در سال 12 ام
️
-
خیلیا میگن بعد از ترم یک خیلی روزا رو اصلا مدرسه نرین و خودتون بخونید
خیلیا هم میگن نهههههههه برید مدرسه و بعدش بخونید
خب مدرسه بریم ساعت مطالعه کم میشه...مدرسه نریم هم خب یسری چیزا رو ادم بهتره از معلمش یاد بگیره خصوصا وقتی مطمئنی مدرسه و معلمت خوبن...
این سوال ذهن منو از الان درگیر کرده که خب مدرسه بریم ایا؟یا تا حد ممکن نریم؟
دوازدهم -
سلام
شبتون بخیر
ببینید بستگی داره
به مدرستون به معلماتون
مدرسه ای که من میرفتم سطحش پایین بود
اگه خودم میخوندم خیلیییی میفتادم جلوتر
اما خب به تهدید مدرسه و مدیر و معلم اهمیت میدادم
نتیجش نمره دیپلم بالا بود
اما کنکورم چی؟!
کنکورم خوب ندادم...
البته اینو بگم که امسال شرط معدله و باید به مدرسه ام اهمست داد
در نتیجه
هم به مدرسه برسید هم به کنکور
تعادل برقرار کنید.
موفق باشید -
میتونی مدرسه بری و تایم کلاس های عمومی کم اهمیت رو بدی به تست زنی و مطالعه کنکوری.
مثل درس هایی مثل هویت.
من خودم یکشنبه ها برناممون به شدت چرته.
یعنی تو نگاه کن فقط: زبان و هویت و دینی و مدیریت.
یعنی رسما ول معطلی.
فقط هم کلاس ما نیستا،
یکشنبه ها خالیه مدرسه.
که خب اما نمیشه نرفت دیگه...
اگه دبیرتون حساس نیست، میتونی در زمان این کلاس هایی که فکر میکنی وقتت رو میگیرن، درس خودت رو بخونی.
در نهایت هم،
اگه واقعا واقعا واقعا خونه بمونی مفید درس میخونی این کار رو بکن.
نه که بگی چون مدرسه نمیرم هشت بیدار شم یا نه.
یکم استراحت کنم حالا میخونم.
بعد شروعت بشه همون تایم همیشگی.
موفق باشی
واس مام دعا کن -
سلام
شبتون بخیر
ببینید بستگی داره
به مدرستون به معلماتون
مدرسه ای که من میرفتم سطحش پایین بود
اگه خودم میخوندم خیلیییی میفتادم جلوتر
اما خب به تهدید مدرسه و مدیر و معلم اهمیت میدادم
نتیجش نمره دیپلم بالا بود
اما کنکورم چی؟!
کنکورم خوب ندادم...
البته اینو بگم که امسال شرط معدله و باید به مدرسه ام اهمست داد
در نتیجه
هم به مدرسه برسید هم به کنکور
تعادل برقرار کنید.
موفق باشیداین پست پاک شده! -
خب مدرسه بریم ساعت مطالعه کم میشه...مدرسه نریم هم خب یسری چیزا رو ادم بهتره از معلمش یاد بگیره خصوصا وقتی مطمئنی مدرسه و معلمت خوبن...
دوازدهمshhs_appa سلام، من خودم با مدیر و معاون مدرسه هماهنگ کردم که نرم و دیگه نمیرم، البته توی مدرسه ما کلا پایه دوازدهم تا آخر اسفند میرن منم پیش خودم گفتم چرا الکی یک ماه هدر بره، و الان راحت دیگه ساعت مطالعم تا 12 ساعت هم میرسه، یک روز در هفته هم به عمومی ها اختصاص میدم تا برای امتحانات نهایی به مشکل نخورم، خلاصه هماهنگ کردم و نمیرم، از لحاظ معدل هم بگم که تنها نمره کتبی امتحان نهایی تأثیر داره و نمره مستمر و ترم اول هیچ تأثیری نداره پس نگران نمره مستمر هم نباش.
-
این پست پاک شده!
-
دوازدهم -
دوازدهمshhs_appa به نظر من تا حد امکان برین مدرسه
-
اگه دبیرتون حساس نیست، میتونی در زمان این کلاس هایی که فکر میکنی وقتت رو میگیرن، درس خودت رو بخونی.
کاش دبیر ها انقدر حساس نبودن :///
ما حتی دبیر محیط هم سعی داره این درس رو مهم جلوه بده !!!
طوری که سرگروه ها رو بر اساس معدل انتخاب کرده و میگه با زیر گروه هاتون که نمرات پایین می گیرن پرسش و پاسخ داشته باشید تا نمرشون بهتر بشه ،دیگه در این حد !!! -
طوری که سرگروه ها رو بر اساس معدل انتخاب کرده و میگه با زیر گروه هاتون که نمرات پایین می گیرن پرسش و پاسخ داشته باشید تا نمرشون بهتر بشه ،دیگه در این حد !!!پرستو بابایی معلم پارسال ماهم همینطور بود
پوستمونو کند به معنای واقعی
تک تک سوالای محیط رو خوندم
-
shhs_appa سلام، من خودم با مدیر و معاون مدرسه هماهنگ کردم که نرم و دیگه نمیرم، البته توی مدرسه ما کلا پایه دوازدهم تا آخر اسفند میرن منم پیش خودم گفتم چرا الکی یک ماه هدر بره، و الان راحت دیگه ساعت مطالعم تا 12 ساعت هم میرسه، یک روز در هفته هم به عمومی ها اختصاص میدم تا برای امتحانات نهایی به مشکل نخورم، خلاصه هماهنگ کردم و نمیرم، از لحاظ معدل هم بگم که تنها نمره کتبی امتحان نهایی تأثیر داره و نمره مستمر و ترم اول هیچ تأثیری نداره پس نگران نمره مستمر هم نباش.
@83-MOHAMMAD
@_uuu_
مرسی ازتون
من مدرسه نمونه دولتی میرم
دقیقا مسئله ام هم همینه
و خب اره خیلیا هستن که نمیان
بعد مدرسه ما کلاس کنکور هم داره و خب از عمومی ها هم فقط دینی عربی و فارسی و زبان رو درس میدن
بعد الان موندم اینارو برم...نرم...اصلا یجوریه
چون بعضیا میان بعضیا نه
بازم ممنون
موفق باشین ایشالا -
@83-MOHAMMAD
@_uuu_
مرسی ازتون
دقیقا مسئله ام هم همینه
بعد مدرسه ما کلاس کنکور هم داره و خب از عمومی ها هم فقط دینی عربی و فارسی و زبان رو درس میدن
چون بعضیا میان بعضیا نه
بازم ممنون
موفق باشین ایشالاshhs_appa خواهش میکنم...
ببینید پس با این اوصاف مدرسه براتون مفیده
مدرسه رو برید
من خب می ترسیدم بخاطر همین می رفتم وگرنه خانوادم اصلا دخالتی تو این امور نمی کردن که حتما برو یا نرو من خودم حماقت کردم و رفتم
اما الان همه چی فرق کرده
شمام ک میگین مدرستون اوکیه پس از دستش ندید
هم از تایمی ک دارین هم از شرایط خوبی ک داخل مدرسه براتون ایجاد شده به نحواحسن بهره ببرید.
-
دوازدهمshhs_appa من پارسال هم مدرسه رو اذیت کردم هم خودمو. کلا ۳ ماه سرجمع رفتم. دو تا از دوستام از دهم جدی مدرسه رو دنبال کردن حتی مجازی خیلی زیاد پیگیر بودن، در نهایت یکیشون پزشکی دولتی آورد یکی هم علومآزمایشگاهی دولتی شهرستانا منم موندم پشت کنکور. به هیچ کس توجه نکن انرژی که محیط مدرسه بهت میده عمرا خونه بده. من خودم الان درک میکنم. همین رفع اشکالش دنیا میارزه (وی هزاران سوال دارد اما حوصله گذاشتن در انجمن را ندارد
)
بعدشم یکی که پشته مطالعه مفیدش حداکثر ۹ ساعته یه دانشآموزم ۶ ساعت بخونه با مدرسه عالیه دیگه. موفق باشی -
دوازدهمshhs_appa آها یه چیزی، دانش آموزا یه چی یاد گرفتن تازگیا اونم اینه که %(#ff0000)[مدرسه و دانشآموزای کلاس ما به درس اهمیت نمیدن] خب ندن
منم پارسال این جمله رو هی میگفتم. بابا بیخیال توروخدا پارسال از کلاس ما یه آدمایی رتبه شدن که اصن تعجب میکردی. سرتون تو کار خودتون باشه که پشت نمونین لطفا خواهشا. بخدا سخته الان تو دلتون میگین ۲۴ ساعت در اختیار داری که بخون. گفتنش راحته استمراره سخته پدرتو درمیاره
-
shhs_appa من پارسال هم مدرسه رو اذیت کردم هم خودمو. کلا ۳ ماه سرجمع رفتم. دو تا از دوستام از دهم جدی مدرسه رو دنبال کردن حتی مجازی خیلی زیاد پیگیر بودن، در نهایت یکیشون پزشکی دولتی آورد یکی هم علومآزمایشگاهی دولتی شهرستانا منم موندم پشت کنکور. به هیچ کس توجه نکن انرژی که محیط مدرسه بهت میده عمرا خونه بده. من خودم الان درک میکنم. همین رفع اشکالش دنیا میارزه (وی هزاران سوال دارد اما حوصله گذاشتن در انجمن را ندارد
)
بعدشم یکی که پشته مطالعه مفیدش حداکثر ۹ ساعته یه دانشآموزم ۶ ساعت بخونه با مدرسه عالیه دیگه. موفق باشی -
@83-MOHAMMAD
@_uuu_
مرسی ازتون
دقیقا مسئله ام هم همینه
چون بعضیا میان بعضیا نه
بازم ممنون
موفق باشین ایشالا -
shhs_appa سلام، من خودم با مدیر و معاون مدرسه هماهنگ کردم که نرم و دیگه نمیرم، البته توی مدرسه ما کلا پایه دوازدهم تا آخر اسفند میرن منم پیش خودم گفتم چرا الکی یک ماه هدر بره، و الان راحت دیگه ساعت مطالعم تا 12 ساعت هم میرسه، یک روز در هفته هم به عمومی ها اختصاص میدم تا برای امتحانات نهایی به مشکل نخورم، خلاصه هماهنگ کردم و نمیرم، از لحاظ معدل هم بگم که تنها نمره کتبی امتحان نهایی تأثیر داره و نمره مستمر و ترم اول هیچ تأثیری نداره پس نگران نمره مستمر هم نباش.
@83-MOHAMMAD چه مدیر و معاون بافرهنگ و بافهمی دارید پس
-
طوری که سرگروه ها رو بر اساس معدل انتخاب کرده و میگه با زیر گروه هاتون که نمرات پایین می گیرن پرسش و پاسخ داشته باشید تا نمرشون بهتر بشه ،دیگه در این حد !!!پرستو بابایی اهمیت نده، اوناهم کار دیگه ای جز این ندارن این کارارو نکنن چی کار کنن؟ ما بازیچه ی دستشونیم دیگه!