ماده حساس به نور و گیرندههای استوانهای👀
-
سلام
شب همگی بخیر🌱💜آیا درسته که بگیم وقتی میزان نور در حال افزایشه، میزان مصرف ماده حساس به نور در گیرندههای استوانه ای، کاهش پیدا میکنه؟
خودم فکر کردم درست نباشه ولی بصورت یه نکته دیدمش. نظرم این بود که وقتی این گیرندهها انقدر تحریک پذیری بالایی دارن که توی نور کم تحریک میشن، حتما توی نور بیشتر، بیشتر تحریک میشن و ماده بیشتری مصرف میشه.
نظر شما چیه؟بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
S SARA_ marked this topic as a question on
-
همچنین این جمله:
درصورت کاهش میزان نور ورودی به چشم، میزان مصرف ماده حساس به نور در یاخته های استوانه ای افزایش مییابد. -
@ن-بآت سلام شب خوش
این جمله خودتونه یا نکته ی کتاب کمک آموزشیه
بنظر من با افزایش نور تجزیه ماده حساس به نور افزایش و با کاهش نور کم میشه بهتره از معلمتون بپرسید که مطمئن بشید -
توی نور کم استوانه ای ها تحریک میشن
توی نور زیاد دیگه زیاد تحریک نمیشن که چشم سوییچ میکنه رو مخروطی ها برا همین تحریک استوانه ای ها کم میشه -
توی نور کم استوانه ای ها تحریک میشن
توی نور زیاد دیگه زیاد تحریک نمیشن که چشم سوییچ میکنه رو مخروطی ها برا همین تحریک استوانه ای ها کم میشه -
S SARA_ has marked this topic as solved on
-
@REZA-DOLATSHAA
خیر از کتاب کمک آموزشیه که بصورت نکته خودم نوشته بودم.
معلم ندارم متاسفانه! فارغ التحصیلم. -
سلام
شب همگی بخیر🌱💜آیا درسته که بگیم وقتی میزان نور در حال افزایشه، میزان مصرف ماده حساس به نور در گیرندههای استوانه ای، کاهش پیدا میکنه؟
خودم فکر کردم درست نباشه ولی بصورت یه نکته دیدمش. نظرم این بود که وقتی این گیرندهها انقدر تحریک پذیری بالایی دارن که توی نور کم تحریک میشن، حتما توی نور بیشتر، بیشتر تحریک میشن و ماده بیشتری مصرف میشه.
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء@ن-بآت در ماده حساس به نور و گیرندههای استوانهای👀 گفته است:
سلام
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءسلام بله درسته. چون کتاب میگه ماده حساس به نور تجزیه میشه. یعنی از مقدارش کم میشه.
-
همچنین این جمله:
درصورت کاهش میزان نور ورودی به چشم، میزان مصرف ماده حساس به نور در یاخته های استوانه ای افزایش مییابد.@ن-بآت در ماده حساس به نور و گیرندههای استوانهای👀 گفته است:
همچنین این جمله:
درصورت کاهش میزان نور ورودی به چشم، میزان مصرف ماده حساس به نور در یاخته های استوانه ای افزایش مییابد.کلا وقتی نور میخوره بهش طبق جمله کتاب تجزیه شدن ماده حساس به نورو داریم. وقتی کمتر نور بهش بخوره. تجزیه شدنشم کمتر انجام میشه
-
@ن-بآت سلام خسته نباشید 🌹
من براتون پرسیدم از معلم ولی جواب درست حسابی نداد یطورایی پیچوند با اینکه ده بار منظورمو بهش رسوندم 😕
همون چیزی که @Soniaaa گفتن رو در نظر بگیرین -
@ن-بآت در ماده حساس به نور و گیرندههای استوانهای👀 گفته است:
همچنین این جمله:
درصورت کاهش میزان نور ورودی به چشم، میزان مصرف ماده حساس به نور در یاخته های استوانه ای افزایش مییابد.کلا وقتی نور میخوره بهش طبق جمله کتاب تجزیه شدن ماده حساس به نورو داریم. وقتی کمتر نور بهش بخوره. تجزیه شدنشم کمتر انجام میشه