نمودار توابع
-
من خودم اینا رو با نمودار می رم
با رسم نجودار که البته باید بدونید تو هر ریشه چطور رسم میشه.
و نقطه اکسترمم بای پسدا کنسد که اسنا براس فصل 4 دوازدهمه.
حالا تو پایه چطور حل میشه رو نمی دونم. من بارسم نمودار حلش می کنم.
و فرمول داره برای پسدا کردن اون نقطه ext.
که بیینم تابع تا کجا نزولی یا صعودی بوده. -
همین تقعر و اینا هم برمیگرده به اینکه ریشه های همون از چه جنسی باشند غیر مکرر فرد.
لر میشه و.. اینا رسم از چه سمتی شروع میشه دهانه روبه بالا یا پاینه
باید اینا رو بدونسم تا بشه رسم کرد. -
-
تو صفرم که یکی دیگه از ریشه هامونه وقتی داریم به صفر نزدیک می شیم دهانه روبه بالا هر اونجا لر می شه ودهانه میفته روبه پایین
تا بره برسه به نقطه عطف.
تابع های رادیکالی وقتی مس کشیم از یک جایی به بغد یک نقطه عطف دارند که از اون نقطه جهت تقعر عوض میشه که انو بچه ها رشته ریاضی می خونند.
من دیگه پیدا کردن نقطه عطف رو نخودم که چطور میشه.ولی خب تو این سوال بهمون کمک کرد که داخل کل بی نهایت تا صفر دهانه رو پایین نیست و از نقطه عطف به بعد دهانه روبه بالا شده.
-
اینا یک سری برای رشتهریاصی ها هست یک سری هم نظام قبله بوده رسم نمودار.
که خب یک چیزای تو 12 می خونید.
که حالا روش دسگه اینه که مشتق تابع رو می گیرند بعد ریشه هاشو می برند تو جدول تعیین علامت و ازاون جا شکل حدودی تابع رو اینکه از کجا تا کجا صعودی یا نزولی رو پیدا می کنند. -
سوال ساده و وقتگیر
-
@پارسا-کریم-خانی @0Farzam0
اونجا ضربدر x⁶ کردم، چون مثلا اگه ضربدر x⁵ میکردم، معلوم نبود x⁵ مثبته یا منفی(اگه منفی باشه باید جهت نامساوی برگرده). واسه همین ضربدر x⁶ کردم به دلیل اینکه همیشه مثبته و جهت نامساوی رو تغییر نمیدهدر ضمن. جواب گزینه۴
-
اینا یک سری برای رشتهریاصی ها هست یک سری هم نظام قبله بوده رسم نمودار.
که خب یک چیزای تو 12 می خونید.
که حالا روش دسگه اینه که مشتق تابع رو می گیرند بعد ریشه هاشو می برند تو جدول تعیین علامت و ازاون جا شکل حدودی تابع رو اینکه از کجا تا کجا صعودی یا نزولی رو پیدا می کنند. -
توی عکس قبلی که فرستادم، آخرش یه اشتباه کوچولو ای کردم(جدول تعیین علامت). الان اصلاح ش کردم.
جواب گ۳
نیازی به رسم نیست
@0Farzam0 -
@پارسا-کریم-خانی
اره اینو که دارم منظورم رسم نمودار های همه توابع بود. دیگه مثلان کسری ها کامل همشون نیست.
و خب بیشتر باهمون جدول تعیین علامت حدودی ش رو پیدا می کنیم که چه مدلیه اگرنه کامل شکل تابع رو یادنگرفتیم که بکشیم.
البته نمی دونم ریاضی ها می خونند یا نه. -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
اگر فرجه زوج بود باید دامنه رو پیدا می کردیم دیگه اون x هایی که جزع دامنه نیستند ما اونجا ها دیگه نمودار نداشتیم.
(اشتباه نوشتم اگر فرجه فرد بود تو تصویر) *