Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. دوای درد دل گرفته چیه
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

دوای درد دل گرفته چیه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
کنکور1402
26 دیدگاه‌ها 7 کاربران 1.0k بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S SARA_

سلام
    وقتتون بخیر
    حق دارین! این جمله‌ایه که برای همه کنکوری‌ها توی یه دورانی صدق می‌کنه بخصوص شمایی که سال اول کنکورتونه و حجم زیادی از اطلاعات درسی رو مجبورین به خورد مغزتون بدین.
    این یه چیز طبیعیه که خسته بشین. همه کسایی که توی زمینه‌های مورد علاقه‌شون موفق‌ شدن، یه روزی مثل شما خسته شده بودن. همه‌شون یه روزی از خستگی فریاد کشیدن و حتی گریه کردن و ناامید شدن!
    ولی مهم اینه که شما بتونین قدرت تحلیل رفته رو دوباره برگردونین. هر کسی بعد از یه مدت طولانی فعالیت، نیاز به استراحت داره تا بتونه قوی‌تر برگرده.
    پیشنهادم اینه که یه مدت مطالعه‌تون رو کمتر کنین و بیشتر بصورت جمعبندی و مرور مطالب رو بخونین و کمی‌ هم به کارهای مورد علاقه‌تون که فکر می‌کنین حالتون رو بهتر می‌کنه بپردازین. اینطوری نه زیاد از درس دور شدین و نه بدون انرژی ادامه دادین.
    این رو از من بپذیرین که هر کسی حق داره خسته بشه! به هیچ وجه از خستگی خودتون رنجور نشین و فقط سعی کنین استراحت کنین و قدی‌تر به میدون برگردین.
    موفق باشین.

Amin OveiciA آفلاین
    Amin OveiciA آفلاین
    Amin Oveici
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amin Oveici انجام شده

@ن-بآت البته من بی انگیزه نشدم هنوز هدفم مشخص فقط بعد چند ماه تراز بالای ۶۵۰۰ گرفتن یه طوری انگار باتریم تموم شد و حال تثبیت دوباره این نتیجرو ندارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Alireza MousaviA Alireza Mousavi

Amin Oveici من خیلی چیزا برا ازدست دادن دارم

Amin OveiciA آفلاین
      Amin OveiciA آفلاین
      Amin Oveici
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Alireza Mousavi ولی خب اگر راستشو بخوای منظورم خودت بودی 😂😂
      چون تو یه تاپیک با عنوان در حال خودکشی دیدم پیام های دارک دادی و یه مقدار برام سوال شد که نکنه واقعا افسرده باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Amin OveiciA Amin Oveici

@A-version-of-me آره واقعا به نظرم می‌تونه موثر باشه ، منم یه مدت کتابخونه امتحان کردم ولی چنگی به دل نزد حالا طبق توصیه شما سعی میکنم تو مکان مطالعم یکم تغییر ایجاد بکنم ، و البته مدرسه هم چون واقعا مدرسمون تاپ نیست و دولتیه و همون‌طور که همه میدونن مدارس دولتی به جای اینکه شمارو توی فضای رقابت درسی بزاره ، از درس میندازه به این خاطر نرفتم. ولی با این حال سعی میکنم ورزش بکنم و با بچه ها باشگاه برم ، امیدوارم که بتونم وضع موجود تغییر بدم

PotatoP آفلاین
        PotatoP آفلاین
        Potato

Amin Oveici عار اینم حرفیه..اگ مدرسه حوش درست نباشه حتی شاید بد تر ضربه بزنه
        واییی باشگاه که دیگه خیلی بهترهههههه😂💔
        اونم امتحان کردم عالیییی بودددد برا روحیه مخصوصا
        امیدوارم بهتر شه همه چی🌾🦋

Amin OveiciA 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • PotatoP Potato

Amin Oveici عار اینم حرفیه..اگ مدرسه حوش درست نباشه حتی شاید بد تر ضربه بزنه
          واییی باشگاه که دیگه خیلی بهترهههههه😂💔
          اونم امتحان کردم عالیییی بودددد برا روحیه مخصوصا
          امیدوارم بهتر شه همه چی🌾🦋

Amin OveiciA آفلاین
          Amin OveiciA آفلاین
          Amin Oveici

@A-version-of-me 🙏🏻♥️

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1

Alireza Mousavi اگر واسه موفقیت تلنگر خواستی بگو بهت بزنم 😑😂

Alireza MousaviA آفلاین
            Alireza MousaviA آفلاین
            Alireza Mousavi
            تجربی

Amin Oveici نه باو هر وقت شل میکنم خودم به خودم پسی میزنم 😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

Alireza Mousavi منظورم شما نبودی ، شما تا خود قیامت هم پشت کنکور بمونی و همینطوری ادامه بدی بازم یه جون شیرین واسه از دست دادن داری 😂

Alireza MousaviA آفلاین
              Alireza MousaviA آفلاین
              Alireza Mousavi
              تجربی

Amin Oveici من یه داستانایی داشتم تو دوسال ک اگه کتابش کنن میشه پرفروش سال اما خداروشکر حل شده

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              پاسخ
              • پاسخ به عنوان موضوع
              وارد شوید تا پست بفرستید
              • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
              • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
              • بیشترین رای ها

• 1
              • 2
              • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی