7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ریفلاکس ادراری ؟
-
38a64f5a869974 نمونه بزارید
-
در تست آمده بود که آیا حرکت دو طرفه را میتوان در میزنای و مثانه دید؟
-
38a64f5a869974 سلام
من خودم اینو در نظر میگیرم
یعنی حرکت دو جهته رو میتونیم ببینیم
چون وقتی افتادگی کلیه اتفاق بیفته راهش مسدود میشه و ادرار به طرف کلیه برمیگرده (طبق کتاب)
ولی نظر اساتید و دوستان عزیزو طراح محترم هم مهمه ،
یه چیز خیلی شبهه داریه به نظرم -
38a64f5a869974 بله میشه دید
طبق اصطلاحی که گفتید(ریفلاکس ادراری) که به معنی بازگشت ادرار هست این اتفاق میفته و ادرار از مثانه و میزنای برمیگرده -
@_POUYA_ در ریفلاکس ادراری ؟ گفته است:
38a64f5a869974 سلام
من خودم اینو در نظر میگیرم
یعنی حرکت دو جهته رو میتونیم ببینیم
چون وقتی افتادگی کلیه اتفاق بیفته راهش مسدود میشه و ادرار به طرف کلیه برمیگرده (طبق کتاب)
ولی نظر اساتید و دوستان عزیزو طراح محترم هم مهمه ،
یه چیز خیلی شبهه داریه به نظرمفک کنم این متن مال فصل تنظیم اسمزی گفتار اول صفحه اول سطر های آخر باشه
-
@زهرا_محمدی در ریفلاکس ادراری ؟ گفته است:
38a64f5a869974 بله میشه دید
طبق اصطلاحی که گفتید(ریفلاکس ادراری) که به معنی بازگشت ادرار هست این اتفاق میفته و ادرار از مثانه و میزنای برمیگردهپس فک کنم میتونیم این ریفلاکس از مثانه رو هم به دلیل تاخیر در فرآیند تخلیه در نظر بگیریم؟
یا اینکه بدن اب نیاز داره از مثانه میگیره؟
درسته؟ یا نکتش یه چی دیگس؟ -
@_POUYA_ سلام اقای حسین پور
واقعیت اینه ک نمی دونم
و چیزی ک گفتم صرفا بر اساس کلمه ریفلاکس بود
بنظرم اختلال و یا آسیب در دریچه مثانه میتونه باعث برگشت ادرار بشه چون ص ۷۴ پاراگراف یکی مونده به اخر میگه
این دریچه مانع بازگشت ادرار از مثانه به میزنای میشه -
@زهرا_محمدی درسته
ولی کاش اگه این نکته رو کنکور دادن نگن چون نخوانده ایم باید غلط در نظر میگرفتید -
@_POUYA_ چی بگم
بله نخوندیم همچین چیزیو
از اونجایی که احتیاط شرط عقله این تستو رد می کنیم️ -
@زهرا_محمدی ولی متنی که پایین نوشتم(دو جهته بودن میزنای در اثر افتادگی کلیه) رو آیکیو قبول کرده بود و نکته تستش بود
-
@_POUYA_ پس از مطالب کتاب همچین چیزی قابل استنباطه
-
@_POUYA_ بازگشت ادرار از مثانه به میزنای به دلیل اختلال در دریچه های مثانه است
-
@زهرا_محمدی در جلسات رفع اشکال زیست هم باید بپرسیم
-
@_POUYA_ درسته
-
رفع اشکال بر گزار نمیشود؟
-
38a64f5a869974 فاقد خبرم
-
@_POUYA_ دیشب نگاه کردم اصلا کسی جواب سوالا رو نداد!
-