هر کی یه گزاره

-
هرکی یه گزاره دو داره قوی تر پیش میرهها
Matin Mousavi 1 برای من خیلی مفید بوده
-
سلام بچهها
نظرتون راجع به صحیح یا غلط بودن این گزاره چیه؟ با دلیل- در ساختار پوست فردی بالغ، همه یاختههای موجود در ضخیمترین لایه، در جلوگیری از ورود عوامل بیماریزا به بدن، نقش مهمی دارند.
@ن-بآت
منظورش لایه درمه ؛غلطه؟ -
سلام بچهها
نظرتون راجع به صحیح یا غلط بودن این گزاره چیه؟ با دلیل- در ساختار پوست فردی بالغ، همه یاختههای موجود در ضخیمترین لایه، در جلوگیری از ورود عوامل بیماریزا به بدن، نقش مهمی دارند.
@ن-بآت @ن-بآت غلطه. اول با چند تا دلیل تقریبا شر و ور: ۱) از کلمه «نقش مهمی» وقتی استقاده میکنیم، که چند تا نقش هست، یه عده شون نقش مهم هستن. پس نمیشه بگیم همه نقش مهمی دارن. ۲) نقش مهم گلبول قرمز در جلوگیری از ورود عوامل بیماری زا چیه؟
حالا دلیل درست حسابی: کتاب درمورد لایه درونی، فقط واسه بافت پیوندی توضیح داده. آخرسر هم نوشته عملا سدی غیرقابل نفوذ است. یعنی به خاطر این بافت پیوندی، غیرقابل نفوذ است. پس نقش مهم رو همین بافت دارهدر ضمن یه نکته خیلی مهم تر: مثلا گلبول های سفید داخل خون هم نقشی در جلوگیری ار ورود عوامل بیماری زا ندارن. چون اینا مال خط دوم هستن. اما جلوگیری از ورود، برای خط اوله. (اگه این گلبول های سفید علیه عوامل بیماری زا فعالیت کنن، دیگه نمیشه گفت جلوگیری ار ورود کردن. چون قطعا وارد شدن که به خط دوم رسیدن)
داخل پوست، مثلا گیرنده درد و گیرنده فشار هم داریم، که در جلوگیری از ورود عوامل بیماری زا نقشی نداره
-
@ن-بآت
منظورش لایه درمه ؛غلطه؟پرستو بابایی
بله لایه درم رو میگه. صحیح گرفته پاسخنامه:(
ولی بنظر خودم غلط بود. -
پرستو بابایی
ولی بنظر خودم غلط بود.@ن-بآت
میشه لطف کنی خود تست رو بفرستی -
@ن-بآت
میشه لطف کنی خود تست رو بفرستی -
پرستو بابایی
ولی بنظر خودم غلط بود.@ن-بآت نگا طراح فقط یه دلیل میتونه داشته باشه برای درست گرفتن این گزاره.
اون هم اینکه : خو به هر حال همه یاخته های پوست ماده هستن و جلوی ورود رو میگیرن(عین آجر دیوار) -
@ن-بآت نگا طراح فقط یه دلیل میتونه داشته باشه برای درست گرفتن این گزاره.
اون هم اینکه : خو به هر حال همه یاخته های پوست ماده هستن و جلوی ورود رو میگیرن(عین آجر دیوار) -
هر استخوانی که در بدن انسان در تماس با پرده ی مننژ قرار دارد فقط در مفصل ثابت با استخوان های دیگر ارتباط دارد!
چرا غلطه؟ -
@ن-بآت نگا طراح فقط یه دلیل میتونه داشته باشه برای درست گرفتن این گزاره.
@ن-بآت
فقط با رد گزینه میشه به جواب رسید -
هر استخوانی که در بدن انسان در تماس با پرده ی مننژ قرار دارد فقط در مفصل ثابت با استخوان های دیگر ارتباط دارد!
چرا غلطه؟@AmirReza-Bhb
نخاع -
@AmirReza-Bhb
نخاعپرستو بابایی
مگه بحث پرده ی مننژ نخاع از کتاب ما حذف نشده بود؟ -
چرا غلطه؟ -
پرستو بابایی
مگه بحث پرده ی مننژ نخاع از کتاب ما حذف نشده بود؟@AmirReza-Bhb
نه کی گفته حذف شده !
حداقل که من خبر ندارم -
@ن-بآت
فقط با رد گزینه میشه به جواب رسیدپرستو بابایی
با رد کدوم گزینهها؟
همه غلط میشن:"( -
@AmirReza-Bhb
نه کی گفته حذف شده !
حداقل که من خبر ندارمپرستو بابایی