کار و انرژی دهم
-
سلام دوستان ایا کسی میتونه این مسیله رو حل کنه ؟؟؟
گلوله ای به جرم 2 کیلوگرم تحت تاثیر نیروی قایم 30 نیوتن از حال سکون و از سطح زمین شروع به حرکت می کند و پس از طی مسافت 32 متر بدون تغییر جهت تندی ان به 16 متر می رسد اگر در این لحظه نیروی 30 نیوتنی قطع شود کار نیروی مقاومت هوا از لحظه ی شروع حرکت تا لحظه ی رسیدن گلوله به سطح زمین چند ژول است ؟؟ اندازه ی نیروی مقامت هوا در کل مسیر ثابت است
-
-
سلام
من راستش میخوام یکم خودمو محک بزنم امیدوارم ناراحت نشین و همینطور امیدوارم دوستان هم نظرشونو بگن
ولی کار نیروی مقاومت هوا همون کار K2 با علامت منفی نمیشه؟@M-Tina در کار و انرژی دهم گفته است:
سلام
من راستش میخوام یکم خودمو محک بزنم امیدوارم ناراحت نشین و همینطور امیدوارم دوستان هم نظرشونو بگن
ولی کار نیروی مقاومت هوا همون کار K2 با علامت منفی نمیشه؟در واقع میخوام بدونم تاثیر حذف شدن نیروی 30 نیوتنی توی نقطه ای که دارای تندی 16 متر بر ثانیه هست چی هست؟
-
سلام. میشه سوال و جوابا رو بزاری. چون فک کنم اشتباهه
چرا اینو میگم؟ چون وقتی نیرو ۳۰ نیوتونی قطع بشه یهو نمیاد پایین چون هنوز سرعت داره. پس مقداری میره بالا تا سرعت صفر بشه و بعد میاد پایین.
اگه اشتباه میکنم بگین
-
چرا اینو میگم؟ چون وقتی نیرو ۳۰ نیوتونی قطع بشه یهو نمیاد پایین چون هنوز سرعت داره. پس مقداری میره بالا تا سرعت صفر بشه و بعد میاد پایین.
اگه اشتباه میکنم بگین
محمدرضا نیک جو در کار و انرژی دهم گفته است:
اگه اشتباه میکنم بگین
الان عکس سوال رو قرار میدم ولی دقیقا همین متن هست پاسخ رو ندارم -
عکس سوال