ترمبم نا امیدی رشته های تاپ
-
سلام بچه ها امروز یه مشاور لایو گذاشته بود راجب ترمیم کنکور صحبت کرد و گفت اگه معدلت ۲۰ نشه کارتتت خیلیییی سخته یعنی اگه پااین ۱۸ بسه شاید به زور بتونه قبول شه تو تاپ من با اینکه ترمیم کردم اما بعضی نمره هام بالا رفته و معدلم دیپلم خیلی پایینه خیلی نا امید شدم اگه بخام من درسامم ۴۰ بزنم نمیتونم تو رشته های تاپ قبول شممم😭😭😭
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی -
سلام بچه ها امروز یه مشاور لایو گذاشته بود راجب ترمیم کنکور صحبت کرد و گفت اگه معدلت ۲۰ نشه کارتتت خیلیییی سخته یعنی اگه پااین ۱۸ بسه شاید به زور بتونه قبول شه تو تاپ من با اینکه ترمیم کردم اما بعضی نمره هام بالا رفته و معدلم دیپلم خیلی پایینه خیلی نا امید شدم اگه بخام من درسامم ۴۰ بزنم نمیتونم تو رشته های تاپ قبول شممم😭😭😭
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربیYeganeh80
چرت گفته
درستو بخون -
@Soniaaa راستش نمیخوام تخریب روحیه کنم ولی راست میگه معدل پایین امتحان نهایی خیلی میتونه ما رو از رشته تاپ دور بکنه مگر اینکه کنکور رو ترکونده باشیم
ولی شما درستو بخون امید به خدا
-
سلام
اشتباه گفته.....
به معدل نیست😐😶🔪
به نمره اون درس در امتحان نهاییه....
ضریب هر درس اهمیت اون درس رو نشون میده نه معدل.... -
@Soniaaa راستش نمیخوام تخریب روحیه کنم ولی راست میگه معدل پایین امتحان نهایی خیلی میتونه ما رو از رشته تاپ دور بکنه مگر اینکه کنکور رو ترکونده باشیم
ولی شما درستو بخون امید به خدا
Amir ali Nikfard
من معدلم بد نیس ب جز هویت و سلامت بقیه نمراتم اوکیه
مشکلی ندارم
اما چیزی که باید بدونید اینا بازار گرمیه و برا پول درآوردن حالا سر فرصت خواستید بیشتر توضیح میدم -
سلام
اشتباه گفته.....
به معدل نیست😐😶🔪
به نمره اون درس در امتحان نهاییه....
ضریب هر درس اهمیت اون درس رو نشون میده نه معدل.... -
Yeganeh80 نتیجه هر درس مربوط به نمره کتبی نهایی اون درس و درصدتون در کنکور هست به جز عمومی ها که فقط نمره تاثیر داره...
چرا بعضی از مشاور ها به جای مشاوره و نشون دادن راه درست کلا از مسیر آدم رو خارج میکنن...😒😐 -
Yeganeh80 نتیجه هر درس مربوط به نمره کتبی نهایی اون درس و درصدتون در کنکور هست به جز عمومی ها که فقط نمره تاثیر داره...
چرا بعضی از مشاور ها به جای مشاوره و نشون دادن راه درست کلا از مسیر آدم رو خارج میکنن...😒😐