سوال هورمون ها
-
بین گزینه ۲ و ۴ شک دارم ولی فکر می کنم جواب همون گزینه ۲ باشه ،درسته؟
-
بین گزینه ۲ و ۴ شک دارم ولی فکر می کنم جواب همون گزینه ۲ باشه ،درسته؟
پرستو بابایی نه ۲ غلطه پاسخنامه گفته هورمون ها از فوق کلیه ترشح میشن نه خود کلیه
همین الآن برای من عجیبه
-

سلام. میشه این سوال و به خصوص گزینه 2 را تحلیل کنید. بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیارAmir ali Nikfard سلام صبح بخیر
اولی خب غلظت رو زیاد نیکنه نه کم ، چون آب رو بازجذب می کنه
دومی هم مشابه تست دیروز قلمچی هست ( فکر کنم ۶۱ یا این حدودا ) با افزایش کورتیزول ایمنی ضعیف میشه و قدرت بیگانه خواری کاهش می یابد -
Amir ali Nikfard سلام صبح بخیر
دومی هم مشابه تست دیروز قلمچی هست ( فکر کنم ۶۱ یا این حدودا ) با افزایش کورتیزول ایمنی ضعیف میشه و قدرت بیگانه خواری کاهش می یابدAmir ali Nikfard گزینه سه درسته چون محرک کم شه تی سه و تی چهار هم کم میشن و به دنبالش سوخت و ساز و تولید کربن دی اکسید و ... کاهش و با کاهش کلسی تونین ، پاراتیروئیدی غالب میشه .
گزینه ۴ هم اشتباهه چون به مرور باعث گواتر میشه و افزایش مصرف ید معدنی -
دومی هم مشابه تست دیروز قلمچی هست ( فکر کنم ۶۱ یا این حدودا ) با افزایش کورتیزول ایمنی ضعیف میشه و قدرت بیگانه خواری کاهش می یابد -
پرستو بابایی نه ۲ غلطه پاسخنامه گفته هورمون ها از فوق کلیه ترشح میشن نه خود کلیه
همین الآن برای من عجیبه
Amir ali Nikfard
وای اصلا متوجه نشدم ://
درست میگه گفته یاخته های فوقانی کلیه 😑
خود کلیه ترشح نمی کنه باید می گفت فوق کلیه نه فوقانی خود کلیه
به جایی رسیدیم که اگه جای فوق بدن فوقانی غلط میشه 😕 -
دومی هم مشابه تست دیروز قلمچی هست ( فکر کنم ۶۱ یا این حدودا ) با افزایش کورتیزول ایمنی ضعیف میشه و قدرت بیگانه خواری کاهش می یابد@REZA-DOLATSHAA در سوال هورمون ها گفته است:
دومی هم مشابه تست دیروز قلمچی هست ( فکر کنم ۶۱ یا این حدودا ) با افزایش کورتیزول ایمنی ضعیف میشه و قدرت بیگانه خواری کاهش می یابدآقای دولتشاهی گزینه ۲ رو مثل اینکه اشتباه تحلیل کردید ،سوال گفته کاهش این هورمون ها نه افزایش
-
Amir ali Nikfard گزینه سه درسته چون محرک کم شه تی سه و تی چهار هم کم میشن و به دنبالش سوخت و ساز و تولید کربن دی اکسید و ... کاهش و با کاهش کلسی تونین ، پاراتیروئیدی غالب میشه .
گزینه ۴ هم اشتباهه چون به مرور باعث گواتر میشه و افزایش مصرف ید معدنی@REZA-DOLATSHAA در سوال هورمون ها گفته است:
Amir ali Nikfard گزینه سه درسته چون محرک کم شه تی سه و تی چهار هم کم میشن و به دنبالش سوخت و ساز و تولید کربن دی اکسید و ... کاهش و با کاهش کلسی تونین ، پاراتیروئیدی غالب میشه .
گزینه ۴ هم اشتباهه چون به مرور باعث گواتر میشه و افزایش مصرف ید معدنیدر مورد گزینه ۳ هم وقتی پاراتیروئیدی بر کلسی تونین غالب بشه پس میزان کلسیم کاهش پیدا می کنه ،من اشتباه متوجه شدم ؟
-
@REZA-DOLATSHAA در سوال هورمون ها گفته است:
گزینه ۴ هم اشتباهه چون به مرور باعث گواتر میشه و افزایش مصرف ید معدنیدر مورد گزینه ۳ هم وقتی پاراتیروئیدی بر کلسی تونین غالب بشه پس میزان کلسیم کاهش پیدا می کنه ،من اشتباه متوجه شدم ؟
پرستو بابایی نه شما درست میگید
خورد تو ملاجم به قول آقای یاری
سرسری زدم دقت نکردم گفته استخوان 💔
فوقانی کلیه زیبا بود -
پرستو بابایی نه شما درست میگید
خورد تو ملاجم به قول آقای یاری
سرسری زدم دقت نکردم گفته استخوان 💔
فوقانی کلیه زیبا بود@REZA-DOLATSHAA
ایرادی ندارد توی زیست خیلی این چیزا پیش میاد 🌷☁️ -
A Amir ali Nikfard has marked this topic as solved on