IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
چپ یا راست ؟
-
بچه ها تست ۲۳ رو نگاه کنید ! -
خب اینجا عصب بینایی به سمت راست میره پس باید چشم چپ باشه ولی اینجا برعکسشو گفته
-
اینم اشتباه نگفته :///؟ -
پرستو بابایی سلام خانوم بابایی خسته نباشید...
این تست فکر کنم با توجه به فاصله از سطح بالایی در نظر گرفته تست رو و شکل کتاب -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to 0yasin.sh0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
متوجه نمیشم منظورتون رو متاسفانه
این برای تشخیص بالا یا پایین چشم نبود ؟ -
پرستو بابایی چرا برای تشخیص بالا پایین هست ولی فکر کنم تست هم طبق گفته های کتاب تو فعالیت درسی اینطوری طرح کرده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to 0yasin.sh0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
خب آخه ...
مشکل من اینه که این چشم ؛چشم چپه یا راست ؟ -
پرستو بابایی مغزم دردگرفت
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to svdasrkhni on آخرین ویرایش توسط انجام شده
svdasrkhni
من دارم اشتباه میگم ؟ -
پرستو بابایی والله منم موندم چطوری تشخیص داده
-
*لکه زرد واقع در چشم چپ نسبت به عصب بینایی، سرخرگ و سیاهرگ موجود در نقطه کور به گوش چپ نزدیک تر می باشد.
*لکه زرد واقع در چشم راست، نسبت به عصب بینایی، سرخرگ و سیاهرگ موجود در نقطه کور به گوش راست نزدیک تر است.
-
حالاچطوریه رو نمیدونم!
-
اینم جواب قانع کننده نیستش!
-
تست خرابه
-
0yasin.sh0
صد درصد
چون حالت دیگه ای وجود نداره حداقل تا جایی که ما می دونیم ! -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
میشه لطف کنید توضیح بدید -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی
این تست کاملا غلطه
گیرنده فشار جزو گیرنده های مکانیکی محسوب میشه