پروژه لایت
-
آرمین عنصرپور فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amir ali Nikfard on ۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard این جور که گفتن اینترنت نمیخواد فکر کنم تو شبکه اموزش باشه همم توی سایت شاید بزارن
-
Amir ali Nikfard
بله -
VID_20230214_084635_708.mp4
یه خورده پشت صحنه ببینید۴ صبح آلاء پروژه لایت
-
M.an یه کوچولو راجبش توضیح نمیدید
ببینیم این سورپرایز چی هست؟
-
خبرش رو تسنیم هم کار کرد...آلا عدالت آموزشی
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401/11/25/2853395/شروع-مدرسه-کنکور-از-29-بهمن-آیا-تلویزیون-شبکه-کنکور-راه-اندازی-می-کند?ref=shahrekhabar -
Mahdi Parandakht فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an برای ماهایی که راه ابریشم رو داریم پکیج های جمع بندی رو قرار میدین ؟
-
S.F.R.M دانش آموزان آلاء تجربیreplied to 83.MOHAMMAD on ۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
83.MOHAMMAD
بله لطفا بگید و اینکه خواهشا هر چی که هست سر برنامه و درست و حسابی و بدون مشکل انجام بشه -
Mohammadreza Doostireplied to 83.MOHAMMAD on ۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
83.MOHAMMAD بله اگر میشه یه توضیحات ریزی بگید
-
M.an
امیدوارم استاد موقاری هم باشننمیدونم فقط من اینجوری ام یا شمام هستید ، اینکه بعد از استاد موقاری به هیــــچ عنوان نمی تونم سر کلاس کسی بشینم (منظورم دیدن فیلمه)
حتی با اینکه دبیر خیلی خوبی هم باشن -
M.an
یه سوال
تو سایتم بارگزاری میشه؟
یا فقط شبکه اموزشه؟
بعد اینکه زمانش مشخصه که چه ساعتی و چه روزیه؟ -
M.an
عه من اینو دیشب شبکه اموزش دیدم -
@Allen-Gamer دیئییقا
-
M.an یک سوال برنامه ای هم واسه این کلاسها هست؟
یعنی مثلا هر روز قراره چه مبحثی کار بشه؟ -
M.an چیه سورپرایز پرویی ها؟
-
یک روز مونده به شروع پخش برنامه مدرسه کنکور ایران دیگه الان وقتشه که از تکنولوژی جدیدمون رونمایی کنیم
تدریس با تخته های لایتبورد که یک اتمسفر کاملا جدیدی رو ایجاد میکنه و میزان تاثیر گذاری و یادگیری مخاطب رو طبق تست هایی که انجام دادیم به طرز عجیبی بالا میبره.
با استفاده از ماژیک های فلورسنت با جوهر پایه آب که به کار بردیم این زیبایی و تاثیرگذاری رو به اوج خودش رسوندهپینوشت:
برنامه مدرسه کنکور ایران رو به سبک نکته تستی کنکوری تولید کردیم اما درسنامه های خوبی داره که باعث میشه برای بچه های گل دهم یازدهمی هم خیلی کاربردی و مفید بشهاز 29 بهمن هر روز از ساعت 17 تا 18 و 18:30 تا 20:30 در شبکه آموزش همراه آلاء باشید.
مدرسه کنکور ایران
پروژه لایت -
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.an on ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an در پروژه لایت گفته است:
یک روز مونده به شروع پخش برنامه مدرسه کنکور ایران دیگه الان وقتشه که از تکنولوژی جدیدمون رونمایی کنیم
تدریس با تخته های لایتبورد که یک اتمسفر کاملا جدیدی رو ایجاد میکنه و میزان تاثیر گذاری و یادگیری مخاطب رو طبق تست هایی که انجام دادیم به طرز عجیبی بالا میبره.
با استفاده از ماژیک های فلورسنت با جوهر پایه آب که به کار بردیم این زیبایی و تاثیرگذاری رو به اوج خودش رسوندهپینوشت:
برنامه مدرسه کنکور ایران رو به سبک نکته تستی کنکوری تولید کردیم اما درسنامه های خوبی داره که باعث میشه برای بچه های گل دهم یازدهمی هم خیلی کاربردی و مفید بشهاز 29 بهمن هر روز از ساعت 17 تا 18 و 18:30 تا 20:30 در شبکه آموزش همراه آلاء باشید.
مدرسه کنکور ایران
پروژه لایتامیدوارم ویدیویی بدید در رابطه با بوجه بندی که کردید
-
M.an می گم برای اونایی که خوب نخوندن دیدن این ویدیوها کافیه ؟
البته من راه ابریشم دارم برای ریاضیات ولی واس فیزیک و شیمی چیزی ندارم از طرفی شیمی که نمی خواد و جوری نیست که بشه با نکته و تست بنظرم کامل پوشش داد بازم نمی دونم ولی استاد فیزیک آقای یاری هستن و خیلی قبولش دارم به گونه ای هست که دیگه نیازی به خوندن درسنامه نباشه و کامل مبحث متوجه بشی ؟بعدش فقط تست کار بشه؟ -
M.an
سلام به همه. ببخشید من یه سوال تو بله پرسیدم ولی هنوز جوابی ندادن میخواستم بدونم برا ماهایی که راه ابریشم داریم لازمه که این پروژه لایت رو هم نگا کنیم چون خود اونم زمان میبره ؟! و اینکه مطالب گفته شده خیلی با راه ابریشم فرق میکنه؟! -
M.an به به استاد یاری
33/191