زیست یازدهم موقاری pdf
-
سلام میشه همه فصل ها رو زخمت بکشی بزاری
-
سلام دوست عزیز جزوه دوره جنسی را من خودم از سایت الا تهییه کردم و چون این جزوه در انحصار فروش مجموعه الا است نمیتونم اون را هم بگذارم
-
سلام دوست عزیز جزوه دوره جنسی را من خودم از سایت الا تهییه کردم و چون این جزوه در انحصار فروش مجموعه الا است نمیتونم اون را هم بگذارم
Mohsenkarbasian تو ی تاپیک دیگه ی نفر به ایشون داد
-
Mohsenkarbasian تو ی تاپیک دیگه ی نفر به ایشون داد
@Saahaar میشه واضح تر بگی متوجه منظورت نمیشم
-
@Saahaar میشه واضح تر بگی متوجه منظورت نمیشم
Mohsenkarbasian ایشون تاپیک زدن و درخواست جزوه کردن
بعد ی نفر پیدا شد در راه خدا به ایشون جزوشو داد.
-
سلام کسی هست که جزوه ی دوره جنسی آقای موقاری رو داشته باشه؟من هر چی گشتم که بخرمش نبود
-
سلام کسی هست که جزوه ی دوره جنسی آقای موقاری رو داشته باشه؟من هر چی گشتم که بخرمش نبود
Arash Rezaei من دارم بیا بفرستم برات
-
hosein33 من دارم
-
Arash Rezaei من دارم بیا بفرستم برات
Mitra Rsouliii سلام جزوه استاد موقاری فصل ۷ یازدهم دوره جنسی در زن رو داری؟
-
Mitra Rsouliii سلام جزوه استاد موقاری فصل ۷ یازدهم دوره جنسی در زن رو داری؟
-
Rhl سلام
نیاز نیست جزوه دوره جنسی ، خیلی از مطالب حذف شده نیاز نیست خونده بشن ... جزوه استاد هم بیشتر روی مطالب حذف شده مانور داده شده مثل نمودار ها و ...@REZA-DOLATSHAA مگه کتابی که استاد موقاری ازش درس میدن چاپ جدید نیستتت من فک میکردم مال خودم قدیمی هست و نمودار ها جدید اومدن به کتاب:///!!! ای بابا
پس کل اون جزوه ای که راجب دوره جنسی در زنان گفتن لازم نیست ؟ اون جزوه از جلسه ۹۴ شروع میشد منظور شمام همون جزوه هست ؟ -
Rhl سلام
نیاز نیست جزوه دوره جنسی ، خیلی از مطالب حذف شده نیاز نیست خونده بشن ... جزوه استاد هم بیشتر روی مطالب حذف شده مانور داده شده مثل نمودار ها و ...@REZA-DOLATSHAA و کل اون چند جلساتی که از روی اون جزوه درس میدن رو هم لازم نیست نگاه کنیم؟
-
Rhl من خودم پارسال تا جایی که روی کتاب تموم کرد خوندم و تستهای اون بخش رو زدم نکته ای کم نگفته بود
جزوه فقط درمورد نمودارهاشه که اصلا واسه ما لازم نیست@REZA-DOLATSHAA ممنون🥰
-
hosein33 من دارم
Mitra Rsouliii میشه اون جزوه رو هم برای من بفرستی .
اون قسمت آخر جزوه ک یک عکس راجع ب مراحل لقاح رو توضیح میده.
فک کنم قسمت ۱۰۵ بود -
Mohsenkarbasian سلام این واسه آقای موقاریه؟
-
سلام اینم جزوه فصل نهم زیست یازدهم. برید کیفشو ببرید.
اگه بقیه فصل هارو هم خواستید بگید.....@mojtaba-v سلام فصل ۷و۸ روهم داری؟