IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
فصل های بعدی معلم محمد رضا لکستانی
-
سلام
میخواستم بگم بقیه فیلم های تدریس محمد رضا لکستانی
یعنی فصل های ۳. ۴. ۵.
اینا نیستن یا برا من باز نمیشن. لطفا راهنمایی کنین ممنون
-
اقای مدیر اخه ما الان فصل 4 هستیم ولی ایشون 2 رو هم تموم نکردن خواهش میکنم تا عید تا فصل 5 تدریس رو بزارین ممنون
-
آره واقعا بدجور عقبه آقای لکستانی
بی صبرانه منتظریم M.an -
سلام . آقای لکستانی خیلی عالی درس میدن ولی سرعت تدریسشون خیلی کمه لطفا سریعتر درس بدن من برای المپیاد به تدریسشون نیاز دارم. ممنون از شما:)
-
سلام
اقای مدیر خواهشا فصل های ظبط نشده رو ظبط کنید منتظریم. -
سلام لطفا بگین سریعتر بقیه فصلهارو بزارن، چون هنوز فصل ۵ رو نذاشتن.
لطفا بهشون بگین -
سلام چرا فصل های جدید ریاضی اقای لکستانی اپلود نمیشن؟ خیلی منتظرشونم... لطفا سریعتر اپلود کنید تابع خیلی فصل مهمیه :<<<<
-
Fr De در فصل های بعدی معلم محمد رضا لکستانی گفته است:
سلام چرا فصل های جدید ریاضی اقای لکستانی اپلود نمیشن؟ خیلی منتظرشونم... لطفا سریعتر اپلود کنید تابع خیلی فصل مهمیه :<<<<
ایشون رفتن سربازی
خودتون بخونید سوال داشتید می تونید بپرسید توی آلا خونه
مدرس های دیگه هم آلا داره البته -
سلام فیلم های فصل تابع کی پخش میشن ؟ فصل تابع فصل خیلی سختی هست لطفا تا آخر تابستون امسال اونا رو پخش کنید در سال دهم در دو درس اشکال داشتم یکی مثلثات و یکی هم تابع و با دیدن فیلم های مثلثات تونستم بر اون فصل مسلط بشم ولی هنوز در تابع اشکال دارم یعنی عمیق نفهمیدمش (20 گرفتن برای من ملاک یادگیری نیست درک عمیق موضوع ملاک یادگیری هست ) خواهشا این فصل رو هم به زودی پخش کنید
-
جزوه هم هنوز آماده نیست ؟
-
نیما اصغری در فصل های بعدی معلم محمد رضا لکستانی گفته است:
سلام فیلم های فصل تابع کی پخش میشن ؟ فصل تابع فصل خیلی سختی هست لطفا تا آخر تابستون امسال اونا رو پخش کنید در سال دهم در دو درس اشکال داشتم یکی مثلثات و یکی هم تابع و با دیدن فیلم های مثلثات تونستم بر اون فصل مسلط بشم ولی هنوز در تابع اشکال دارم یعنی عمیق نفهمیدمش (20 گرفتن برای من ملاک یادگیری نیست درک عمیق موضوع ملاک یادگیری هست ) خواهشا این فصل رو هم به زودی پخش کنید
-
نیما اصغری
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم
آقای لکستانی رفتن سربازی. ادمین ها گفتن : وقتی برگشتن دوره هاشون رو تکمیل میکنن -
خب شما میدونید تقریبا کی برمی گردند؟
-
نیما اصغری
نه متاسفانه -
نیما اصغری من تابستون دهم بودم دیگه فیلمی ازشون نیومد، یعنی تابستون امسال تموم میشه
-
@Ailin
ممنون