سلام وقت و عاقبت همگی بخیر🌸 🌸 🌸
همونطور ک میدونید کمتر از 5 روز دیگه به بزرگترین عید ما شیعیان، یعنی عید سعید غدیر خم مونده... که خب مبارک همه شما آلایی های بزرگوار🌼
احساس کردم شاید این تاپیک نیاز باشه...
خب.. حالا تاپیک چیه و چیکار قراره بکنیم؟
از امشب تا ان شاالله روز عید غدیر، هرکس از شما اگر:
-حدیث از مولا
-شعر در مدح ایشون
-روایاتی راجع به اون حضرت
-مطالبی راجع به اتفاقات قبل و پس از غدیر
-برشی از وقایع غدیر تا عاشورا
-دلنوشته
-عکس های علوی
-معرفی کتاب
-حتی مطالبی ک میتونه به خودسازی و بهتر شدن کمک کنه
و هررررررر عکی و مطلب قشنگ دیگری ک داشت، لطف می کنه و اینجا بارگزاری می کنه تا همه مون بتونیم از این مطالب زیبا استفاده کنیم🌱 🌈
پ.ن: امیدوارم بتونیم در کنار هم گام کوچکی در جهت تبلیغ غدیر و ... برداریم😄 🖐🏻
ممنون از همکاریتون
ac1a25cf-f5b8-4000-9b9d-8f254e3ce348-image.png
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
Gharibe Gomnam
به خود می آیم.
دوباره "روح" بر کف چوبی و خاکی درونم زمین می خورد.
باز زنجیر های پایبند، او را محدود کرده اند.
ماه هاست در تقلاست.
به حرف می آید آخر: چرا این چنین گشته ای؟ آیا دیگر لذت برایت معنا دارد؟ به کجا می خواهی برسی؟
می گویم: چه کنم؟ مجبورم در این تکرار دست و پا بزنم تا شاید آنچه را دیگران به من وعده داده اند را به دست آورم. به دست آورم آنچه را دیگران بدان نرسیده، لذت به دست آوردن آن را به زور به من می خواهند بچشانند.
می گوید: آیا واقعا در آن لذتِ واقعیست؟ از آن چه می دانی؟ آیا در پرواز من با رسیدن تو منافاتیست؟
سرم را پایین می اندازم. به واقع نیست. نباید باشد...
سکوتم را که می بیند آهی می کشد. می گوید: آنچه داری بردار، از این کلبه خارج شو. آنجاست که آنچه می خواهی، خواهی یافت.
دستم را می گیرد و به بیرون می برد.
در برگ ریزان وارد کلبه شدم و حالا سبزی، چشمانم را لبریز می کند. به واقع ماه هاست درون پیله خویش آرمیده ام در غفلت از حیات بیرون؟ از پاییز تا بهار؟
روحم می گوید: حال کتابت را بگشا.
می گشایم. درون آن پر از کلمه است. پر از کلمه است. دیگر صفحه خالی نیست. پس این است که باید بخوانم. نور بر کتاب ریخته، اندرونی های آن را آشکار کرده. حال می فهمم داشتم در دور باطل گمان خویش -درون کلبه- دست و پا می زدم.
می خواهم به روح چیزی بگویم می بینم آزاد گشته، دور شده، نور شده، به آسمان پیوسته.
soul in chains square.jpg
از پیله خود بیرون شو.
در مصاف با رنج های زندگی، %(#00bd06)[لذت] از زندگیست که باید درون انسان بجوشد. . .
آزادی روح را در این روز ها از دست نده.
نکند از رحمت الهی ناامید باشی.
اندیشیم که چرا ناامیدی و یاس و بی هدفی در بسیاری از ما رخنه کرده؟
در موقعی که خویش، در بند این ناامیدی گرفتار بودم، تصویر حالِ خویش را به مانند تصویر بالا دیدم...
و در آخر "انّ الله کان علیکم رقیبا"
ر.ح
@یازدهم
@دهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
یک سوالی که همیشه داشتم اینکه اگه انسان واقعا به دنبال صلح با همنوع هاش هست
پس چرا بازی های جنگی بیشتر از بقیه بازی ها بیشتر فروش دارن؟
چرا مردم از فیلم های ترسناک خوششون میاد؟
انسان از درد کشیدن لذت میبره؟
فقط از درد کشیدن بقیه لذت میبره یا خودشم در تظر میگیره؟
تاریخ ما (نه صرفا ایران کل جهان) رو در نظر بگیرید پر بوده از خشونت. همیشه یک عده ظالم و یک عده مظلوم بودند. همیشه "درد" با انسان بوده.
اگه دقت کنید تا به اندازه کافی درد نکشی هیچ چیز خوبی رو به دست نمیاری. این یعنی درد با لذت پیوند خورده؟ پس میشه گفت تو ذهن انسان میتونه منشا خشونت باشه؟
اگه جنگی نبود یا خشونتی نبود زندگی کسل کننده نمی شد؟ یعنی خب انسان نیاز نبود از حقی دفاع کنه همه چی هم اوکی بود. به نظرم در اون صورت انسان ها برا تفریح هم که شده همدیگر رو شکار میکردن!
سلام به همگی
راستش حس میکردم همچین تاپیکی لازمه
تاپیکای مذهبی زیاد داریم اما اکثرا خلاصه شدن توی عکس و شعر و متن.
اما اینجا میخوایم درباره اعتقاداتمون صحبت کنیم
اگه سوالی داریم درباره فلسفه احکام داریم بپرسیم تا کسی که بلده جواب بده
و خلاصه کلام یکم بینشمونو درباره دینمون بالا ببریم و فقط مسلمان شناسنامه ای نباشیم!!
برای اینکه بتونیم از تاپیک استفاده کنیم بهتره موارد زیر رو رعایت کنیم👇🏻
خوداری از توهین به اعتقادات هم دیگه✓
رعایت ادب و احترام نسبت به هم✓
امیدوارم این تاپیک بتونه اندک کمکی کنه تا دینمونو بهتر بشناسیم.🌱
@دانش-آموزان-آلاء
داشتم ماتریکس میدیدم
یه جمله گفت از سر صبح تا الان ذهنم درگیرشه
و اون این بود که
ما جوری طراحی شدیم که فکر کنیم کارامون تصمیم خودمونه!
و یاد یه سوال افتادم
که خیلی وقتا تو تنهاییام از خودم میپرسیدم
که آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟
و این تو ذهنم تداعی شد که خدایی که از اول و آخر ما آگاهه و دنیا رو خودش ساخته (حتی اختیار ما رو)و ما مگه نه بهش میگیم جبار یعنی کسی که کاراش از روی جبر و علمه پس اختیار چه معنی میده؟یعنی من وقتی متولد شدم خدا قطعا میدونست که من قراره با کی ازدواج کنم کی بمیرم و چه زمانی گناه کنم....و حالا من چطور میتونم برخلاف علم خدا کاری بکنم؟
اینجاست که تو فلسفه ما بهش میگیم اجتماع نقیضین رخ داده.یا خدا از تک تک انتخابای من آگاهه و میدونه که وقتی منو خلق کرده من میرم جهنم یا بهشت
و یا خدا نمیدونه که انتخاب های من چیه و جبار نیست که اینجا خودش میره زیر سوال.
و من از امروز تا الان مغزم کلا داره سوت میکشه واسه ی این
و خواهشا یکی ک میتونه جواب بده بیاد و منو از این بدبختی نجات بده😐😐
سلام روز بخیر یه راست میرم سر اصل مطلب
من اکثر اوقات که اموزش ، استریم ، فیلم سنیمایی و... میبینم یه موضوعی خیلی اذیتم میکنه
چرا وقتی صحبت از دخترا میشه اون کرکتر فیلم، اون استریمر یه راست حرفش میره سمت بدن اون دختر ؟
این خیلی منو اذیت میکنه درحالی که اصلا ربطی به من نداره
شما دخترا بگید با اینجور برخورد و رفتار مردا مشکلی ندارین؟
@دانش-آموزان-آلاء
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
حالا شما در زندگی چه حسرت هایی دارین؟
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
سلام به همگی
عزاداریتون مورد قبول درگاه حق
راستش توی این روزا که اخبارای مایوس کننده زیادی منتشر میشه و شاید خیلیامون ناامید شدیم چشمم به این متن خورد که واقعا بسیاری از مواردشو خودم تا امروز نمیدونستم
اصلا بحث من الان سیاسی و... نیست پس لطفا جبهه نگیرید
اینو میزارم تا یکمم که شده به خودمون افتخار کنیم به کشورمون افتخار کنیم امید به آیندمون بالا بره و بدونیم وقتی تونستیم اینهمه پیشرفت کنیم قطعا بازم میتونیم و یروز مشکلات تموم میشه و باید به عنوان جوونای این سرزمین ما این مسیرو ادامه بدیم و حتی موارد بیشتریو بهش اضافه کنیم و مشکلات رایج رو از بین ببریم
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
❌چرا در ایران بمانم و به چه ایرانی اعتماد کنم؟
🇮🇷 به ایرانی که در زمره امن ترین کشورهای جهان است . (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
🇮🇷 به ایرانی که قطب پزشکی خاورمیانه است
🇮🇷 به ایرانی که نامی از آن در لیست 50 کشور پر سرطان جهان وجود ندارد
(طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)
🇮🇷 به ایرانی که دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)
🇮🇷 به ایرانی که چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو است
🇮🇷 به ایرانی که دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)
🇮🇷 به ایرانی که سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری است
🇮🇷 به ایرانی که سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است
🇮🇷 به ایرانی که ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا است
🇮🇷 به ایرانی که طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان است. (باهر)
🇮🇷 به ایرانی که دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا است .
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین تولید کننده متانول جهان است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان است (جت کوثر)
🇮🇷 به ایرانی که پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که 37 امین صادر کننده برتر جهان دربین 227 کشور است (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)
🇮🇷 به ایرانی که دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان است
🇮🇷 به ایرانی که دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور جهان که بیش از 95 درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند
🇮🇷 به ایرانی که سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان) است
🇮🇷 به ایرانی که پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل) است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی است (بر اساس جدول سازمان ملل)
🇮🇷 به ایرانی که پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن 21 یعنی لیزر است
🇮🇷 به ایرانی که رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان است
🇮🇷 به ایرانی که هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز است
🇮🇷 به ایرانی که از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری است
🇮🇷 به ایرانی که بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی است
🇮🇷 به ایرانی که دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان است (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider)
🇮🇷 به ایرانی که دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان است (طبق گزارش سازمان یونسکو)
🇮🇷 به ایرانی که پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است
🇮🇷 به ایرانی که پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است
🇮🇷 به ایرانی که رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود را دارد. (طبق گزارش سازمان ملل)
🇮🇷 به ایرانی که برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان است. (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین)
🇮🇷 به ایرانی که تنها کشور جهان است که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده است. (رای 98 درصدی به جمهوری اسلامی)
🇮🇷 به ایرانی که تاب آورده ترین، مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان است
🇮🇷 به ایرانی که هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده است
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین نگرانی آمریکا بوده و هست
🇮🇷 به ایرانی که این طومار، ظرفیت انعکاس همه ی افتخاراتش را نداشت ...
× برگرفته از داناب
@دانش-آموزان-آلاء
سلااااااام خوبین؟😍🌻💜💙💚❤️🤎🤍
اهم اهم... خب!! صدا صافه؟ خوبه؟؟؟😂😂😂😍 خب خدارو شکر.
.
اینجا محل دفن یا قبرستون فکرای منفیه..!💪🏻🙆🏻♀️🙆🏻♂️
هر چیزی که باعث میشه نا امید بشی رو اینجا خاک کن و یه فاتحه هم واسش بخون😉 منظورم اینه که فاتحه رو واقعا بخونیااااا، فک نکنی فقط یه حرف زدم.!!!!😑نه مثل یه بچه خوب یه فاتحه براش میخونی و همیشه از ذهنت پاکش کن😉🥰✌🏻
هر وقت هم که اومد تو ذهنت به خودت بگو: اِععع اونکه مرده چرا بهش فک میکنم😇😎
خب!!!! امیدوارم این تاپیک رو قفل نکنن...!
@مدیر
و دعوت میکنم از masoume azarpara Mahsa Najafi
@جهاد @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
و همه وهمه 🙂
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
درودی چو نور دل پارسایان/ بدان شمع خلوتگه پارسایی
سلاام الایی های عزیز😍🌷
تأمل!!!
مخصوصاً درمود چیزایی که جلو چشم هست اما شاید توجه نمیکنیم
همین طور برای تبادل نظرات،عقاید و ارزش ها گفته بشه با بقیه تبادل نظر کرد
میشه تصاویر و متن های مفهومی رو قرار بدیم و درموردشون صحبت بشه و نظرات گفته بشه
با دیدگاه های متفاوت آشنا بشیم،توانایی بحث کردن و پذیرش نظرات بقیه رو در خودمون افزایش بدیم و....
ممنون از حضورتون 😉🥂
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
محفل تعقل
-
Kourosh Mousavi
سلام
۱و ۲. قرآن چجوری تحریف نشده؟
¹ قرآن کتابیه که همیشه همراه مسلمانان بوده(در نماز، خانه،جنگ و....) و هیچ وقت از اون ها جدا نشده.
² از زمان نازل شدنش، در یادگیری و حفظ اون تلاش بسیار زیادی شده و بهش اهمیت میدادن. که قاریان، حافظان و معلمان این کتاب از زمان نزول تا کنون زیاد بودن.
³ مورخان تعداد نویسندگان وحی در زمان پیامبر رو تا ۴۳ نفر نوشتن.
که این ۳موردی که گفتم تا حد خیلی زیادی از تغییرش جلوگیری کرده.۳. دلیل تفاسیر گوناگون پس از پیامبر.
¹ یکی از دلایلش بوجود اومدن فرقه و گروه های مختلف هست.
² ورود بحث های کلامی در قرآن: که صاحب نظران درباره معانی به گفت و گو می پرداختن و بعضی ها در این بین آیات رو طوری معنی میکردن که با پیشفرض خودشون درست باشه.
³ یکی دیگه از دلایلش اشتراکات لفظی هست. که در زبان عربی قرآن بعضی از کلمات ممکنه به چند صورت قرائت یا معنی بشه.۴. تا اون جایی که میدونم(و همونطور که آقا عرفان گفتن) تفسیر نور آقای قرائتی بسیار خوبه
۵. از کجا بفهیم برداشت ما درسته؟(در صورت نبود امکانات و فضای مجازی)
بنظر من. با تفکر در اون. بسیاری از آیات قرآن طوری هستن که برای عموم مردم قابل فهمه و نیازی به تفسیر عمیق ندارن.
در قرآن هم بهش اشاره شده:
...وَلَقَد یَسَّرنَا القُرآنَ لِلذٍّکرِ فَهَل مِن مُدَّکِرٍ
ما قرآن را برای پندگیری آسان کردیم. آیا متذکری هست...
اون هایی که ممکنه علامت سوالی ایجاد کنه هم میشه با مقایسشون با آیات بخش های دیگه کتاب و ارتباط دادنشون باهم فهمید. و اگر باز هم متوجه نشدیم میتونیم از کسی که علمش رو داره یا از ما داناتره بپرسیم.۶. چطور بفهمیم قرآن درسته؟
این سوال پایین توضیح داده شده(چطور بفهمیم که قرآن حتما از طرف خداست؟) و خدا بهتر از همه به خیر و شر ما آگاهه. حتی اگه خودمون اون موقع متوجه نشیم...
منابع:
۱.
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa486
۲.
https://wikiporsesh.ir/عوامل_اختلاف_در_تفسیر_قرآن
۳.
http://ensani.ir/fa/article/6840/روش-صحیح-تفسیر-قرآن -
-
Kourosh Mousavi
سوال: با اینکه میدونیم خدا به همه کمک میکنه، چرا خدا بین اسلام و بقیه دین ها فرق گذاشته؟ که بقیه تحریف شدن ولی اسلام نه. و بلایی سرش نیومده.
جواب: خدا به همه کمک میکنه ولی بستگی داره که اون فرد یا افراد چطور ازش استفاده کنن و اینکه سطح سوادشون چجور بوده. زمان های قبل از اسلام به علت ابتدایی بودن سطح فرهنگ و زندگی و عدم توسعه کتابت(نوشتن کتاب و مکتوب کردن زیاد رواج نداشته) تعلیمات پیامبران به تدریج فراموش میشدن ، پس پیامبران زیادی میومدن تا دوباره اون تعالیم رو یادآوری کنن و مطابق با سطح فهم مردم اون زمان بیانش کنن.
به صورت تدریجی دین های مختلفی بوجود اومد که همشون هدفشون یکی بوده(یکتا پرستی)
حالا اینجا سوال ایجاد میشه که چرا دین های مختلف؟ چرا همون اول خدا دین رو کامل نمیکرد؟
در توضیحات بالا ی اشاره هایی بهش شد. چون آگاهی افراد در زمانه های مختلف متفاوت بوده. مثل پایه های تحصیلی که پله به پله پیشرفت میکنه و پایه بالاتر کامل کننده پایه های پایین تره.و نمیشه به ی بچه کلاس اولی دروس کلاس ششم رو درس داد، چون براش قابل فهم و درک نیست....
دین هم همینطوره. دوره به دوره کامل تر شد تا به اسلام رسید.
پیامبران پیشین(مثل حضرت عیسی) به مردم زمان خودشون این بشارت رو داده بودن که پس از ما پیامبری خواهد آمد که پس از او پیامبری نخواهد آمد...
و در قرآن میخونیم:
سوره آلعمران/۱۹
《قطعا دین نزد خداوند اسلام است. و اهل کتاب در آن ، راه مخالفت نپمودند مگر پس از آنکه به حقانیت آن آگاه شدند آن هم به دلیل رشک و حسدی که میان آنان وجود داشت》
منظور از اهل کتاب: پیروان دین هایی هست که پیامبرشون برای هدایتشون کتابی داشته ( اون کتاب از طرف خدا بهشون وحی شده) : پیامبران اولولعزم (نوح، ابراهیم ، موسی، عیسی، محمد) پس کلمه اهل کتاب رو که دیدید منظورشون همینه)
منابع:
۱.
https://gama.ir/dars/detail/327/درسنامه-آموزشی-دین-و-زندگی-2-کلاس-یازدهم-انسانی-درس-2-تداوم-هدایت?topic=4170
۲.
https://www.hawzahnews.com/news/899244/چرا-دین-کامل-در-زمان-پیامبرهای-قبلی-نیامد-و-اسلام-کامل-ترین-دین
۳.
https://fa.wikifeqh.ir/اهل_کتاب -
Kourosh Mousavi جواب بخش اول رو که خانم Hhh Hh به شما داد جواب قسمت دوم حاجی من یک دوره کلی در مورد این دلایل تحقیق کردم بعضی از نقاط این کتاب ها کاملا مخالف با قوانین پایه خود قوانینشون هست و توی کتاب حضرت موسی سوم شخص اشاره میشه بهش!!مگه این کتاب از طرف خدا به موسی نازل نشده؟پس چرا بهش سوم شخص اشاره میشه؟مثلا میگه موسی فلان کار رو کرد...این کتاب پر از اشکاله که بخاطر تحریفات زیادی که شده کاملا از روند اصلی خودش خارج شده.قرآن به تحریفات اشاره کرده( که در آیه ۷۵ سوره بقره درباره یهودیان آمده است که گروهی از آنان کلام خدا را میشنوند و به رغم آنکه آن را میفهمند، تحریفش میکنند. آیه ۷۹ همین سوره و آیه ۷۸ سوره آل عمران، ناظر به این معناست که کسانی کتابی به دست خود مینویسند و میگویند از جانب خداست. آیه ۴۶ سوره نساء و آیه ۱۳ سوره مائده نیز به مسئله تحریف کلام از جانب اهل کتاب (یُحَرِّفونَ الکَلِمَ عَنْ مَواضِعِه) اشاره دارد. در آیه ۴۱ سوره مائده نیز همین نکته با تعبیری دیگر (یُحَرِّفونَ الْکَلِمَ مِنْ بَعْدِ مَواضِعِه) بیان شده است. ) ما انجیل و تورات رو قبول داریم ولی نه انجیل و تورات فعلی رو...4 نسخه انجیل با متون متفاوت وجود داره و این اثباتی بر تحریفش هست.کتاب تورات و انجیل اصلی خودش طبق روایات و احادیث محافظت شده هست که هنگام ظهور حضرت مهدی و همراهش میاد که اثباتی بر حقانیت حضرت بر ادیان دیگه باشه...
https://hawzah.net/fa/Question/View/63587/علت-تحریف-انجیل-و-تورات-و-دیدگاه-قرآن-در-این-باره -
موضوع جدید: وضعیت روشنایی و تاریکی انسان
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Kourosh Mousavi
نظر شما چیه؟ -
توضیحات تکمیلی و هدف موضوع وضعیت روشنایی و تاریکی انسان
(برای همین گفتم سخترین موضوعیه که تا حالا باهاش برخورد داشتم)
-
سلام همگی
بدون طرح سوال اولیه می ریم سر اصل داستان
چرا حجاب اجباری؟ (چرا آره چرا نه)
-
-
Kourosh Mousavi
با عرض سلام و درود خدمت شما دوست عزیز
اولا ما حجاب اجباری نداریم!!خودت حجاب رو توضیح دادی و آیا در جامعه اون به طور کامل رعایت میشه و یا میشده؟ پس با این حساب ما پوشش اجباری داریم که حد و حدودی داره مثل بقیه کشورا مثلا اون اوایل شدت گرفتن اوضاعی که تموم شد یکی توی هلند و با همون شعاری که داشتن کند گذاشت زمین بعد اومدن گرفتن و بردنش چون هلند هم کندن ممنوع بودهپس تا اینجا میشه ما در کشور محدودیت پوشش داریم(مثلا سر به طور کامل بیرون نباشه در حالی که در قرآن اینطور نیست و فقط صورت اوکیه...)
میرسیم به اینکه مردان جامعه رو چرا قرآن بهشون اینطور خطاب کرده و...حاجی خودت پای کورونا رو باز کردی ازش مثال میزنم وقتی کورونا اومد گفتن حاجی ماسک بزنید گفتن ما چرا باید ماسک بزنیم مگه مریضیم؟ یک عده گفتن ما که کورونا نداریم اونایی که کورونا دارن ماسک بزنن تا اینکه یکهو یک جمعیت عظیمی گرفتار شدن و همه باااید ماسک میزدن و حتی اجبار هم شد و بعد از اتفاقات ناگوار اکثریت قبولش داشتند.در مورد فساد کاملا همینطوره و با سرعت زیادی در جامعه پخش میشه قرآن نمیگه مریضی میگه ماسک بزنید...از هر لحاظی هم تحقیق کنی میبینی رفتار مرد با یک زن متفاوته با یک مرد(هم از لحاظ عقلی،هم علمی و...) و اینجا مرد به خاطر غریضه ای که داره این موارد هست که اگه این مورد صحیح نبود در تاریخ و حتی الان اینهمه جاسوس زن با هدف نفوذ به مردان نداشتیم.یه زن با وضعیت ناجور رد میشه کل مردای خیابون بهش یجوری نگا میکنن که...اینا بخاطر غریضه مردان هست که خب بعضیا نمیتونن جلوش رو بگیرن و غریضه بر عقلشون حاکمه.
در مورد تعرض حاجی همونطور که گفتم بیمار داریم در هر جامعه ای ولی حجاب جلوی اون رو به شدت میگیره و زمینه ای رو فراهم نمیکنه طوری که طبق آمار اروپا و آمریکا آمار تعرض چندین برابر شده نسبت به سال های قبل و هنوز هم در حال افزایشه و یک عامل اصلیش رو کم شدن پوشش نسبت به سال های اخیر میدونن. حتی در دانشگاه های بزرگ و معروفشون هم محدودیت پوشش گذاشتند تا ذهن افراد از درس منحرف نشه!.آمار در آمریکا طوری شده که الان از هر 6 زن به یک نفر تعرض شده و در بعضی از کشور های اروپایی از هر 5 زن به یک نفر و خودشون میگن این آمار وحشتناک و بی سابقه هست.
در مورد فضای ایجاد گناه میگیم آقا ما رای فرد رو بر رای وحی ترجیح دادیم و این قانون رو میخوایم برداریم چی میشه؟میگی آقا نرو فضایی که پوشش مناسب ندارن...میگه حاجی الان خیابون پره چیکار کنم؟میگی خب اصلا بیرون نیا:/این هم اصلا منطقی نیست و قوانین طوری باید باشن که به هیچکس آسیب وارد نشه...
ما نمیتونیم هیچوقت جامعه ای رو داشته باشیم که همه مردان و زنان متدین و با درونی بدون گناه و فکرگناه تربیت کنیم میشه با آموزش این افراد رو افزایش داد ولی هیچوقت اکثریت اینطور نمیشن و کلا خیلی سخته اینطور آدمی شدن...
اکثریت مشکلات ما مربوط به همین آموزش و پرورش داغونمونه به جای اینکه در ذهن فرد سوال ایجاد کنه و سوالات رو برطرف کنه میاد یک چیزی رو فقط میگه و به نوعی اجبار میکنه بعد از اونطرف تو مغز فرد سوال ایجاد میکنن و خود اونطرفیا به همون سوال به یک نحوه ای که به منفعت خودشونه جواب میدن و به علت نبود سواد رسانه ای کافی جامعه رو در معرض خطر قرار میدن...
حاجی اصلا خودت فکر کن...اگه حکومت به فکر خودشه چرا باید اینهمه برای خودش دردسر ایجاد کنه؟این راحتتر نیست که بگه اصلا هر جوری میخواید بیرون بیاید بعد یه عده شاد و راضی و...
یکی از پادشاه ها بوددقیق یادم نیس فک کنم به پسرش میگفت اگر میخواهی حکومتت بیشتر دوام بیاورد به فساد در جامعه اهمیتی نده بگذار مردم با خودشان درگیر باشند...همین کاری که الان عربستان کرده و بخاطر اینکه صدای مردم بیشتر در نیاد شروع کرد به آزاد کردن حجاب و باز کردن دوباره مکان های قمار بازی و شراب و...بعد یک عده میگن اسلام خودش اونجا بوده اونا اینطورین ما اینطوری...فرق اسلام سعودی و اسلام محمدی بسیار زیاده.
در کل به نظرم اول و آخر مشکلات ما همش به آموزش و پرورشی برمیگرده که 12 سال یک فرد رو در اختیار داره و هیچی از آگاهی و جامعه بهش یاد نمیده که یکطرف ازونطرف شده بهترین جا برای رواج کار های ناجور!!غده سرطانی هست که باید جراجی بشه وگرنه تمام این مشکلات باقی خواهد موند...
در آخر هم حاجی اگه دیدی من کمرنگ تر شدم و بی رنگ خواهم شد بخاطر درساس 5 ماه دیگه ان شاءالله رهایی می یابیم با تشکر فراوان -
Erfan_JvN در محفل تعقل گفته است:
Kourosh Mousavi
با عرض سلام و درود خدمت شما دوست عزیز
اولا ما حجاب اجباری نداریم!!خودت حجاب رو توضیح دادی و آیا در جامعه اون به طور کامل رعایت میشه و یا میشده؟ پس با این حساب ما پوشش اجباری داریم که حد و حدودی داره مثل بقیه کشورا مثلا اون اوایل شدت گرفتن اوضاعی که تموم شد یکی توی هلند و با همون شعاری که داشتن کند گذاشت زمین بعد اومدن گرفتن و بردنش چون هلند هم کندن ممنوع بودهپس تا اینجا میشه ما در کشور محدودیت پوشش داریم(مثلا سر به طور کامل بیرون نباشه در حالی که در قرآن اینطور نیست و فقط صورت اوکیه...)
میرسیم به اینکه مردان جامعه رو چرا قرآن بهشون اینطور خطاب کرده و...حاجی خودت پای کورونا رو باز کردی ازش مثال میزنم وقتی کورونا اومد گفتن حاجی ماسک بزنید گفتن ما چرا باید ماسک بزنیم مگه مریضیم؟ یک عده گفتن ما که کورونا نداریم اونایی که کورونا دارن ماسک بزنن تا اینکه یکهو یک جمعیت عظیمی گرفتار شدن و همه باااید ماسک میزدن و حتی اجبار هم شد و بعد از اتفاقات ناگوار اکثریت قبولش داشتند.در مورد فساد کاملا همینطوره و با سرعت زیادی در جامعه پخش میشه قرآن نمیگه مریضی میگه ماسک بزنید...از هر لحاظی هم تحقیق کنی میبینی رفتار مرد با یک زن متفاوته با یک مرد(هم از لحاظ عقلی،هم علمی و...) و اینجا مرد به خاطر غریضه ای که داره این موارد هست که اگه این مورد صحیح نبود در تاریخ و حتی الان اینهمه جاسوس زن با هدف نفوذ به مردان نداشتیم.یه زن با وضعیت ناجور رد میشه کل مردای خیابون بهش یجوری نگا میکنن که...اینا بخاطر غریضه مردان هست که خب بعضیا نمیتونن جلوش رو بگیرن و غریضه بر عقلشون حاکمه.
در مورد تعرض حاجی همونطور که گفتم بیمار داریم در هر جامعه ای ولی حجاب جلوی اون رو به شدت میگیره و زمینه ای رو فراهم نمیکنه طوری که طبق آمار اروپا و آمریکا آمار تعرض چندین برابر شده نسبت به سال های قبل و هنوز هم در حال افزایشه و یک عامل اصلیش رو کم شدن پوشش نسبت به سال های اخیر میدونن. حتی در دانشگاه های بزرگ و معروفشون هم محدودیت پوشش گذاشتند تا ذهن افراد از درس منحرف نشه!.آمار در آمریکا طوری شده که الان از هر 6 زن به یک نفر تعرض شده و در بعضی از کشور های اروپایی از هر 5 زن به یک نفر و خودشون میگن این آمار وحشتناک و بی سابقه هست.
در مورد فضای ایجاد گناه میگیم آقا ما رای فرد رو بر رای وحی ترجیح دادیم و این قانون رو میخوایم برداریم چی میشه؟میگی آقا نرو فضایی که پوشش مناسب ندارن...میگه حاجی الان خیابون پره چیکار کنم؟میگی خب اصلا بیرون نیا:/این هم اصلا منطقی نیست و قوانین طوری باید باشن که به هیچکس آسیب وارد نشه...
ما نمیتونیم هیچوقت جامعه ای رو داشته باشیم که همه مردان و زنان متدین و با درونی بدون گناه و فکرگناه تربیت کنیم میشه با آموزش این افراد رو افزایش داد ولی هیچوقت اکثریت اینطور نمیشن و کلا خیلی سخته اینطور آدمی شدن...
اکثریت مشکلات ما مربوط به همین آموزش و پرورش داغونمونه به جای اینکه در ذهن فرد سوال ایجاد کنه و سوالات رو برطرف کنه میاد یک چیزی رو فقط میگه و به نوعی اجبار میکنه بعد از اونطرف تو مغز فرد سوال ایجاد میکنن و خود اونطرفیا به همون سوال به یک نحوه ای که به منفعت خودشونه جواب میدن و به علت نبود سواد رسانه ای کافی جامعه رو در معرض خطر قرار میدن...
حاجی اصلا خودت فکر کن...اگه حکومت به فکر خودشه چرا باید اینهمه برای خودش دردسر ایجاد کنه؟این راحتتر نیست که بگه اصلا هر جوری میخواید بیرون بیاید بعد یه عده شاد و راضی و...
یکی از پادشاه ها بوددقیق یادم نیس فک کنم به پسرش میگفت اگر میخواهی حکومتت بیشتر دوام بیاورد به فساد در جامعه اهمیتی نده بگذار مردم با خودشان درگیر باشند...همین کاری که الان عربستان کرده و بخاطر اینکه صدای مردم بیشتر در نیاد شروع کرد به آزاد کردن حجاب و باز کردن دوباره مکان های قمار بازی و شراب و...بعد یک عده میگن اسلام خودش اونجا بوده اونا اینطورین ما اینطوری...فرق اسلام سعودی و اسلام محمدی بسیار زیاده.
در کل به نظرم اول و آخر مشکلات ما همش به آموزش و پرورشی برمیگرده که 12 سال یک فرد رو در اختیار داره و هیچی از آگاهی و جامعه بهش یاد نمیده که یکطرف ازونطرف شده بهترین جا برای رواج کار های ناجور!!غده سرطانی هست که باید جراجی بشه وگرنه تمام این مشکلات باقی خواهد موند...
در آخر هم حاجی اگه دیدی من کمرنگ تر شدم و بی رنگ خواهم شد بخاطر درساس 5 ماه دیگه ان شاءالله رهایی می یابیم با تشکر فراوانمنبع:
https://news.umich.edu/men-women-ride-the-same-emotional-roller-coaster/ -
Kourosh Mousavi با سلامی دوباره...انصافا در کشور مخصوصا طی سال های اخیر اجبار حجاب نداشتیم شما برو بیرون ببین چند نفر حجاب رو رعایت میکنند و کسی که حجاب رو رعایت نکنه با قوائد قرآن میشه پوشش...اینم بگم که رعایت حجاب بدون پی بردن و فهمیدن علتش یک کار بدرد نخور هست و آخرش میشه همین حجاب بلاگر ها که بعدش هم میرن دنبال ترویج کار های...
در مورد بحث دوم حاجی مرد با زن متفاوته پس برای دو نوع متفاوت باید روش های متفاوت داشته باشیم توی مثال کرونا دستگاه تنفسی شبیه هم هست که همه ماسک میزنن ولی در مسائل دیگه چون شبیه هم نیستند باید ماسک های مختلف زده بشه که هم برای مرد و هم برای زن توضیح داده شدن.
در مورد قاضی و... هم فقط با یک تحقیق نمیشه یک نتیجه کلی گرفت و باید کلی تحقیق در این زمینه انجام بشه اون هم خودت میدونی که نباید جهت دار باشه ولی در این مسئله هم فقها دچار اختلاف هستن چون نه قرآن بهش اشاره کرده و نه پیامبر به طور قاطع و در منبع بسیار معتبر به اون اشاره کرده که همین باعث اختلاف شده ولی باز هم با این حال میدونیم که باز هم زن و مرد در قرآن یکسان هستند ولی تفاوت هایی دارند که اون هم نقص اونها نیس مثلا زنان بعضی کار هارو میکنن که مردان نمیتونند و این نشانه نقص نیس یا مردان کار هایی رو انجام میدن که زنان نمیتونن.فقهایی که مخالف قاضی شدن زن هستند میگن ما این حق رو سلب نمیکنیم و این وظیفه سنگین رو به عهده مرد قرار میدیم و میگن که پیامبر به حضرت علی فرموده ای علی نماز جمعه و قضاوت بر زن واجب نیست باز هم میبینیم که به طور قاطع این حق سلب نشده. این فهقا میگن چون شجاعت و صراحت و دوری از عواطف و احساسات و عواطف ظریف و لطیف باید باشه و کلا یکی از تفاوت های بین مرد و زن همین هست . با یک تحقیق نمیشه نتیجه گرفت که نه احساساتشون یکی هست و کلی تحقیق بر علیه این مطلب وجود داره که مثلا: دکتر دیوید پاول، رییس مرکز بین المللی مطالعات سلامت می گوید:سیم کشی مغز مردان متفاوت است. او توضیح می دهد که ارتباط بین نیم کره چپ مغز، جایگاه منطق، و نیم کره راست مغز، محل عواطف و احساسات، در زنان قوی تر است، ارتباط بین دو نیم کره در زنان شبیه یک بزرگراه است، بنابراین می توانند به راحتی بین دو نیم کره حرکت کنند. اما در مردان این ارتباط مانند یک کوره راه باریک است که باعث می شود دسترسی به احساسات برای ما مردها چندان آسان نباشد. اگه تجربی بودی این مورد رو براحتی میفهمیدی چون در کتب زیست هم این مورد هست که ارتباط بین دوبخش مغز زنان بیشتره و یکی از علت هایی هست که مردا میگن چطور زنا صد تا کار رو باهم انجام میدن(مثلا تلویزیون میبینه همزمان تو گوشیش دنبال یک چیز دیگس و با مادرش هم حرف میزنه غذا رو میپزه بچه داری میکنه و...)
نتایج 125 مورد مطالعه در فرهنگ های مختلف نشان می دهد که مردها و پسرها همواره در تفسیر پیام های غیرکلامی نهفته در ژست بدن، حالت صورت و لحن صدا دقت کمتری دارند.
هم چنین واکنش مردان نسبت به احساسات ضعیف تر است و زودتر هم آنها را فراموش می کنند.در آزمایشی که در دانشگاه استانفورد انجام گرفت، عکس هایی از صحنه های تکان دهنده یا ناراحت کننده باعث تحریک بخش گسترده تری در مغز زنان شد. پس از سه هفته، زنان در مقایسه با مردان جزییات بیشتری از این تصاویر را به خاطر داشتند. به همین صورت محققان گمان می کنند که یک زن ممکن است به خاطر بگو مگو یا بی اعتتنایی کوچکی که شوهرش مدت هاست فراموش کرده هم چنان ناراحت و عصبانی باشد یا مثلا دکتر کلمن، روان شناس و نویسنده می گوید:احساسات در زندگی مردان در پشت سر و در زندگی زنان در پیش رو قرار دارند. هورمون تستوسترون بر احساسات مردان تاثیر می گذارد و باعث می شود آنها بیشتر به طبقه بندی و تفکر منطقی بپردازند. به نظر می رسد زنان طبیعتاً با عواطف خود بیشتر در تماس هستند... کلی تحقیق و مطالب دیگه هم هست بر اثبات تفاوت احساسات.ولی باز هم میگم که در مورد قاضی شدن زن اختلاف نظر فقهی هست.
این هم آمار اعلام شده تعرض در آمریکا با منبع کامل که مطالعه کنی و حتی منابع ریز ترش رو هم نوشته:
https://www.rainn.org/statistics/victims-sexual-violence
قضیه ماهواره یک چیز متفاوت هست و کاری که میشه جنبه اجتماعی نداره یعنی هر کس خودش ماهواره رو توی خونه خودش میبینه ولی مسائلی مثل پوشش و شراب و قمار جنبه اجتماعی دارن و هیچوقت این موارد در کشور اسلامی ما آزاد نشده ولی در عربستان هر جنبه ای آزاد هست که مثلا میخوان جامعشون رو راحتتر مدیریت کنن و صداشون درنیاد جایی که حتی رانندگی زن و رفتن به رستوران و کافه برای زنان ممنوع بود یهو اومد گف همه چی آزاد!
در مورد سربازی هم خود سازمان های نظامی راضی نیستن و از ترس کمبود نیروی فعال این کار هنوز انجام میشه ولی به تازگی اومدن و میخوان مدل سربازی رو عوض کنن و فردی که شغلی نداشته اونجا یک حرفه ای بهش آموزش بدن و بعد با دادن وام کارآفرینی به فرد وقتی سربازیش تموم شد بره پی کارش یا کسی که حرفه ای داره و یا مدرک تحصیلی در همون راستا ازش استفاده کنن که ان شاءالله نتیجش خوب بشه... -
Erfan_JvN در محفل تعقل گفته است:
Kourosh Mousavi با سلامی دوباره...انصافا در کشور مخصوصا طی سال های اخیر اجبار حجاب نداشتیم شما برو بیرون ببین چند نفر حجاب رو رعایت میکنند و کسی که حجاب رو رعایت نکنه با قوائد قرآن میشه پوشش...اینم بگم که رعایت حجاب بدون پی بردن و فهمیدن علتش یک کار بدرد نخور هست و آخرش میشه همین حجاب بلاگر ها که بعدش هم میرن دنبال ترویج کار های...
در مورد بحث دوم حاجی مرد با زن متفاوته پس برای دو نوع متفاوت باید روش های متفاوت داشته باشیم توی مثال کرونا دستگاه تنفسی شبیه هم هست که همه ماسک میزنن ولی در مسائل دیگه چون شبیه هم نیستند باید ماسک های مختلف زده بشه که هم برای مرد و هم برای زن توضیح داده شدن.
در مورد قاضی و... هم فقط با یک تحقیق نمیشه یک نتیجه کلی گرفت و باید کلی تحقیق در این زمینه انجام بشه اون هم خودت میدونی که نباید جهت دار باشه ولی در این مسئله هم فقها دچار اختلاف هستن چون نه قرآن بهش اشاره کرده و نه پیامبر به طور قاطع و در منبع بسیار معتبر به اون اشاره کرده که همین باعث اختلاف شده ولی باز هم با این حال میدونیم که باز هم زن و مرد در قرآن یکسان هستند ولی تفاوت هایی دارند که اون هم نقص اونها نیس مثلا زنان بعضی کار هارو میکنن که مردان نمیتونند و این نشانه نقص نیس یا مردان کار هایی رو انجام میدن که زنان نمیتونن.فقهایی که مخالف قاضی شدن زن هستند میگن ما این حق رو سلب نمیکنیم و این وظیفه سنگین رو به عهده مرد قرار میدیم و میگن که پیامبر به حضرت علی فرموده ای علی نماز جمعه و قضاوت بر زن واجب نیست باز هم میبینیم که به طور قاطع این حق سلب نشده. این فهقا میگن چون شجاعت و صراحت و دوری از عواطف و احساسات و عواطف ظریف و لطیف باید باشه و کلا یکی از تفاوت های بین مرد و زن همین هست . با یک تحقیق نمیشه نتیجه گرفت که نه احساساتشون یکی هست و کلی تحقیق بر علیه این مطلب وجود داره که مثلا: دکتر دیوید پاول، رییس مرکز بین المللی مطالعات سلامت می گوید:سیم کشی مغز مردان متفاوت است. او توضیح می دهد که ارتباط بین نیم کره چپ مغز، جایگاه منطق، و نیم کره راست مغز، محل عواطف و احساسات، در زنان قوی تر است، ارتباط بین دو نیم کره در زنان شبیه یک بزرگراه است، بنابراین می توانند به راحتی بین دو نیم کره حرکت کنند. اما در مردان این ارتباط مانند یک کوره راه باریک است که باعث می شود دسترسی به احساسات برای ما مردها چندان آسان نباشد. اگه تجربی بودی این مورد رو براحتی میفهمیدی چون در کتب زیست هم این مورد هست که ارتباط بین دوبخش مغز زنان بیشتره و یکی از علت هایی هست که مردا میگن چطور زنا صد تا کار رو باهم انجام میدن(مثلا تلویزیون میبینه همزمان تو گوشیش دنبال یک چیز دیگس و با مادرش هم حرف میزنه غذا رو میپزه بچه داری میکنه و...)
نتایج 125 مورد مطالعه در فرهنگ های مختلف نشان می دهد که مردها و پسرها همواره در تفسیر پیام های غیرکلامی نهفته در ژست بدن، حالت صورت و لحن صدا دقت کمتری دارند.
هم چنین واکنش مردان نسبت به احساسات ضعیف تر است و زودتر هم آنها را فراموش می کنند.در آزمایشی که در دانشگاه استانفورد انجام گرفت، عکس هایی از صحنه های تکان دهنده یا ناراحت کننده باعث تحریک بخش گسترده تری در مغز زنان شد. پس از سه هفته، زنان در مقایسه با مردان جزییات بیشتری از این تصاویر را به خاطر داشتند. به همین صورت محققان گمان می کنند که یک زن ممکن است به خاطر بگو مگو یا بی اعتتنایی کوچکی که شوهرش مدت هاست فراموش کرده هم چنان ناراحت و عصبانی باشد یا مثلا دکتر کلمن، روان شناس و نویسنده می گوید:احساسات در زندگی مردان در پشت سر و در زندگی زنان در پیش رو قرار دارند. هورمون تستوسترون بر احساسات مردان تاثیر می گذارد و باعث می شود آنها بیشتر به طبقه بندی و تفکر منطقی بپردازند. به نظر می رسد زنان طبیعتاً با عواطف خود بیشتر در تماس هستند... کلی تحقیق و مطالب دیگه هم هست بر اثبات تفاوت احساسات.ولی باز هم میگم که در مورد قاضی شدن زن اختلاف نظر فقهی هست.
این هم آمار اعلام شده تعرض در آمریکا با منبع کامل که مطالعه کنی و حتی منابع ریز ترش رو هم نوشته:
https://www.rainn.org/statistics/victims-sexual-violence
قضیه ماهواره یک چیز متفاوت هست و کاری که میشه جنبه اجتماعی نداره یعنی هر کس خودش ماهواره رو توی خونه خودش میبینه ولی مسائلی مثل پوشش و شراب و قمار جنبه اجتماعی دارن و هیچوقت این موارد در کشور اسلامی ما آزاد نشده ولی در عربستان هر جنبه ای آزاد هست که مثلا میخوان جامعشون رو راحتتر مدیریت کنن و صداشون درنیاد جایی که حتی رانندگی زن و رفتن به رستوران و کافه برای زنان ممنوع بود یهو اومد گف همه چی آزاد!
در مورد سربازی هم خود سازمان های نظامی راضی نیستن و از ترس کمبود نیروی فعال این کار هنوز انجام میشه ولی به تازگی اومدن و میخوان مدل سربازی رو عوض کنن و فردی که شغلی نداشته اونجا یک حرفه ای بهش آموزش بدن و بعد با دادن وام کارآفرینی به فرد وقتی سربازیش تموم شد بره پی کارش یا کسی که حرفه ای داره و یا مدرک تحصیلی در همون راستا ازش استفاده کنن که ان شاءالله نتیجش خوب بشه... -
-
-
این موضوع مخصوص افراد بالای ۱۸ سال می باشد
@دانش-آموزان-آلاء -
Kourosh Mousavi
خب نظرت درمورد بچه های تک سرپرست چیه ؟
ببین منظورم اونایی نیست که باهم توی یه خونه زندگی میکنن و فقط ازدواج نکردن ... -
این پست پاک شده!
-
Kourosh Mousavi
سلام با اجازتون قبل اینکه نظری بخوام بدم دو تا سوال ازتون داشتم
۱.به نظر شما اصلا هدف از ازدواج چیه؟
۲.چرا اینجور روابط اصلا انجام شدنش خارج از چارچوب ازدواج مطرح میشه. منطورم اینه که چرا خارج از ازدواج؟