پشت قرنیه
-
سلام بچه ها
یه لایه نازک پشت قرنیه هستش تو شکل
اون چیه؟!
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Opal -
@0Farzam0
این شکل رو الان دیدم، یاد تاپیک شما افتادم گفتم بفرستم ببینید شاید مفید باشه. اینجا هم نوشته قرنیه و به چیزی اشاره نکرده. جای دیگه ای هم ندیدم چیزی گفته باشه.
فکر می کم صرفا یه سایه یا انعکاس نور باشه اون قسمت و مهم هم نیست حقیقتش. -
یا سایه زده و چیزی نیس
یا یچیزی هس و مهم نیس:face_with_tears_of_joy: -
یا سایه زده و چیزی نیس
یا یچیزی هس و مهم نیس:face_with_tears_of_joy:Michael Vey
ممنون -
سلام بچه ها
اون چیه؟!
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Opal -
@0Farzam0 اگه بخوای اینطوری بگی باید برای هر لایه اینو مطرح کنی! مثلا به نظرت اون خط تیره تری که روی لایه صلبیه است لایه ای از کره چشمه؟!
-
سلام بچه ها
اون چیه؟!
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Opal@0Farzam0 از نظر طراح کنکور و همه معلما و اوس موقاری نباید اینقدر ریز در شکل شد و اون واسه خود نقاشیه البته این ریز شدن تو ازمونا زیاده که طراحای ازمون اصلا قصدشون سنجش اموخته نیست میخوان طرفو رسما اذیت کنن
-
@0Farzam0 از نظر طراح کنکور و همه معلما و اوس موقاری نباید اینقدر ریز در شکل شد و اون واسه خود نقاشیه البته این ریز شدن تو ازمونا زیاده که طراحای ازمون اصلا قصدشون سنجش اموخته نیست میخوان طرفو رسما اذیت کنن
Alireza Mousavi
ممنون -
@0Farzam0
این شکل رو الان دیدم، یاد تاپیک شما افتادم گفتم بفرستم ببینید شاید مفید باشه. اینجا هم نوشته قرنیه و به چیزی اشاره نکرده. جای دیگه ای هم ندیدم چیزی گفته باشه.
فکر می کم صرفا یه سایه یا انعکاس نور باشه اون قسمت و مهم هم نیست حقیقتش. -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@0Farzam0
فکر می کم صرفا یه سایه یا انعکاس نور باشه اون قسمت و مهم هم نیست حقیقتش.@ن-بآت در پشت قرنیه گفته است:
@0Farzam0
فکر می کم صرفا یه سایه یا انعکاس نور باشه اون قسمت و مهم هم نیست حقیقتش.خیلی مچکرم
-
@ن-بآت در پشت قرنیه گفته است:
@0Farzam0
فکر می کم صرفا یه سایه یا انعکاس نور باشه اون قسمت و مهم هم نیست حقیقتش.خیلی مچکرم