سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
رفع اشکال
-
سلام. یکی رو واسه رفع اشکال ریاضی مبحث مشتق وکاربردمشتق میخوام. سوالات سختی هم دارم. میخوام که برام توضیح بدید و روش تشریحی شو بگید. %(#d15656)[هزینه هر سوالم پرداخت میکنم.] اگر کسی هست اعلام کنه که آیدی تلگرام بدم
لطفا درباره این تاپیک موضع گیری نکنید و پند و اندرز حواله نکنید. این جانب گوشم پر است. -
-
@m-sina
شما بپرس
ادمای خاصش اگه ببینن جواب میدن
سخت ترین سوالات رو اینجا به من جواب داد عزیزانچند تاشرط داره
1- سوال با کیفیت و واضح و خوانا باشه اگه کج باشه کسی نمیره دانلود کنه برعکسش کنه
2- تو سوال ادمای خاص مربوط رو منشن کنید
3- ببرین رو حالت حل نشده
4- خودتون به سوالای بقیه جواب بدین که اونا هم جواب بدن -
سلام بفرس
داش گلم همینجا سوالت رو بزار درست ویس می دم اگه بدونم
هزینه هم که صحبتش رو نکن -
من اصن مث کسایی ک اینجا کامنت دادن ادم خوبی نیستم اگ ی درصد ریاضیم خوب بود با کمال میل پولاتو بالا میکشیدم
ولی خدا وکیلی بچه های اینجارو دست کم نگیر هم یپا دانشمندن هم بامرام. خوب منشن کنی و موضوع خوبی بنویسی میان -
-
یک سوالی برام پیش اومد به دور از تعریف هندسی بیضی و سهمی ،در شرایط خاص میشه گفت که بیضی دو سهمی به هم پیوسته هست؟
-
461f51fac19277 اره دوتا سهمیه
داخل معادله بیضی پارامتر ها رو نوبتی صفر بده مشکلاتت حل میشه
تو فضای R3 البته ...