روده کوچک
-
سلام بر دوستان عزیز آلایی
مسئله ای که بهش برخوردم در مورد تناقض توی کتابای نشر الگو و آیکیو جامع هست! توی کتاب نشر الگو نوشته گروهی از یاخته های روده باریک آنزیم میسازند و ترشح میکنند!ولی کتاب آیکیو چنین مسئله ای رو در تست ها غلط گرفته و جمله کتاب هم اینه گروهی از یاخته ها آنزیم دارند.
با توجه به اینکه کتاب مستقیما نگفته بعضی یاخته های روده باریک آنزیم ترشح میکنند به نظر من کتاب آیکیو راه درست رو رفته نظر شما چیه؟
@تجربیا -
E Erfan_JvN marked this topic as a question on
-
سلام بر دوستان عزیز آلایی
مسئله ای که بهش برخوردم در مورد تناقض توی کتابای نشر الگو و آیکیو جامع هست! توی کتاب نشر الگو نوشته گروهی از یاخته های روده باریک آنزیم میسازند و ترشح میکنند!ولی کتاب آیکیو چنین مسئله ای رو در تست ها غلط گرفته و جمله کتاب هم اینه گروهی از یاخته ها آنزیم دارند.
با توجه به اینکه کتاب مستقیما نگفته بعضی یاخته های روده باریک آنزیم ترشح میکنند به نظر من کتاب آیکیو راه درست رو رفته نظر شما چیه؟
@تجربیاErfan_JvN سلام
ولی کتاب به وضوح گفته توی فصل مربوطه جلوی شکل ۱۰ (اگه درست یادم باشه) همون شکل کبد جلوش یه متنی هست که نوشته شیره روده
اونجا نوشته شیره روده آنزیم دارد
و شیره روده رو خود روده ترشح میکنه خب پس میشه گفت خودش هم تولید میکنه
کتاب به طور واضح نگفته آنزیم گوارشیه یا یه چیز دیگه
-
Erfan_JvN سلام
ولی کتاب به وضوح گفته توی فصل مربوطه جلوی شکل ۱۰ (اگه درست یادم باشه) همون شکل کبد جلوش یه متنی هست که نوشته شیره روده
اونجا نوشته شیره روده آنزیم دارد
و شیره روده رو خود روده ترشح میکنه خب پس میشه گفت خودش هم تولید میکنه
کتاب به طور واضح نگفته آنزیم گوارشیه یا یه چیز دیگه
@_POUYA_ نظر دبیرا در این مورد نظر کتاب آیکیو هس...استاد موقاری و امینی راد هم تولید و ترشح آنزیم توسط سلول های روده باریک رو غلط گرفتن...حتی استاد موقاری فک کنم گفت اینا ترشح نمیشن و با از بین رفتن بعضی سلولای روده باریک از آنزیمی که دارن استفاده میشه.
آنزیم دارند درست و آنزیم تولید و ترشح میکنند غلط گرفته میشه -
@_POUYA_ نظر دبیرا در این مورد نظر کتاب آیکیو هس...استاد موقاری و امینی راد هم تولید و ترشح آنزیم توسط سلول های روده باریک رو غلط گرفتن...حتی استاد موقاری فک کنم گفت اینا ترشح نمیشن و با از بین رفتن بعضی سلولای روده باریک از آنزیمی که دارن استفاده میشه.
آنزیم دارند درست و آنزیم تولید و ترشح میکنند غلط گرفته میشه -
شیره روده: روده باریک این شیره را ترشح میکند .شیره روده شامل موسین ، آب ، یون های مختلف از جمله بیکربنات و آنزیم است .
-
E Erfan_JvN marked this topic as a regular topic on