حسابان و ریاضی تجربی
-
سلام
تفاوت ریاضی تجربی با حسابان چیه؟
کسی که حسابان میخونه میتونه در کلاس ریاضی تجربی ها شرکت بکنه یا بالعکس؟
حسابان چه درس هایی رو اضافه تر داره؟ -
G GharibehGomnam2 marked this topic as a question on
-
Mahdi Rezaie
ممنون
نه تجربی هستم
اهان میشه تمام مباحثی جدایی که حسابان بیشتر از ما یاد میگیره رو بگید؟
مثلا برای سال یازدهم اونا دنباله و الگو دارن ما نداریم@Moment سرفصل ها یکی هست فقط یکم بعضی مبحثا واسه ریاضیا بیشتره(بازم میگم یکم) خیلی فرق نداره اگه میخوای کلاس حسابان بری برو خوبه.
-
-
خیلی فرق خاصی ندارن ولی مثلا بعضی مباحث مثل مثلثات یکم واسه ریاضی سخت تر و پر بار تره ولی تجربی کلاس حسابان ریاضی شرکت کنه که خوبه و تاثیر مثبتی داره ولی بالعکس بستگی به کلاس داره یعنی بتونه سطح حسابان رشته ریاضی پوشش بده و اسیبی نزنه .معمولا توی کلاس کنکور که خودمم میرم استاد حسابان رو درس میده و تجربی ها هم مثل ما میخونن حتی نکته های اضافه که ندارن و مختص حسابان هست هم میخونن برای اینکه مبحث بهتر و عالی یاد بگیرن.اینکه گفتی چه مبحثی اضافه هست انچنان مبحث اضافه ای نیست و فقط یکم بیشتره حجم مبحثش نسبت به تجربی هارو مثلا توی اتحاد های مثلثاتی ما ریاضی ها چندتا اتحاد اضافه تر داریم یا توی نمودار مثلثاتی برای ما سوالات سخت تری توی کنکور میاد ولی درکل اگه ریاضی هستی توصیه میکنم کلاس حسابان شرکت کن و اگه کلاس فقط واسه تجربی هه هستش شرکت نکن چون حسابان بالاترین ضریب دروس ریاضی توی کنکور داره و سخت هم سوال طرح میکنن.موفق باشی
-
خیلی فرق خاصی ندارن ولی مثلا بعضی مباحث مثل مثلثات یکم واسه ریاضی سخت تر و پر بار تره ولی تجربی کلاس حسابان ریاضی شرکت کنه که خوبه و تاثیر مثبتی داره ولی بالعکس بستگی به کلاس داره یعنی بتونه سطح حسابان رشته ریاضی پوشش بده و اسیبی نزنه .معمولا توی کلاس کنکور که خودمم میرم استاد حسابان رو درس میده و تجربی ها هم مثل ما میخونن حتی نکته های اضافه که ندارن و مختص حسابان هست هم میخونن برای اینکه مبحث بهتر و عالی یاد بگیرن.اینکه گفتی چه مبحثی اضافه هست انچنان مبحث اضافه ای نیست و فقط یکم بیشتره حجم مبحثش نسبت به تجربی هارو مثلا توی اتحاد های مثلثاتی ما ریاضی ها چندتا اتحاد اضافه تر داریم یا توی نمودار مثلثاتی برای ما سوالات سخت تری توی کنکور میاد ولی درکل اگه ریاضی هستی توصیه میکنم کلاس حسابان شرکت کن و اگه کلاس فقط واسه تجربی هه هستش شرکت نکن چون حسابان بالاترین ضریب دروس ریاضی توی کنکور داره و سخت هم سوال طرح میکنن.موفق باشی
Mahdi Rezaie @Moment
-
Mahdi Rezaie
ممنون
نه تجربی هستم
مثلا برای سال یازدهم اونا دنباله و الگو دارن ما نداریم -
[audio/vZc2U3vFnMCj5orVvQIIsP3R.m4a]
-
Mahdi Rezaie
ممنون
نه تجربی هستم
مثلا برای سال یازدهم اونا دنباله و الگو دارن ما نداریم@Moment سرفصل ها یکی هست فقط یکم بعضی مبحثا واسه ریاضیا بیشتره(بازم میگم یکم) خیلی فرق نداره اگه میخوای کلاس حسابان بری برو خوبه.
-
[audio/vZc2U3vFnMCj5orVvQIIsP3R.m4a]
Kourosh Mousavi
دبیر ریاضیمون میگه برید تمرین های کتاب حسابان رو حل کنید از طرفی هم ریاضی ما تجربیا تو کنکور های نظام جدید خیلی سنگین بود
بعداز اتمام ریاضی این ۳ سال یه نگاه به ریاضی حسابان بندازم؟ -
@Moment سرفصل ها یکی هست فقط یکم بعضی مبحثا واسه ریاضیا بیشتره(بازم میگم یکم) خیلی فرق نداره اگه میخوای کلاس حسابان بری برو خوبه.
Mahdi Rezaie
اسم اون مباحثی که تو این ۳ سال شما دارید ما نداریم رو چیه؟
مثلا مجانب هست
شما تابع هموگرافیک دارید؟
یا مثلا... -
سلام
تفاوت ریاضی تجربی با حسابان چیه؟
کسی که حسابان میخونه میتونه در کلاس ریاضی تجربی ها شرکت بکنه یا بالعکس؟
حسابان چه درس هایی رو اضافه تر داره؟ -
Kourosh Mousavi
دبیر ریاضیمون میگه برید تمرین های کتاب حسابان رو حل کنید از طرفی هم ریاضی ما تجربیا تو کنکور های نظام جدید خیلی سنگین بود
بعداز اتمام ریاضی این ۳ سال یه نگاه به ریاضی حسابان بندازم؟@Moment در حسابان و ریاضی تجربی گفته است:
Kourosh Mousavi
بعداز اتمام ریاضی این ۳ سال یه نگاه به ریاضی حسابان بندازم؟اتفاقا معلم کاره خوبی رو می گه بکنی
مباحثی که نخوندی رو وارد نشو چون گیج می شی ولی اونایی که خوندی رو تمریناتش رو حل کن -
G GharibehGomnam2 has marked this topic as solved on
-
_MILAD_
سلام معذرت میخوام که اینجا دارم سوالمو میپرسم چون اسپم های تاپیک شیمی ای که زدین پاک میشن و اعتبار چت هم ندارم
چرا هیچ کدوم از لینک های تاپیک شیمیتون نمیاد؟
میزنه لینک دانلود منقضی شده
خودتون پاکش کردین؟ -
_MILAD_
سلام معذرت میخوام که اینجا دارم سوالمو میپرسم چون اسپم های تاپیک شیمی ای که زدین پاک میشن و اعتبار چت هم ندارم
چرا هیچ کدوم از لینک های تاپیک شیمیتون نمیاد؟
میزنه لینک دانلود منقضی شده
خودتون پاکش کردین؟ -
_MILAD_
چه بد
یعنی اگه تا ۳۰ روز کسی دانلود نکنه لینک خودش باطل میشه؟؟
اینهمه زحمت هیچ -
_MILAD_
چه بد
یعنی اگه تا ۳۰ روز کسی دانلود نکنه لینک خودش باطل میشه؟؟
اینهمه زحمت هیچ -
این پست پاک شده!
-
-
-
-
اینایی که فرستادم
Alzahra