پروژه لایت
-
@M-an
یه سوال
تو سایتم بارگزاری میشه؟
یا فقط شبکه اموزشه؟
بعد اینکه زمانش مشخصه که چه ساعتی و چه روزیه؟ -
@M-an برای ماهایی که راه ابریشم رو داریم پکیج های جمع بندی رو قرار میدین ؟
-
@M-an می گم برای اونایی که خوب نخوندن دیدن این ویدیوها کافیه ؟
البته من راه ابریشم دارم برای ریاضیات ولی واس فیزیک و شیمی چیزی ندارم از طرفی شیمی که نمی خواد و جوری نیست که بشه با نکته و تست بنظرم کامل پوشش داد بازم نمی دونم ولی استاد فیزیک آقای یاری هستن و خیلی قبولش دارم به گونه ای هست که دیگه نیازی به خوندن درسنامه نباشه و کامل مبحث متوجه بشی ؟بعدش فقط تست کار بشه؟Salman Gh
پروژه لایت برای پوشش کامل مباحث کنکور طراحی شده
کامل ببینید
فیلم ها به صورت نکته و تست کنکوری هست اما درسنامه خوبی هم دارهپیشنهاد می کنم هیچ کدوم از درس ها رو از دست ندین
شیمی که استاد خودم هم بودن خیلی عالی تدریس می کنن
فیلم ها رو ببینید تست کار کنید ان شاءالله نتیجه خوبی بگیرین
-
@M-an
سلام به همه. ببخشید من یه سوال تو بله پرسیدم ولی هنوز جوابی ندادن میخواستم بدونم برا ماهایی که راه ابریشم داریم لازمه که این پروژه لایت رو هم نگا کنیم چون خود اونم زمان میبره ؟! و اینکه مطالب گفته شده خیلی با راه ابریشم فرق میکنه؟!@S-F-R-M
سلام
پیشنهاد می کنیم همه از این دوره هم استفاده کنن چه بچه هایی که راه ابریشم و ۱۱۰ دارن چه بقیه دانش آموزان
اما خب می تونید با مشاور شرایط مطالعاتی خودتون رو مطرح کنید
سوال های زیادی در بله پرسیده میشه به ترتیب پاسخ میدندو پروژه متفاوت هستن اما هدف هر دو نتیجه گرفتن شما آلایی ها در کنکور هست
-
@S-F-R-M
سلام
پیشنهاد می کنیم همه از این دوره هم استفاده کنن چه بچه هایی که راه ابریشم و ۱۱۰ دارن چه بقیه دانش آموزان
اما خب می تونید با مشاور شرایط مطالعاتی خودتون رو مطرح کنید
سوال های زیادی در بله پرسیده میشه به ترتیب پاسخ میدندو پروژه متفاوت هستن اما هدف هر دو نتیجه گرفتن شما آلایی ها در کنکور هست
@M-an مرسی از پاسخگوییتون
آیا جزوه هم داده میشه؟ -
از 29 بهمن شبکه آموزش
ساعت 17 الی 18 رشته انسانی
18:30 الی 20:30 رشته ریاضی و تجربیهر برنامهی 3 ساعته نهایتا تا فرداش روی سایت هم قرار می گیره که کسی نگرانی نداشته باشه.
-
سلام
پروژه لایت جزوه هم داره؟ -
چه پایه هایی هست ؟
-
@M-an جزوه رو از کجا باید تهیه کنیم؟
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون در تلاش باشیدبریم سر اصل مطلب
قراره از ۵ اسفند ( یا اگه برسیم ۲۹ بهمن) یه دوره نکته و تست کامل رایگان برای آلایی ها بذاریم!
این پروژهی جدیدمون رو اسمشو گذاشتیم پروژه لایت که قراره پدر همهی پروژه های عدالتمحور قبلیمون باشه از این لحاظ که حتی نگرانی ای از دسترسی به اینترنت یا مصرف حجمش هم نخواهید داشت!چرا لایت؟ به دو دلیل. چه Light بخونیش چه Lite
ما قراره هر دوش رو داشته باشیم...
در واقع به تکنولوژی جدیدمون ربط داره که حالا میبینینش
این دوره رو اکیدا به همه کسایی که از آلاء استفاده می کنند و یا تازه میخوان شروع کنند، توصیه می کنیم.
چه راه ابریشمیها، چه ۱۱۰هی ها و چه شما آلایی های جدید این دوره رو از دست ندید.استفاده از این دوره
- اینترنت نمی خواهد!
- روی DVD و فلش و... هم نیست.
- مناسب برای کسایی که هنوز شروع هم نکردن
- مناسب برای کسایی که همه چیو تا حالا دست و پا شکسته خوندن
- رایگانه
منتظر اخبار پروژه لایت باشید...
@M-an این سوال اخر من
یک برنامه نمی دید که هر روز دقیقا قراره چه دروسی تدریس بشه؟ سوال دومم می تونید کل فیلم هارو تو برنامه آلا آپلود کنید که اگر کسی خواست از اونا استفاده کن ؟اینکه نیاز نباشه هعی منتظر اون تایم باشی مثل بقیه فیلم های صفر تا صد اینا؟
-
Salman Gh
پروژه لایت برای پوشش کامل مباحث کنکور طراحی شده
کامل ببینید
فیلم ها به صورت نکته و تست کنکوری هست اما درسنامه خوبی هم دارهپیشنهاد می کنم هیچ کدوم از درس ها رو از دست ندین
شیمی که استاد خودم هم بودن خیلی عالی تدریس می کنن
فیلم ها رو ببینید تست کار کنید ان شاءالله نتیجه خوبی بگیرین
-
افتخار میکنم:))))
هم اکنون ←مدرسه کنکور ایران:عدالت + کیفیت + کمیت + جذابیت + اساتید باحال ^^
دمتوووون گرممممم -
خوانندگی هم داریم
-
@M-an این سوال اخر من
یک برنامه نمی دید که هر روز دقیقا قراره چه دروسی تدریس بشه؟ سوال دومم می تونید کل فیلم هارو تو برنامه آلا آپلود کنید که اگر کسی خواست از اونا استفاده کن ؟اینکه نیاز نباشه هعی منتظر اون تایم باشی مثل بقیه فیلم های صفر تا صد اینا؟
-
@M-an چرا هندسه نیست ؟