آزمون گزینه یا ماز
-
سلام
کسی هست که توی این آزمون ها ثبت نام کرده باشه؟( پایه دهم تجربی)
اگه هست بگه که آیدی شاد رو براش بفرستم سوالات رو برام بفرسته هر سایت و کانالی که گشتم نبود
ممنون. -
@AmirAbbas2767 ممنون
-
کسی هست که توی این آزمون ها ثبت نام کرده باشه؟
-
-
-
خدایی کسی نیست؟
-
خدایی کسی نیست؟
-
Hhh Hh
سلام
متاسفانه تلگرام ندارم، میشه شما دانلود کنی و اینجا یا شاد آپلودشون کنید؟(فقط گزینه دو، دهم تجربی )خیلی ممنون
-
سلام
کسی هست که توی این آزمون ها ثبت نام کرده باشه؟( پایه دهم تجربی)
اگه هست بگه که آیدی شاد رو براش بفرستم سوالات رو برام بفرسته هر سایت و کانالی که گشتم نبود
ممنون.@DR-Liryaee .؟؟
-
جای شماها باشم دهم یازدهم آزمون زیاد کار نمیکنم
یه آزمون حضوری شرکت میکنم صرفا برای اینکه محک بخورم (شاید هم شرکت نکنم)
سعی میکنم درس ها رو زود تموم کنم و برم پایه ی بعدی رو شروع کنم....
آدم وقتی برا کنکور تو چند ماه کل 3 سال رو مجبور میشه ببنده متوجه میشه باید وقتی دهم یازدهم میبود، درسای اون سال رو هم عرض چند ماه نهایتا میبست...نه که یه سال طول بکشه
دوازدهم که اومدین هم سوال ها با کیفیت تر هستن هم آزمون ها زیادن و هم دسترسی بهشون راحت تره...اون وقت هرچقدر خواستین میتونین آزمون بزنین...هرچند بنظر من یه کتاب تست کافیه نیازی به آزمون های مختلف و این کلاس اون کلاس نیس -
@DR-Liryaee .؟؟
-
جای شماها باشم دهم یازدهم آزمون زیاد کار نمیکنم
یه آزمون حضوری شرکت میکنم صرفا برای اینکه محک بخورم (شاید هم شرکت نکنم)
سعی میکنم درس ها رو زود تموم کنم و برم پایه ی بعدی رو شروع کنم....
آدم وقتی برا کنکور تو چند ماه کل 3 سال رو مجبور میشه ببنده متوجه میشه باید وقتی دهم یازدهم میبود، درسای اون سال رو هم عرض چند ماه نهایتا میبست...نه که یه سال طول بکشه
دوازدهم که اومدین هم سوال ها با کیفیت تر هستن هم آزمون ها زیادن و هم دسترسی بهشون راحت تره...اون وقت هرچقدر خواستین میتونین آزمون بزنین...هرچند بنظر من یه کتاب تست کافیه نیازی به آزمون های مختلف و این کلاس اون کلاس نیسForgotten
خیلی ممنون -
کسی هست که توی این آزمون ها ثبت نام کرده باشه؟
@DR-Liryaee
من پارسال ماز نوشته بودم، آزموناش واقعا سطحشون بالاست ولی خب بقول خودشون تاکنوسومی بلوم رو رعایت میکنن{همون سطح 1تا6 سوالات}
پاسخنامش واقعا کامله ولی به شدت حجیم فک کنم بالای 100صفحه و شاید نتونی کامل تحلیل کنی و وقت کم بیاری.
از لحاظ شبیه بودن به کنکور تطابق بالایی داره برا همین سوالا سخت هستن ولی سوال اشتباه یا خارج از کتاب ندارن
تقلب و لو رفتن سوال هم نداره -
@DR-Liryaee
من پارسال ماز نوشته بودم، آزموناش واقعا سطحشون بالاست ولی خب بقول خودشون تاکنوسومی بلوم رو رعایت میکنن{همون سطح 1تا6 سوالات}
پاسخنامش واقعا کامله ولی به شدت حجیم فک کنم بالای 100صفحه و شاید نتونی کامل تحلیل کنی و وقت کم بیاری.
از لحاظ شبیه بودن به کنکور تطابق بالایی داره برا همین سوالا سخت هستن ولی سوال اشتباه یا خارج از کتاب ندارن
تقلب و لو رفتن سوال هم ندارهسوالات سال دهم رو دارید ماله ماز؟
-
سوالات سال دهم رو دارید ماله ماز؟
@DR-Liryaee
نه ندارم