بیکربنات و هیدروژن
-
باسلام ماتوی این حوزه4نوع ماده داریم
1.موادی هستندکه تراوش می شوند وبخشی از انها هم بازجذب میشوند پس مقدارتراوشی بیشتر از مقدار درادرار مثلا بیکربنات واب واوره ونمک
2.بعضی ها تراوش میشن ولی اصلا بازجذب نمیشن مثل بیلی روبین پس مقدارتراوش شده مساویه با مقدار ماده درادرار
3.بعضی ها تراوش میشن وکاملا بازجذب میشن پس اصلا توادرار نیستن مثل گلوکز وامینواسید
4.بعضی ها هم هم تراوش میشن وهم ترشح مثل یون هیدروژن وپتاسییم وبرخی ازداروها
درحالت کلی هم هماتوکریت خون ومولکولهای درشتی مثل پروتئینها ولیپیدها تراوش نمیشن وپس درنتیجه بازجذب ندارن وترشح هم ندارن -
-
ShJ نع این درسته دیشب با عجله جواب دادم چون با کس دیگه ای داشتم حرف میزدم ی لحظه فکر کردم Hرو میگین معذرت میخوام
بیکربنات ترشح نمیشه و چون خاصیت بازی داره phخون ک اسیدی هست رو افزایش میده میده
بازم معذرت
ب شکل کتاب نگاه کن -
oooooooo آهان
نه خواهش میکنم ممنون از اینکه وقت میگذارید هیچوقت اینقدر سریع و با دلیل جواب همه سوالام رو پیدا نکرده بودم (توی هر زمینه ای )که توی آلاء پیدا کردم حتی تو مدرسه از دوستان یا معلم
من به تازگی با انجمن آلاء آشنا شدم -
باسلام بذار کامل توضیح بدم
محدودهpHخون انسان درحدود 7.35تا7.45 هستش که فرم نرمال خونه حالا اگه به هردلیلی pHخون از7.35کمترشه بهش میگن((اسیدوز))که تواین حالت ترشح+Hافزایش پیدامیکنه حالا اگه pHخون بیشتر از7.45 باشه بهش میگن((آلکالوز))که تواین حالت بازجذب بیکربنات کاهش پیدامیکنه
پس بیکربناتی ترشح نمیشه ولی یون+Hترشح میشه -
باسلام بذار کامل توضیح بدم
محدودهpHخون انسان درحدود 7.35تا7.45 هستش که فرم نرمال خونه حالا اگه به هردلیلی pHخون از7.35کمترشه بهش میگن((اسیدوز))که تواین حالت ترشح+Hافزایش پیدامیکنه حالا اگه pHخون بیشتر از7.45 باشه بهش میگن((آلکالوز))که تواین حالت بازجذب بیکربنات کاهش پیدامیکنه
پس بیکربناتی ترشح نمیشه ولی یون+Hترشح میشه -
سلام
تو کتاب نوشته شده بیش تر مواد در کلیه ترشح فعال دارند میشه یه ماده ای نام ببرید ترشح غیر فعال داشته باشه ؟ -
سلام
تو کتاب نوشته شده بیش تر مواد در کلیه ترشح فعال دارند میشه یه ماده ای نام ببرید ترشح غیر فعال داشته باشه ؟6acd9f0ac19fbd آب که با روش اسمز ترشح و بازجذب میشه.