گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
سگ باشم اگه از امشب گزارش ندم
Michael Vey در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
الان میخوام ی گزارشی بدم ک اصن کیف کنین
مرور مشتق
27 تا تست مشتق
تامامولی خداوکیلی تف ب این زندگی ک دقیقا روزی برا خودم فحش گذاشتم ک همونروز باید میرفتم چشم پزشکی
و این چشم پزشکی رفتنه ب معنای واقعی کلمه کل روزمو گرفت طوری ک ما تازه 1 شب رسیدیم خونه:| 2 و نیم 3 اینا خوابیدم و همین الان بیدار شدم
اها راستی.. من ساعت مطالعه رو حساب نمیکنم.. ینی بیشتر میخوام سعی کنم تست معیار مطالعم باشه ن ساعت.. (مشاهده میکنین مطالعه زیبای دیروزمو دیگه
)
-
Michael Vey در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
الان میخوام ی گزارشی بدم ک اصن کیف کنین
مرور مشتق
27 تا تست مشتق
تامامولی خداوکیلی تف ب این زندگی ک دقیقا روزی برا خودم فحش گذاشتم ک همونروز باید میرفتم چشم پزشکی
و این چشم پزشکی رفتنه ب معنای واقعی کلمه کل روزمو گرفت طوری ک ما تازه 1 شب رسیدیم خونه:| 2 و نیم 3 اینا خوابیدم و همین الان بیدار شدم
اها راستی.. من ساعت مطالعه رو حساب نمیکنم.. ینی بیشتر میخوام سعی کنم تست معیار مطالعم باشه ن ساعت.. (مشاهده میکنین مطالعه زیبای دیروزمو دیگه
)
Michael Vey همانا ک دگر مرا جان ادامه دادن نیست.... الان گزارش میدم میرم میخوابم:|
پیشاپیش بگم همچی مالیم نیس گزارشم هععععععععععععععععععععی تفمشتق فصل 4 : 26 تست
حد مرور + 10 تست حد فصل 3 دوازدهم
مثلثات مرور + 10 تست مثلثات فصل 2 دوازدهم
زیست دهم فصل 6 گفتار 1 و 2همههه باهممممم: این چی چی بود اوردی ابرومونو بردیییییییی هووووووووو هوووووووووو بیا وسط
ی انرژی درونی خاصی دارم.. اگه ی درصد از قبل گفتار 3 زیست دهم فصل 6 رو خونده بودم الان میومدم اونو مث ادم میخوندم فصل 6 تموم میشد میرفت هعععععییییی..
ب تقلید از svdasrkhni ی اهنگم بخونم ک بطرز عجیبی این قسمتش خیلی تو دهنمه اینروزا:
....................................
شت ن ولش نمیخونمش الان رفتم متنشو خوندم خودم ریختم پشمام مونداستغفرلله
اقا نیتمون اهنگ often د ویکندز بود حالا ولش
گیوووووووووووووود ناییییتتتتتتتت
-
Michael Vey همانا ک دگر مرا جان ادامه دادن نیست.... الان گزارش میدم میرم میخوابم:|
پیشاپیش بگم همچی مالیم نیس گزارشم هععععععععععععععععععععی تفمشتق فصل 4 : 26 تست
حد مرور + 10 تست حد فصل 3 دوازدهم
مثلثات مرور + 10 تست مثلثات فصل 2 دوازدهم
زیست دهم فصل 6 گفتار 1 و 2همههه باهممممم: این چی چی بود اوردی ابرومونو بردیییییییی هووووووووو هوووووووووو بیا وسط
ی انرژی درونی خاصی دارم.. اگه ی درصد از قبل گفتار 3 زیست دهم فصل 6 رو خونده بودم الان میومدم اونو مث ادم میخوندم فصل 6 تموم میشد میرفت هعععععییییی..
ب تقلید از svdasrkhni ی اهنگم بخونم ک بطرز عجیبی این قسمتش خیلی تو دهنمه اینروزا:
....................................
شت ن ولش نمیخونمش الان رفتم متنشو خوندم خودم ریختم پشمام مونداستغفرلله
اقا نیتمون اهنگ often د ویکندز بود حالا ولش
گیوووووووووووووود ناییییتتتتتتتت
Michael Vey حدس بزنین کی بیدار مونده و فصل 6 گیاهیو تموم کرده
ب پاس این حرکتم بزارین براتون اهنگ مورد علاقمو بخونم (این یکی دیگ دارای متن مستهجن نیس.. شایدم باشه ولی شما معنی خوبشو بگیرین:|
)
We're up all night 'til the sun
We're up all night to get some
We're up all night for good fun
We're up all night to get lucky
-
ب پاس این حرکتم بزارین براتون اهنگ مورد علاقمو بخونم (این یکی دیگ دارای متن مستهجن نیس.. شایدم باشه ولی شما معنی خوبشو بگیرین:|
)
-
)
Michael Vey فقططططططط این تیکه ک میگههه
We've come too far to give up who we are
So let's raise the bar and our cups to the stars -
لطفا اینجا اسپم ندید عزیزان
-
)
Michael Vey
30 تا تست ریاضی قلم
50 تا تست زیست قلمهعیییییییییییی
-
بسیار خسته شدم و بی انگیزه، ولی این زمانیه که باید بیشتر درس بخونم نه کمتر، و باید برای خودم جریمه بزارم
از فردا بمدت یک هفته اگر روزانه کمتر هشت ساعت بخونم تنها گیمی هم که دارم حذف میکنم
کاش گند نزنم
هرروز گزارش میدم -
بسیار خسته شدم و بی انگیزه، ولی این زمانیه که باید بیشتر درس بخونم نه کمتر، و باید برای خودم جریمه بزارم
از فردا بمدت یک هفته اگر روزانه کمتر هشت ساعت بخونم تنها گیمی هم که دارم حذف میکنم
کاش گند نزنم
هرروز گزارش میدمBaby-_-Yooda افریننن بیا منو از تنهایی درار
-
Baby-_-Yooda افریننن بیا منو از تنهایی درار
Michael Vey
سعی خودمو میکنم -
سلام
هشت ساعت
-
اینجانب گزارش مطالعم موجب ابرو ریزی میشه... تمام سعیمو میکنم ابرومندانه ترش کنم:|
-
تقریبا هشت ساعت
امروز متولد شدم└( ^ω^)」 -
لایت
تست فصل 6 دهم زیست
خوندن نکات فصل 6 دهم
خوندن یکم از درسنامه کاربرد مشتق80 تست.. هورا :|