگه ممکنه یکی ب من بگه چیکار کنم بتونم پیوسته بخونم😔
    حتی انگیزشی ترین کلیپا و وویساهم اا یه ساعت دوساعت روی من تاثیر داره و دوباره نمیخونم.یا یه مدت درس میخونم یدفه یه وقفه طولانی مث افسردگی و ناامیدی بین درسام میوفته ک خیلی منو از درس دور میکنه...لطفا اگه کسی مشکل منو داشته و تونسته این مشکلو حل کنه به منم کمک کنه.

Z آفلاین
    Z آفلاین
    Zahra M
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

marzyeh78
    مردم اغلب میگویند که انگیزه دوام طولانی ندارد... خب شما هم هر روز شاید لازم باشد حمام کنید به همین دلیل ما آنرا به صورت روزانه توصیه میکنیم.
    #زیگ زیگلار

1 پاسخ آخرین پاسخ
    8
    • ShameS آفلاین
      ShameS آفلاین
      Shame

توی تایپک فیزیک ازمون و تحلیل یه عکس ابر انگیزشی گذاشتم برید حالشو ببرید

هیچ کس کامل نیست حتی خود تو

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • AyliA آفلاین
        AyliA آفلاین
        Ayli

اگر هر شب به جای تماشای تلویزیون، پانزده دقیقه مطالعه کنید، سالی حدود پانزده کتاب را می‌خوانید ...!
        اگر روزی پانزده دقیقه ادبیات کلاسیک بخوانید، در مدت هفت سال، صد کتاب بزرگ ادبیات کلاسیک را خوانده‌اید ...!
        اینگونه تبدیل به یکی از باسوادترین افراد در نسل خود می‌شوید.
        همه این‌ها با پانزده دقیقه مطالعه قبل از خواب حاصل می‌شود ...!
        @دانش-آموزان-آلاء

✍دکتر, "جون" یه انسان به درس خوندن الان تو بستگی داره!
        نگو که "حس"ش نیست...
        مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • AyliA آفلاین
          AyliA آفلاین
          Ayli

متن جایگزین

🗯 موفقیت یعنی از شکستی به شکستی دیگر رفتن
          بدون اینکه شور و اشتیاق خود را از دست بدهیم.
          پس از باختن نترسید
          و آنقدر تلاش کنید تا شکست از رو برود

نگو که "حس"ش نیست...
          مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • انتزاعا آفلاین
            انتزاعا آفلاین
            انتزاع
            اخراج شده

درسته من خسته ام ولی دلیلی نداره پانشم دوباره شروع نکنم :))پس توام شروع کن
            فک کنید یه روانشناس پولدار اینو گفته؛ چی میشه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
            5
            • AyliA آفلاین
              AyliA آفلاین
              Ayli

✅آنچه تو را خسته و درمانده می کند، کوه های پیش روی تو نیست،
              بلکه ریگ های درون کفشت است!!
              (رابرت سرویس)
              @دانش-آموزان-آلاء

نگو که "حس"ش نیست...
              مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • AyliA آفلاین
                AyliA آفلاین
                Ayli

متن جایگزین
                @دانش-آموزان-آلاء

نگو که "حس"ش نیست...
                مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • ShameS آفلاین
                  ShameS آفلاین
                  Shame
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Shame انجام شده

کیا میخوان برن بام تهران؟....باید رکاب بزنی هااا0_1512647440021_photo_2017-12-07_15-19-57.jpg

هیچ کس کامل نیست حتی خود تو

I 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • ShameS Shame

کیا میخوان برن بام تهران؟....باید رکاب بزنی هااا0_1512647440021_photo_2017-12-07_15-19-57.jpg

I آفلاین
                    I آفلاین
                    iam
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط iam انجام شده

.............

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • AyliA آفلاین
                      AyliA آفلاین
                      Ayli

پیرمردی نارنجی پوش در حالی که کودک را در آغوش داشت با سرعت وارد بيمارستان شد و به پرستار گفت:خواهش می کنم به داد این بچه برسید. بچه ماشین بهش زد و فرار کرد. بلافاصله پرستار گفت: این بچه نیاز به عمل داره باید پولشو پرداخت کنید.
                      پیرمرد: اما من پولی ندارم. پدر و مادر این بچه رو هم نمی شناسم. خواهش می کنم عملش کنید من هرجور شده پول رو تا شب براتون میارم. پس پرستار گفت با دکتری که قراره بچه رو عمل کنه صحبت کنید.
                      پيش دكتر رفت اما دکتر بدون اینکه به کودک نگاهی بیندازد گفت: این قانون بیمارستانه. باید پول قبل از عمل پرداخت بشه.
                      صبح روز بعد… همان دکتر سر مزار دختر کوچکش ماتش برده بود و به دیروزش می اندیشید.
                      خوب است کمے انسان باشیم.

نگو که "حس"ش نیست...
                      مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      10
                      • romisaR آفلاین
                        romisaR آفلاین
                        romisa

0_1512653445245_1512646768476-img-20171206-124042ریبا.jpg

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • آسِمان آبیآ آفلاین
                          آسِمان آبیآ آفلاین
                          آسِمان آبی
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده

وقتی خدا هس همه چی خوبه همه چی...
                          دلت قرص قرصه به بودنش به نگاهش اونم از نوع ویژه اش
                          وقتی خدا هس یعنی به هیچ چی فک نکن یعنی سرتو بکن تو لاک خودتو فقط بروووووووو جلووو
                          وقتی ارزو هس خدا هس تلاش هس جنگیدن هس ...
                          جنگیدن فقط و فقط واسه اون لحظه ای که نتیجه ها میاد و تو از شدت خوشحالی نمیدونی باید چیکار کنی
                          پس اروم و بی دغدغه برو جلو حتی یه ثانیه ام وانیسا نذار هیچ کس و هیچ چیز جلوتو بگیره
                          مطمئن باش تهش همونی میشه که از ته دلت میخوایش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          4
                          • M.anM آفلاین
                            M.anM آفلاین
                            M.an
                            مدیر

دکتر احمد حلت:

هرجا می‌روی ،همان‌جا باش!
                            امیروالاجان!
                            شاید از این جمله‌ای که گفتم خنده‌ات بگیرد و مثل همیشه بگویی:"این‌که معلومه!"
                            درسته حق با توست . کاملا معلوم و مشخص و روشن است که انسان هرجا که می‌رود جسم خودش را هم می‌برد . اما منظور من فقط جسم نبود .
                            منظورم این است که در ساعات شبانه روز هرجا هستی، کل هوش و حواس و فکر و ذکرت همان‌جا باشد . اگر سرکار هستی فقط در کاری که انجام می‌دهی حضور داشته باش . موقع رانندگی حواست به جاده باشد و وقتی در خانه هستی حضورت را به خانه بیاور .
                            آدم‌های زیادی نزد من آمده‌اند و از همسر و همدم و دوست و شریک خود نالیده‌اند که وقتی کنارشان هستند،انگار کنارشان نیستند!
                            این بی‌حضوری در جاهایی که هستیم اصلا چیز خوبی نیست . دنیا فقط زمان به حرف ما گوش می‌دهد که یکپارچه و کامل با آن رو در رو شویم .
                            آدم‌های حواس پرت و بی‌حضور هرگز موفق نمی‌شوند .

📚دلنوشته‌احمدبه‌امیروالا
                            ❌➕

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • AyliA آفلاین
                              AyliA آفلاین
                              Ayli

➕ ﻣﺮﺩﯼ ﻗﻮﯼ ﻫﯿﮑﻞ ﺩﺭ ﭼﻮﺏ ﺑﺮﯼ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺧﻮﺏ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﺪ. ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ۱۸ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﺮﯾﺪ، ﮐﺎﺭﻓﺮﻣﺎﯾﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﮔﻔﺖ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﮐﺎﺭ ﺗﺸﻮﯾﻖ ﮐﺮﺩ. ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩ، ﻭﻟﯽ ۱۵ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﺮﯾﺪ. ﺭﻭﺯ ﺳﻮﻡ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩ، ﺍﻣﺎ ﻓﻘﻂ ۱۰ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﺮﯾﺪ. ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺵ ﺁﻣﺪ ﮐﻪ ﺿﻌﯿﻒ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﭘﯿﺶ ﮐﺎﺭﻓﺮﻣﺎﯾﺶ ﺭﻓﺖ، ﻋﺬﺭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻼﺵ می ﮐﻨﻢ، ﺩﺭﺧﺖ ﮐﻤﺘﺮﯼ ﻣﯽ ﺑﺮﻡ. ﮐﺎﺭﻓﺮﻣﺎﯾﺶ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﮐﯽ ﺗﺒﺮﺕ ﺭﺍ ﺗﯿﺰ ﮐﺮﺩﯼ؟ ﺍﻭ ﮔﻔﺖ : ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻭﻗﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ، ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺪﺕ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﺮﯾﺪﻥ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﺑﻮﺩﻡ. ﺭﺍﺯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻫﻤﻴﻦ ﻧﻜﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﻇﺮﻳﻒ ﺍﺳﺖ، ﻓﻜﺮ، ﺟﺴﻢ، ﺭﻭﺡ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺷﻮﻧﺪ. در هیاهوی زندگی وقتی رو برای مطالعه، آرامش، در کنار خانواده بودن و تفریح قرار بدیم.
                              دوست عزیز هر چند وقت تبر ⛏ زندگیتو تیز کن

نگو که "حس"ش نیست...
                              مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • AyliA آفلاین
                                AyliA آفلاین
                                Ayli

⭕️➕ با پدرش در کنار دریا بود. پدرش از او خواست امتحان کند دمای آب خوب است یا نه. فقط 5سالش بود و از این که میتوانست کمک کند, شگفت زده بود. به کنار دریا رفت و پاهایش را خیس کرد. گفت: پاهایم را در آب فرو کردم، سرد است. پدرش او را در آغوش گرفت و با او به کنار دریا رفت و بدون هیچ هشداری او را به درون آب پرتاب کرد. ترسید، اما بعد احساس لذت کرد. پدرش پرسید: آب چطور است؟ پاسخ داد: خوب است. پس از حالا به بعد، هر وقت خواستی چیزی را بشناسی، خودت را به طرف آن پرتاب کن. ترس باعث می شود که واقعیتها را درست درک نکنیم. بترس و اقدام کن...
                                @دانش-آموزان-آلاء

نگو که "حس"ش نیست...
                                مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                6
                                • AyliA آفلاین
                                  AyliA آفلاین
                                  Ayli

💎همیشه یادت باشه امیدواری جایی معنا پیدا میکنه که واقعا گرفتار شده باشی
                                  اگه حتی میبینی نمیشه کاری کرد و حس میکنی ک نمیتونی اینو بدون ک تو باید هرچی که داری بزاری...راه دیگه ای نیست
                                  بالاخره اینهمه زحمت کشیدی نوبت توکل ب خداست
                                  این تویی ک تصمیم میگیری چیکار کنی
                                  حرف هیچکس برات مهم نباشه
                                  من باورت دارم و میدونم ک تو اگه فقط ب خودت متکی باشه میترکونی!
                                  از هیچ چی نترس...تو شجاع تر ازین حرفایی!
                                  خیلیا الان نا امیدن خیلیا روزاشون الکی میگذره!
                                  ولی تو خودتو با هیچکی مقایسه نکن سرت تو کار خودت باشه
                                  ببین دقیقا کدوم مبحثارو تسلط داری کدومارو نداری
                                  بجنگ و سرعتتو زیاد کن
                                  میدونم اگه بخوای میتونی وقتای پرتو بکشی!
                                  تو فرمانروای مغزتی!
                                  چ امتحانای ترم چ آزمونا تو از پس همشون بر میای
                                  فقط کافیه یکم تمرین کنی!
                                  یواش یواش میری بالا
                                  و روز کنکور
                                  روزیه ک تو به اون مبحثایی ک میخواستی رسیدی
                                  و میتونی اون درصدایی ک انتظارشونو داشتی رو بدست بیاری
                                  کاراتو نیمه تموم نزار
                                  تو میتونی کسی باشی ک تصورشو میکنی!
                                  موفق باشی:)
                                  @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء

نگو که "حس"ش نیست...
                                  مساله مرگ و زندگیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  4
                                  • rose77R آفلاین
                                    rose77R آفلاین
                                    rose77

0_1512928433546_30455d7f-b144-4361-9d86-707dbc5303d5-image.png
                                    ❌در رختخواب مطالعه نکنید!

مطالعه در رختخواب باعث میشود مغز بین کتاب و خواب نوعی ارتباط و همزمانی ایجاد کند و هرگاه قصد مطالعه داشتید و کتاب را دیدید احساس خواب کنید !

السلام علیک‌یا ابا عبدالله💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • loveryou021L آفلاین
                                      loveryou021L آفلاین
                                      loveryou021

زندگی سخت نیست،

زندگی تلخ نیست،

زندگی همچون نت‌های موسیقی، بالا و پایین دارد…

گاهی آرام و دلنواز،

گاهی سخت و خشن،

گاهی شاد و رقص آور،

گاهی پر از غم…

زندگی را باید احساس کرد …

تو زندگی مثل درختی باش که اگه کسی بهت لگد زد شکوفه بارون بشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • loveryou021L آفلاین
                                        loveryou021L آفلاین
                                        loveryou021

قرار نیست من طوری زندگی کنم که دنیا دوست داره
                                        خب طبعا قرار هم نیست دنیا همونجوری بچرخه که من دوست دارم

این به اون در.. خیالی نیست 🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • loveryou021L آفلاین
                                          loveryou021L آفلاین
                                          loveryou021

خوشبختی یعنی :

بدانیم هر چه داریم از رحمت خداست

و هرچه نداریم از حکمت خدا

خوشبختی رسیدن به خواسته‌ها نیست،

بلکه لذت بردن از داشته‌هاست ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 37
                                          • 38
                                          • 39
                                          • 40
                                          • 41
                                          • 217
                                          • 218
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه