کاربرد مشتق
-
@Soniaaa در کاربرد مشتق گفته است:
Kourosh Mousavi در کاربرد مشتق گفته است:
[audio/rJaXY5arGNTBa5REeEAlUzeu.m4a]
کل علم ریاضیو زیر سوال بردید شما
کجا همیشه تو اکسترمم مشتق صفره
کلییییی اکسترمم نسبی داریم که اصلا مشتق نداریممی شه بگید کجا؟
Kourosh Mousavi
البته بازم هست میتونم بفرستم -
@Soniaaa
[audio/FzApyryDNyorqbGmGkKdIDum.m4a]

انقدر با جدیت گفتی به ویسم شک کردم (کاربرد مشتق رو کار نکردم) -
@Soniaaa
بابا چی میگی شما دارای اکسترمم نسبی هستش الان نقطه گوشه ای مشتق صفر نیس اما دارای اکسترمم نسبیه -
@Soniaaa
[audio/FzApyryDNyorqbGmGkKdIDum.m4a]

انقدر با جدیت گفتی به ویسم شک کردم (کاربرد مشتق رو کار نکردم) -
@Soniaaa
بابا چی میگی شما دارای اکسترمم نسبی هستش الان نقطه گوشه ای مشتق صفر نیس اما دارای اکسترمم نسبیه@Soniaaa در کاربرد مشتق گفته است:
@Soniaaa
بابا چی میگی شما دارای اکسترمم نسبی هستش الان نقطه گوشه ای مشتق صفر نیس اما دارای اکسترمم نسبیهشاید من سوال رو درست متوجه نشدم
شرمنده -
@Soniaaa در کاربرد مشتق گفته است:
@Soniaaa
بابا چی میگی شما دارای اکسترمم نسبی هستش الان نقطه گوشه ای مشتق صفر نیس اما دارای اکسترمم نسبیهشاید من سوال رو درست متوجه نشدم
شرمندهKourosh Mousavi
نه اتفاقا سوال رو فک میکنم متوجه شدی اما چیزی که هستش جوابش مشخص نیستش
من از چند تا دبیر هم پرسیدم اولش از سوالم هنگ کردن
خود ملاک پور که خیلی میره تو بحر مفهوم ریاضیات هم توضیحش نداد
اما این تو ذهن من مث ی حفره خالی مونده
اما اخرش ی دبیر گفت که با توجه به علامت مشتق و مقدار تابع تابعو رسم کن ک میبینی مشتق پذیره بازم منطقی تر بود ولی قانع کننده نبود چون من اولش اومدم از ی تابعی مشتق گرفتم ک نمیدونم وضعیتش چیه
خلاصه به هرحال ممنون
-
sadeghsabeti
سلام استاد وقتتون بخیر
ببخشید مزاحم میشم اگه مایل بودید سوال من رو جواب بدین ممنون میشم واقعا
(چون دیدم هر از گاهی سوالارو جواب میدید پرسیدم )
مثل اهوان در گلستان موندم😂 -

به این نکته دقت کنید
حالا این سوالو ببنیند

الان ما اینجا از کجا فهمیدیم تایع مشتق پذیر بوده که اومدیم گفتیم اکسترمم نسبی صفره بوده مشتق درش؟@Soniaaa
سلام
استاد ثابتی مبحثی رو تدریس کردن به نام پارامتر یابی که مثل این سوال پارامتر های a . b میده
نکته ای که همون اول گفتن این بود که در توابع چند جمله ای و کسری نقطه ای که به عنوان اکسترمم معرفی میشه حتما مشتق ش صفره
و در مورد این توابع گفتن نقطه مشتق ناپذیر نداره و پیوسته هستن -
@Soniaaa
سلام
استاد ثابتی مبحثی رو تدریس کردن به نام پارامتر یابی که مثل این سوال پارامتر های a . b میده
نکته ای که همون اول گفتن این بود که در توابع چند جمله ای و کسری نقطه ای که به عنوان اکسترمم معرفی میشه حتما مشتق ش صفره
و در مورد این توابع گفتن نقطه مشتق ناپذیر نداره و پیوسته هستنحسین دلشاد
بدون دلیل ؟ :/ -

به این نکته دقت کنید
حالا این سوالو ببنیند

الان ما اینجا از کجا فهمیدیم تایع مشتق پذیر بوده که اومدیم گفتیم اکسترمم نسبی صفره بوده مشتق درش؟@Soniaaa
به نظرم لازم نیست f روی کل دامنش مشتق پذیر باشه. یعنی فکر میکنم اگر روی یک بازه شامل اکسترمم نسبی مشتق پذیر باشه کافیه ...
توی سوال خودتون f روی کل دامنه اش مشتق پذیر نیست لزوما ... اما روی یک بازه شامل نقطه اکسترمم نسبی مشتق پذیره...
-
@Soniaaa
به نظرم لازم نیست f روی کل دامنش مشتق پذیر باشه. یعنی فکر میکنم اگر روی یک بازه شامل اکسترمم نسبی مشتق پذیر باشه کافیه ...
توی سوال خودتون f روی کل دامنه اش مشتق پذیر نیست لزوما ... اما روی یک بازه شامل نقطه اکسترمم نسبی مشتق پذیره...
@Physics-collegian
خب از کجا معلوم تو اون نقطه به خصوص مشتق پذیر باشه ؟ -
@Soniaaa
خب مثلا برای این سوالتون میدونید که توابع کسری گویا فقط در ریشه های مخرج مشتق ناپذیرند. این تابع فقط در x=2 مشتق ناپذیر هست.
درضمن این که مشتق پذیر هست در یک نقطه یا نه رو به کمک تعریف حدی که مشتق رو میده میتونیم بررسی کنیم. اگر حد مذکور موجود و متناهی باشه تابع در اون نقطه مشتق پذیره.این نظر من بود نمیدونم تا چه حد درست بوده و به سوال شما جواب داده.
-
@Soniaaa
خب مثلا برای این سوالتون میدونید که توابع کسری گویا فقط در ریشه های مخرج مشتق ناپذیرند. این تابع فقط در x=2 مشتق ناپذیر هست.
درضمن این که مشتق پذیر هست در یک نقطه یا نه رو به کمک تعریف حدی که مشتق رو میده میتونیم بررسی کنیم. اگر حد مذکور موجود و متناهی باشه تابع در اون نقطه مشتق پذیره.این نظر من بود نمیدونم تا چه حد درست بوده و به سوال شما جواب داده.
@Physics-collegian
ممنونم ازتون فانع شدم لطف کردین واقعا 🌹 -
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-