تمرکز بر روی امتحانات نهایی
-
دوستان سلام، خواستم یه موضوعی رو با شما در میان بزارم، ممنون میشم نظرتون رو بگید، میخوام تمرکزم رو بزارم روی امتحان نهایی خرداد 1402 و اونجا بتونم معدل بالایی بدست بیارم و دیگه بعد از اون شروع کنم برای کنکور 1403 بخونم چون کنکور 1403 معدل دوازدهم 50 درصد تأثیر داره، نظرتون چیه؟
-
-
یعنی کنکوری امسال هستید و از الان میخواید واسه ۱۴۰۳ بحونید؟اگر اره که بنظرم بیخیال کنکور امسال نشید و هم واسه نهایی و هم واسه کنکور بخونید،من عمومی هارو ترمیم معدل شرکت کردم و بنظرم اگر کسی بطور پیوسته خونده بود حداقل ۲ ماه قبلش نمره کامل میتونست بگیره و اونقدری که میگن سخت نیست،اختصاصی ها هم باید اول تشریحی خوند و بعد سراغ کنکوری خوندن رفت بنظرم و یه جورایی مکمل هم دیگ اند،موفق باشی
-
یعنی کنکوری امسال هستید و از الان میخواید واسه ۱۴۰۳ بحونید؟اگر اره که بنظرم بیخیال کنکور امسال نشید و هم واسه نهایی و هم واسه کنکور بخونید،من عمومی هارو ترمیم معدل شرکت کردم و بنظرم اگر کسی بطور پیوسته خونده بود حداقل ۲ ماه قبلش نمره کامل میتونست بگیره و اونقدری که میگن سخت نیست،اختصاصی ها هم باید اول تشریحی خوند و بعد سراغ کنکوری خوندن رفت بنظرم و یه جورایی مکمل هم دیگ اند،موفق باشی
@Missriver_ آره الان دوازدهم هستم، به نظرت چیکار کنم؟
-
دوستان سلام، خواستم یه موضوعی رو با شما در میان بزارم، ممنون میشم نظرتون رو بگید، میخوام تمرکزم رو بزارم روی امتحان نهایی خرداد 1402 و اونجا بتونم معدل بالایی بدست بیارم و دیگه بعد از اون شروع کنم برای کنکور 1403 بخونم چون کنکور 1403 معدل دوازدهم 50 درصد تأثیر داره، نظرتون چیه؟
-
@83-MOHAMMAD به نظر من بگیر دوازدهمو هم تست بزن هم تشریحی بخون. که برای سال بعد هم یک پایه رو کامل با تست بسته باشی هم اینکه امتحان نهاییت رو خوب داده باشی
@m-sina آها اینم حرکت خوبیه
، خودت چیکار کردی و چیکار میکنی؟
-
@83-MOHAMMAD در تمرکز بر روی امتحانات نهایی گفته است:
ممکنه اگه اینو بگم مورد حمله دوستان این محیط قرار بگیرم ولی تجربه ی پشت کنکور موندنم میگه اگه قراره پشت بمونی، درست و حسابی بمون. یعنی باتوجه به هدفت تصمیم میگیری که بمونی. اگر هدفت مثلا پرستاری شهرستانه میتونی همین الانشم بخونی و بیاری ولی اگه مثلا دندان شهید بهشتی بخوای باید پشت بمونی. ولی جوری پشت بمونی که دیگه سال بعد بهش برسی. دوباره سال بعد نگی میخوام پشت بمونم. لازمشم همینیه که گفتم. بشینی یه پایه رو(مثل دوازدهم) درست و حسابی جمع کنی که سال بعد دردسری براش نداشته باشی و دیگه تنها فکر و ذکرت بشه دهم و یازدهم. مطمئن باشن هرکی که رتبه خوبی آورده توی تابستون سال کنکورش یک بار کل مباحث خوانده شده رو جمع کرده. از الان تا شروع سال تحصیلی بعدی تو هم میتونه تابستون تو باشه
امید وارم با این حرفم کامنت منفی دریافت نکنمحالا اینکه من چیکار کردم بماند. من همین یه توصیه که گفتمو اجرا میکردم 3 سال پشت کنکور نمیموندم
-
@83-MOHAMMAD در تمرکز بر روی امتحانات نهایی گفته است:
اینکه در کل چیکار کنید که بستگی به پایه تون داره ولی بنظرم به هیچ وجه بیخیال کنکور امسال نشید و تستی هم حتما کارکنید،چون اینکه میگید واسه کنکور سال بعد معدل ام رو خوب کنم اصلا کار منطقی نیست چون ممکنه مصوبه عوض بشه و شما از هر دوتا کنکور جا بمونید،بنظر منکه روزی ۱ساعت عمومی بخونید و بقیه رو اختصاصی بخونید اینجوری تا امتحان ها راحت عمومی هارو مرور میکنید.اختصاصی ها هم که خوندن تشریحی واجب اولیه هست درکنارش تست ها رو هم بزنید
برای کنکور هم اگر پایه تون صفر هست که دهم+نیم اول یا دوم دوازدهم(بازم بستگی به سطح تون داره اینکه توی کدومش بیشتر مشکل دارید همونو اول بخونید) تا عید بخونید و از عید به بعد پایه بعدی +نیم سال بعدی دوازدهم رو بخونید.این تجربه من بود