پروژه لایت
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون در تلاش باشیدبریم سر اصل مطلب
قراره از ۵ اسفند ( یا اگه برسیم ۲۹ بهمن) یه دوره نکته و تست کامل رایگان برای آلایی ها بذاریم!
این پروژهی جدیدمون رو اسمشو گذاشتیم پروژه لایت که قراره پدر همهی پروژه های عدالتمحور قبلیمون باشه از این لحاظ که حتی نگرانی ای از دسترسی به اینترنت یا مصرف حجمش هم نخواهید داشت!چرا لایت؟ به دو دلیل. چه Light بخونیش چه Lite
ما قراره هر دوش رو داشته باشیم...
در واقع به تکنولوژی جدیدمون ربط داره که حالا میبینینش
این دوره رو اکیدا به همه کسایی که از آلاء استفاده می کنند و یا تازه میخوان شروع کنند، توصیه می کنیم.
چه راه ابریشمیها، چه ۱۱۰هی ها و چه شما آلایی های جدید این دوره رو از دست ندید.استفاده از این دوره
- اینترنت نمی خواهد!
- روی DVD و فلش و... هم نیست.
- مناسب برای کسایی که هنوز شروع هم نکردن
- مناسب برای کسایی که همه چیو تا حالا دست و پا شکسته خوندن
- رایگانه
منتظر اخبار پروژه لایت باشید...
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an لطفاً بگین مدت زمان این پروژه تا اخر کدوم ماه هست و چند جلسه
-
@M-an لطفاً بگین مدت زمان این پروژه تا اخر کدوم ماه هست و چند جلسه
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPeymann Heydar تا آخر اردیبهشت و بعدش برای امتحان نهایی ادامه داره
برای تعداد جلسات هم خودت حساب کن از الان تا آخر اردیبهشت هر روز کلاسه
ببین میشه چند جلسه -
@M-an سلام اندروید 10و سامسونگ هست
بله دیروز دان کردمmahan smaili
ورژن جدیدتر رو از لینک زیر دانلود کنید -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ahmadreza-Alipouryaan جدی ؟چه جالب
-
Peymann Heydar تا آخر اردیبهشت و بعدش برای امتحان نهایی ادامه داره
برای تعداد جلسات هم خودت حساب کن از الان تا آخر اردیبهشت هر روز کلاسه
ببین میشه چند جلسهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrdad dehghan آهان و اینکه جزواتی که تدریس میکنن رو چجوری میتونم کامل و یکجا شو پیدا کنیم میشه لینکشو بفرستی
-
@M-an سلام تشکر از زحماتتون
من دیروز ریاضی و فیزیک رو اتفاقی دیدم و عالی بودفقط یه سوال داشتم شما عرض کردین نکته و تست به همراه درسنامه، یعنی میتونه جای صفر تا صد هارو بگیره؟ چون من برای ریاضی و فیزیکم صفر تا صد میبینم الان بین این دو تا موندم و هدف اصلی پروژه لایت رو نفهمیدم. پیشاپیش عرض خواهم اگه سوالم تکراری هست
Mahdieh te
سلام خواهش می کنم
خدا رو شکرهدف پروژه لایت رسوندن بچه های کنکوری به کنکور پیش رو هست
اما بچه های دهم و یازدهم هم می تونن استفاده کنن
شما چه پایه ای هستین؟
پیشنهاد می کنیم از هر دو مجموعه استفاده کنید -
@M-an سلام وقت بخیر
میشه برای پروژه لایت مثل پروژه دیگه معرفی ویدویی استاد داشته باشید و اینکه کل مباحث جمع میشه و تا چه تاریخی مباحث جمع میشه و ... ؟ممنون
Mohammadreza 0
سلام بله همه مباحث دروسی که داریم کامل خواهد بود -
دمتون گرم خسته هم نباشید
ولی یه چیزی شما گفتید که برای راه ابریشم پرویی ها سورپرایز داریم
ما هنوز منتظر هستیم که راجب اون سورپرایز به ما یه توضیحاتی بدید
مرسیMohammadreza Doosti
سلامت باشید
نگران نباشید اونم به موقع اطلاع میدیم
شما خوب درس هاتون رو بخونید -
mahan smaili
ورژن جدیدتر رو از لینک زیر دانلود کنیدنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an
-
بچه ها خیلی خوشحالیم از پیام هایی که دادین
راستی اگه می خوایین برنامه بیشتر باشه یا دروس دیگه هم اضافه بشه به ۱۶۲ زنگ بزنید و بهشون بگید تا وقت بیشتری به این برنامه بدنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an اگه کمکی میکنه حتما
-
دمتون گرم خسته هم نباشید
ولی یه چیزی شما گفتید که برای راه ابریشم پرویی ها سورپرایز داریم
ما هنوز منتظر هستیم که راجب اون سورپرایز به ما یه توضیحاتی بدید
مرسینوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammadreza Doosti دقیقا، سوپرایزشون چیه بنظرتون؟
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوتا باگ داشت کلاس شیمی امروز
یکی اینکه طیف هیدروژن دیگ قساب نیس.. قانبه.. ینی قرمز ابی نیلی بنفش
و اینکه جمعبندی اخر جلسه برا جلسه امروز نبود. فک کنم برا جلسه بعد بود.
@M-an -
دوتا باگ داشت کلاس شیمی امروز
یکی اینکه طیف هیدروژن دیگ قساب نیس.. قانبه.. ینی قرمز ابی نیلی بنفش
و اینکه جمعبندی اخر جلسه برا جلسه امروز نبود. فک کنم برا جلسه بعد بود.
@M-anنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey چرا قساب نیست؟
بله جمع بندی اشتباه بود
-
Michael Vey چرا قساب نیست؟
بله جمع بندی اشتباه بود
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sara-Kosh-nezhad کتابا تغییر کرده
-
@Sara-Kosh-nezhad کتابا تغییر کرده
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey برای کنکور ۴۰۲ که کتاب ۹۹ عه هم تغییر کرده؟
بعد یه سوال
آقای ثابتی رو دو ایکس درس میدن یا من سرعتم کمه عقب میمونم -
Michael Vey برای کنکور ۴۰۲ که کتاب ۹۹ عه هم تغییر کرده؟
بعد یه سوال
آقای ثابتی رو دو ایکس درس میدن یا من سرعتم کمه عقب میمونمنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sara-Kosh-nezhad من نگه میدارم تا وقتی روی سایت اومد و چند تا جلسه گذشت بعد میبینم. اینطور بهتره هم کیفیت بالاتره هم میشه سرعت رو کنترل کرد و... ༼ ◕_◕ ༽
اینطور عقب نمیفتی. -
بچه ها خیلی خوشحالیم از پیام هایی که دادین
راستی اگه می خوایین برنامه بیشتر باشه یا دروس دیگه هم اضافه بشه به ۱۶۲ زنگ بزنید و بهشون بگید تا وقت بیشتری به این برنامه بدن -
Michael Vey برای کنکور ۴۰۲ که کتاب ۹۹ عه هم تغییر کرده؟
بعد یه سوال
آقای ثابتی رو دو ایکس درس میدن یا من سرعتم کمه عقب میمونمنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sara-Kosh-nezhad اره برا کنکور 1402 قانبه ن قساب
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مدرسه کنکور ایران در یک صفحه
https://alaatv.com/ch/89