کمک! نزده هام توی آزمون زیاده
-
سلام دوستان. من دو ساله که کل تعداد تست هایی که توی آزمون قلمچی پر میکنم فارق از صحیح یا غلط بودنش حدود 60 تا 70 تست از 140 تست هست. بیشتر مشکلمم جو سر جلسه است (توی خونه تعداد بیشتری میتونم پر کنم) دیگه نمیدونم چیکار کنم. اگه راه حلی دارین بگین لطفا. چون چیزی به کنکور نمونده
-
[audio/Q-PEw4Kvu_XFu_TN7Ar2eM_d.m4a]
-
Kourosh Mousavi در کمک! نزده هام توی آزمون زیاده گفته است:
😂داداش خیلی کریستین بیل پروفایلت به استایل حرف زدنت میاد. همینطوری ادامه بده!
ولی در رابطه با توصیه ای که کردی خیلی حرف جالبی زدی. شاید بزرگترین نصیحتی بود که شنیده بودم. تاحالا به فکرم نرسیده بود برم کتابخونه آزمون بزنم👍👍اینو حتما اجراش میکنم. خیلی ممنونم ازت
و اینکه خودت که گفتی کنکورتو بهتر از سال قبلش دادی میشه بگی درصدات چقدر رشد داشتن؟ -
ولی در رابطه با توصیه ای که کردی خیلی حرف جالبی زدی. شاید بزرگترین نصیحتی بود که شنیده بودم. تاحالا به فکرم نرسیده بود برم کتابخونه آزمون بزنم👍👍اینو حتما اجراش میکنم. خیلی ممنونم ازت
و اینکه خودت که گفتی کنکورتو بهتر از سال قبلش دادی میشه بگی درصدات چقدر رشد داشتن؟@m-sina در کمک! نزده هام توی آزمون زیاده گفته است:
و اینکه خودت که گفتی کنکورتو بهتر از سال قبلش دادی میشه بگی درصدات چقدر رشد داشتن؟فعلا جوابا نیومده آخرای اسفند فکنم بیاد
-
Kourosh Mousavi شما خودتون چه آزمونی میدید ؟
میگن گاج و ماز انگار از همه بهترن... -
میگن گاج و ماز انگار از همه بهترن...@m-mahdi-kavoosi در کمک! نزده هام توی آزمون زیاده گفته است:
میگن گاج و ماز انگار از همه بهترن...سه آ
خیلی سوالاتش استاندارد و عالی هستش کاملا یادم رفت ذکر کنم(هنراه با ۱۱۰ دریافت کردم)