برابری دو تابع لگاریتمی
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید میشه توضیح بدین چجوری باید بررسی کنیم که تابع صورت سوال با کدوم گزینه برابره تو این مبحثپ.ن: تازه این مبحث رو شروع کردم و تسلط کافی ندارم لطفا مرحله به مرحله بگین
متشکرم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام. نگا به دور از همه قواعد لگاریتم، کلا اگه ۲ تا تابع بخوان برابر باشن، باید دامنه و ضابطه شون با هم برابر باشه.
گ۲ رده چرا؟ شما عدد ۲- رو به تابع اصلی میتونید بدید(یعنی تو دامنه ش هست) اما به تابعِ گزینه ۲ نمیتونی بدی(چون توی دامنه ش نیست.چون اگه به حای ایکس هاش ۲- بزاری، حاصل منفی میشه). پس دامنه این دو تابع تابع(گ۲ و صورت سوال) با هم برابر نیست. پس تابع هاشون هم برابر نیست.
گ۳ هم رده. شما به صورت سوال مثلا نمیتونید عدد ۱ رو بدید (توی دامنه ش نیست. چون اگه بدیم، حاصل کسر منفی میشه.) اما به تابع گ۳ میتونید همین عدد ۱ رو بدید(چون که توان۲ داره، مثبت ش میکنه. پس دامنه این دو تابع هم با هم برابر نیست. در نتیجه تابع هاشون هم برابر نیست
گ۴ هم رده. چرا؟ چون به گزینه ۴ نمیتونید عدد ۲- رو بدید( زیررادیکال منفی میشه). اما به تابع ثورت سوال، میتونید ۲- بدید. پس دامنه این دو تا هم برابر نیست. پس تابع هاشون هم برابر نیست.میمونه گزینه ۱، که کاملا با صورت سوال برابره. (یکی از قواعد لگاریتم هم همین گزینه ی ۱ هستش. تبدیل منها به تقسیم)
یا حق
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید میشه توضیح بدین چجوری باید بررسی کنیم که تابع صورت سوال با کدوم گزینه برابره تو این مبحثپ.ن: تازه این مبحث رو شروع کردم و تسلط کافی ندارم لطفا مرحله به مرحله بگین
متشکرم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم@0Farzam0
ببین این تستت غلطه
سال 97 گزینه چهارش مخرج x بود نه 6
و با این همه استدلال همچنان گزینه 1 هم جواب نیست چون نه می تونه x منفی بشه نه x-2 که با دامنه اصلی یکی نیست -
@0Farzam0
ببین این تستت غلطه
و با این همه استدلال همچنان گزینه 1 هم جواب نیست چون نه می تونه x منفی بشه نه x-2 که با دامنه اصلی یکی نیستKourosh Mousavi درسته. پس هیچی دیگه
-
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@0Farzam0
ببین این تستت غلطه
و با این همه استدلال همچنان گزینه 1 هم جواب نیست چون نه می تونه x منفی بشه نه x-2 که با دامنه اصلی یکی نیستKourosh Mousavi
خب داداش الان رفتم چک کردم اون آخریه هم ایکس داره تهش ولی همچنان گزینه 4 هستش
میشه یه توضیحی رو تست درستش بدی؟ -
سلام. نگا به دور از همه قواعد لگاریتم، کلا اگه ۲ تا تابع بخوان برابر باشن، باید دامنه و ضابطه شون با هم برابر باشه.
گ۲ رده چرا؟ شما عدد ۲- رو به تابع اصلی میتونید بدید(یعنی تو دامنه ش هست) اما به تابعِ گزینه ۲ نمیتونی بدی(چون توی دامنه ش نیست.چون اگه به حای ایکس هاش ۲- بزاری، حاصل منفی میشه). پس دامنه این دو تابع تابع(گ۲ و صورت سوال) با هم برابر نیست. پس تابع هاشون هم برابر نیست.
گ۳ هم رده. شما به صورت سوال مثلا نمیتونید عدد ۱ رو بدید (توی دامنه ش نیست. چون اگه بدیم، حاصل کسر منفی میشه.) اما به تابع گ۳ میتونید همین عدد ۱ رو بدید(چون که توان۲ داره، مثبت ش میکنه. پس دامنه این دو تابع هم با هم برابر نیست. در نتیجه تابع هاشون هم برابر نیست
گ۴ هم رده. چرا؟ چون به گزینه ۴ نمیتونید عدد ۲- رو بدید( زیررادیکال منفی میشه). اما به تابع ثورت سوال، میتونید ۲- بدید. پس دامنه این دو تا هم برابر نیست. پس تابع هاشون هم برابر نیست.میمونه گزینه ۱، که کاملا با صورت سوال برابره. (یکی از قواعد لگاریتم هم همین گزینه ی ۱ هستش. تبدیل منها به تقسیم)
یا حق
@پارسا-کریم-خانی
-
@پارسا-کریم-خانی
Kourosh Mousavi من که توی پاسخ به شما، گفتم بله گزینه یک هم نیست.
اما داخل وویس شما، یک جمله ای ایراد داره. اینکه میگید: ایکس منهای دو، تقسیم ایکس ، نمیتونه منفی بشه.
به جای ایکس ۱ بزار، منفی میشه -
اما داخل وویس شما، یک جمله ای ایراد داره. اینکه میگید: ایکس منهای دو، تقسیم ایکس ، نمیتونه منفی بشه.
به جای ایکس ۱ بزار، منفی میشه@پارسا-کریم-خانی در برابری دو تابع لگاریتمی گفته است:
به جای ایکس ۱ بزار، منفی میشه -
@پارسا-کریم-خانی در برابری دو تابع لگاریتمی گفته است:
به جای ایکس ۱ بزار، منفی میشهKourosh Mousavi
آقا خوب شما فهمیدیش چرا تو وویس توضیح نمیدی چیکار کنم -
Kourosh Mousavi
آقا خوب شما فهمیدیش چرا تو وویس توضیح نمیدی چیکار کنم@0Farzam0 در برابری دو تابع لگاریتمی گفته است:
Kourosh Mousavi
آقا خوب شما فهمیدیش چرا تو وویس توضیح نمیدی چیکار کنموالا 2 تا ویس دادم باز بدم؟
-
@0Farzam0 در برابری دو تابع لگاریتمی گفته است:
Kourosh Mousavi
آقا خوب شما فهمیدیش چرا تو وویس توضیح نمیدی چیکار کنموالا 2 تا ویس دادم باز بدم؟
Kourosh Mousavi
بله یه دونه تحلیل -
Kourosh Mousavi
بله یه دونه تحلیل@0Farzam0 در برابری دو تابع لگاریتمی گفته است:
Kourosh Mousavi
بله یه دونه تحلیل -
@0Farzam0 در برابری دو تابع لگاریتمی گفته است:
Kourosh Mousavi
بله یه دونه تحلیلKourosh Mousavi
دستت درد نکنه
کاملا فهمیدمم
مچکر