تست راه ابریشم یا کتاب های دیگه ؟
-
با سلام دوستان میخواستم بدونم شما بیشتر تست های راه ابریشم رو کار میکنید یا کتاب های دیگه ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو -
کتابا دیگ
-
کتابا دیگ
Mohiw Sadat دلیلش رو میتونم ببرسم ؟
-
با سلام دوستان میخواستم بدونم شما بیشتر تست های راه ابریشم رو کار میکنید یا کتاب های دیگه ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروsadra Movahed در تست راه ابریشم یا کتاب های دیگه ؟ گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروبیش تر راه ابریشم
کنارشم کتاب تست برا درسایی ک تسلط نرسیدیم یا تحلیل آزمون ببین
بعضی فصلا تستا کاملو جامعه هیچی نمیخواد ....
با راه ابریشم خیلی قشنگتر یاد میگیری موضوع رو بعدش تستای کتابو راحت تر حل میکنی و....نظر منه حالا ...
-
چون بهتر طبقه بندی شدن
-
sadra Movahed در تست راه ابریشم یا کتاب های دیگه ؟ گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروبیش تر راه ابریشم
کنارشم کتاب تست برا درسایی ک تسلط نرسیدیم یا تحلیل آزمون ببین
بعضی فصلا تستا کاملو جامعه هیچی نمیخواد ....
با راه ابریشم خیلی قشنگتر یاد میگیری موضوع رو بعدش تستای کتابو راحت تر حل میکنی و....نظر منه حالا ...
@Danial-al ممنونم
-
چون بهتر طبقه بندی شدن
Mohiw Sadat ممنون
-
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پروsadra Movahed
سلام ، تست های راه ابریشمچون تحت نظر اساتید بوده خیلی بهترن و با توجه به درسنامه ها چیده شدن ، به نظر من هرکسی بتونه این تست هارو چند مرتبه بزنه و واقعا از پسشون بر میاد برای خودش غولی میشه توی هر درس.....
همچنین اینکه وقتی شما از یک منبعی آموزش میبینی اول باید تست های همون منبع رو که متناسب باهاش هستند بزنی نه بری سراغ منبع تستی دیگر.....🥲
کتاب تست بعد از اتمام تست های راه ابریشم -
sadra Movahed
سلام ، تست های راه ابریشمچون تحت نظر اساتید بوده خیلی بهترن و با توجه به درسنامه ها چیده شدن ، به نظر من هرکسی بتونه این تست هارو چند مرتبه بزنه و واقعا از پسشون بر میاد برای خودش غولی میشه توی هر درس.....
همچنین اینکه وقتی شما از یک منبعی آموزش میبینی اول باید تست های همون منبع رو که متناسب باهاش هستند بزنی نه بری سراغ منبع تستی دیگر.....🥲
کتاب تست بعد از اتمام تست های راه ابریشم@D-Ali بله منم با حرفاتون موافق هستم
و اینکه من از استاد ثابتی پرسیدم که اگر تست های راه ابریشم تموم بشه سراغ چه منبعی برم گفتن که برم سراغ تحلیل آزمون های که خودشون سال پیش انجام دادن -
sadra Movahed
کتاب تست بعد از اتمام تست های راه ابریشماین پست پاک شده! -
@D-Ali بله منم با حرفاتون موافق هستم
و اینکه من از استاد ثابتی پرسیدم که اگر تست های راه ابریشم تموم بشه سراغ چه منبعی برم گفتن که برم سراغ تحلیل آزمون های که خودشون سال پیش انجام دادنMohammadreza Doosti مرسی عزیز
-
Mohammadreza Doosti مرسی عزیز
-
نتیجه کنکور دی کی میاد ؟
-
sadra Movahed
کتاب تست بعد از اتمام تست های راه ابریشم@D-Ali دقیقا
-
نتیجه کنکور دی کی میاد ؟
Hamid Bahadori حدود بیست روز دیگه