-
reza213 شما منظورتون روش آقای آقاجانیه؟
اون برا وقتی هس که مول رو بذاریم. اینجا خود غلظت رو گذاشته. پس نیازی نیس در حجم ضرب کنیم.
اگه مول بذاریم آخرش در v به توان منفی دلتاn ضرب میکنیم -
@zahra_asd راس میگیداا(: .. :slightly_smiling_face: . سوال 3134 واکنش دهنده اضافی رو چطور باید تشخیص داد؟ پاسخنامه رو خوندم نفهمیدم...:expressionless_face:
reza213 من تا الان هرچی میدونم مدیون استاد آقاجانیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: شیمی3 رو نخوندم هنوز و هیچی نمیفهمم!
البته فک کنم این ربطی به واکنش دهنده ی اضافی ای که تو استوکیومتری داشتیم نداره.
اینجا گفته کدوم واکنش دهنده رو اضافه کنیم تا باعث بشه آمونیاک بیشتری تولید شه
پس ینی باید واکنش دهنده ای رو اضافه کنیم که تاثیر بیشتری تو جابجایی داشته باشه(چون هر کدوم رو که اضافه کنیم باعث جابجایی واکنش به سمت تولید آمونیاک میشه)
خب هیدورژن به توان3 میرسه پس اگه مقدارش رو زیاد کنیم و به توان3 برسونیم مخرج رو نسبت به وقتی که نیتروژن اضافه کنیم بزرگتر میکنه و درنهایت کل کسر که همون Q هست کوچیک تر میشه و باعث جابجایی تعادل به سمت تولید بیشتر آمونیاک میشه -
در این مورد حجم بی تاثیر هست؟؟ : در سوال های تعادل هروقت از کلمه ی مول بر لیتر استفاده شد . دانش-آموزان-آلاء ... @Ata1214@ ...
@zahra-asd
reza213 خخخخ داداش خوب مول بر لیتر همون غلظته دیگه
-
سلام . آقا ترمودینامیک و محلول ها ی شیمی ۳ رو توی صفر تا صد نگفتن درسته؟ فقط واکنش ها و استوکیومتری هست و پیش ۱ بقیه مال شیمی ۲
دانش-آموزان-آلاء admin فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام . آقا ترمودینامیک و محلول ها ی شیمی ۳ رو توی صفر تا صد نگفتن درسته؟ فقط واکنش ها و استوکیومتری هست و پیش ۱ بقیه مال شیمی ۲
دانش-آموزان-آلاء admin فارغ-التحصیلان-آلاءصالحی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دانش-آموزان-آلاء admin فارغ-التحصیلان-آلاءبله درسته
-
سلام
استاد در جلسه7 کووالانسی دقیقه42 فرمول تستی جفت ناپیوندی رو میگن!
و میگن این فرمول رو قبلا گفتن!! میشه بگید قبلا تو کدوم جلسه گفتن؟؟ و فرمول رو هم کامل بگید:folded_hands_medium-light_skin_tone:
دانش-آموزان-آلاء -
با توجه به اینکه فصل5شیمی دوم به نام همه ی ساختارهای شیمی کنکور در سال95_96 در استدیو تدریس شد ایا لازمه ویدیو های این فصل رو که سال94_95 ضبط شد (کلاس کنکور2) رو ببینیم؟؟ ضبط استدیویی کامله؟؟ دانش-آموزان-آلاء
-
سلام
استاد در جلسه7 کووالانسی دقیقه42 فرمول تستی جفت ناپیوندی رو میگن!
و میگن این فرمول رو قبلا گفتن!! میشه بگید قبلا تو کدوم جلسه گفتن؟؟ و فرمول رو هم کامل بگید:folded_hands_medium-light_skin_tone:
دانش-آموزان-آلاءreza213 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد در جلسه7 کووالانسی دقیقه42 فرمول تستی جفت ناپیوندی رو میگن!! و میگن این فرمول رو قبلا گفتن!! میشه بگید قبلا تو کدوم جلسه گفتن؟؟ و فرمول رو هم کامل بگید
سلام
میدونم که موقع حل تست شماره 46 شیمی آلی این نکته گفته شده ( کلاس کنکور 2 )
ولی دقیقا نمیدونم که جلسه شماره چنده! تازه یادمه مهندس آقاجانی بعد از گفتن فرمول یه شوخی هم میکنه :))
فرمولش از روی عکس مشخصه ولی منم محض خالی نبودن عریضه میگم:
تمام عنصرهای قبل از گروه 14 رو صفر درنظر میگیریم
عنصر های گروه 15 رو عدد یک، گروه 16 رو دو، گروه 17 رو سه
حالا به تعداد اتم های شرکت کننده ی هر گروه توی اون اعداد صفر تا 3 که گفتم ضرب میکنی تعداد جفت های ناپیوندی بدست میاد!امیدوارم که تونسته باشم منظورمو برسونم! چون درکل اصلاً معلم خوبی نیستم و همیشه به سختی میتونم مطلبی رو به کسی آموزش بدم :))

-
reza213 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد در جلسه7 کووالانسی دقیقه42 فرمول تستی جفت ناپیوندی رو میگن!! و میگن این فرمول رو قبلا گفتن!! میشه بگید قبلا تو کدوم جلسه گفتن؟؟ و فرمول رو هم کامل بگید
سلام
میدونم که موقع حل تست شماره 46 شیمی آلی این نکته گفته شده ( کلاس کنکور 2 )
ولی دقیقا نمیدونم که جلسه شماره چنده! تازه یادمه مهندس آقاجانی بعد از گفتن فرمول یه شوخی هم میکنه :))
فرمولش از روی عکس مشخصه ولی منم محض خالی نبودن عریضه میگم:
تمام عنصرهای قبل از گروه 14 رو صفر درنظر میگیریم
عنصر های گروه 15 رو عدد یک، گروه 16 رو دو، گروه 17 رو سه
حالا به تعداد اتم های شرکت کننده ی هر گروه توی اون اعداد صفر تا 3 که گفتم ضرب میکنی تعداد جفت های ناپیوندی بدست میاد!امیدوارم که تونسته باشم منظورمو برسونم! چون درکل اصلاً معلم خوبی نیستم و همیشه به سختی میتونم مطلبی رو به کسی آموزش بدم :))

HossEin freedom داداش ان شاالله جبران کنم. ممنونم که وقت ارزشمندتو خرج کردی برام:smiling_face_with_heart-eyes: :red_heart:
-
تعیین عدد اکسایش با 2 روش امکان پذیره؟؟ ی روش فرمول شیمیایی و روش دیگه ساختارلوئیس؟؟ @zahra_asd دانش-آموزان-آلاء
-
تعیین عدد اکسایش با 2 روش امکان پذیره؟؟ ی روش فرمول شیمیایی و روش دیگه ساختارلوئیس؟؟ @zahra_asd دانش-آموزان-آلاء
همینطوره که گفتید
-
همینطوره که گفتید
-
سلام دوستان
میشه بگین کدوم مباحثو نگفتن یا کامل نیس که از کلاس کنکورشون ببینیم ؟ ممنون
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاء -
جلسه7سینتیک! دقیقشم پایین زده. چطوری 0.35 رو بدست اورده؟ دانش-آموزان-آلاء @romisa1234

-
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاءalish در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاءاسید و باز و الکتروشیمی و ترمودینامیک و محلول ها و ترکیبات کووالانسی
-
alish یکی از بچه ها میگفت کوالانسی ولی من ک خواهرم برام دان کرده صفر تا صد توش هس حالا نمیدونم قضیه چی
@dr-lila نه..مثلا پیوند هسدروژنی و قطبی ناقطبی و اینا نیست تو 0تا100..درضمن بچه ها ورمو استاد آقاجانی هم تو صفر تا صد نیس
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی