جهت جریان و الکترون ها
-
سلام دوستان وقت بخیر
بچه ها به شکل دقت کنید الکترون ها در خلاف جهت مسدان حرکت میکنند درسته! و جریان هم باید در خلاف جهت الکترون ها باشه نه ؟
اگه این کارو کنیم جهت جریان درون باتری از + به منفی میشه خب ( همجهت میدان میشه ) در صورتی که یه عمره خوندیم جهت جریان درون یاتری از - به + !!
میشه شکلش هرجاش اشتباه شده رو اصلاح کنید 🌹💙

-
-
سلام دوستان وقت بخیر
بچه ها به شکل دقت کنید الکترون ها در خلاف جهت مسدان حرکت میکنند درسته! و جریان هم باید در خلاف جهت الکترون ها باشه نه ؟
اگه این کارو کنیم جهت جریان درون باتری از + به منفی میشه خب ( همجهت میدان میشه ) در صورتی که یه عمره خوندیم جهت جریان درون یاتری از - به + !!
میشه شکلش هرجاش اشتباه شده رو اصلاح کنید 🌹💙

@REZA-DOLATSHAA
سلام وقتتون بخیر ،ببینید جهت قراردادی جریان الکتریکی در خلاف جهت شارش الکترون هاست ،حالا جهت شار الکترون ها از منفی به مثبته ،پس جریان از مثبت به منفی
میدان هم همینطور از مثبت به منفی -

شکل هم اینطوری میشه ،ولی خب یه جاهایی جهت جریان و میدان خلاف جهت هم دیگه هستش -
@REZA-DOLATSHAA
سلام وقتتون بخیر ،ببینید جهت قراردادی جریان الکتریکی در خلاف جهت شارش الکترون هاست ،حالا جهت شار الکترون ها از منفی به مثبته ،پس جریان از مثبت به منفی
میدان هم همینطور از مثبت به منفیپرستو بابایی سلام خانم بابایی شب بخیر
دقیقا همینطور بود ممنونم
مشکل اینجا بود که من داشتم این موارد رو در باتری بررسی میکردم در اصل باید در سیم بررسی بشن -
پرستو بابایی سلام خانم بابایی شب بخیر
دقیقا همینطور بود ممنونم
مشکل اینجا بود که من داشتم این موارد رو در باتری بررسی میکردم در اصل باید در سیم بررسی بشن@REZA-DOLATSHAA
درسته همینطوره
خواهش می کنم