بچه ها این چرا اینجوری شده ساختار لوییسش
-

برا کنکور هم یا نمیدن یا باید داتیو فرض کنیم چون خیلی فراتر از کتاب درسی است -

الان اطراف s ما 12 تا الکترون داریم
اصلا چطور لوییس این رسم می شه ؟ (so2cl2)Kourosh Mousavi این احتمالا اون دو تا جفت الکترون گوگرد که اکسیژن میگیره رو با دوتا خط نشون داده درصورتی که ما بایه خط نشون میدیم.فکر کنم اینجوریه
-
Kourosh Mousavi
فکر کنم کلا بدون توجه به ساختار وقتی اتم های اطراف اتم مرکزی یکسان نیستن قطبی در نظر گرفته میشه
یعنی اصلا نیازی به دونستن ساختارش نیستBaby-_-Yooda در بچه ها این چرا اینجوری شده ساختار لوییسش گفته است:
Kourosh Mousavi
فکر کنم کلا بدون توجه به ساختار وقتی اتم های اطراف اتم مرکزی یکسان نیستن قطبی در نظر گرفته میشه
یعنی اصلا نیازی به دونستن ساختارش نیستخب اونجوری راحت هایی دارم نقص می کنه حرفتو
-

برا کنکور هم یا نمیدن یا باید داتیو فرض کنیم چون خیلی فراتر از کتاب درسی است@Deleted-Account0 در بچه ها این چرا اینجوری شده ساختار لوییسش گفته است:

برا کنکور هم یا نمیدن یا باید داتیو فرض کنیم چون خیلی فراتر از کتاب درسی استمی دونی چرا؟ چون زاویه داره و اصلا ما زاویه رو کار نکردیم
-
Kourosh Mousavi این احتمالا اون دو تا جفت الکترون گوگرد که اکسیژن میگیره رو با دوتا خط نشون داده درصورتی که ما بایه خط نشون میدیم.فکر کنم اینجوریه
@mahdi_re در بچه ها این چرا اینجوری شده ساختار لوییسش گفته است:
Kourosh Mousavi این احتمالا اون دو تا جفت الکترون گوگرد که اکسیژن میگیره رو با دوتا خط نشون داده درصورتی که ما بایه خط نشون میدیم.فکر کنم اینجوریه
آقا گوگرد 12 تا الکترون داره :|🥐
-
Baby-_-Yooda در بچه ها این چرا اینجوری شده ساختار لوییسش گفته است:
Kourosh Mousavi
یعنی اصلا نیازی به دونستن ساختارش نیستخب اونجوری راحت هایی دارم نقص می کنه حرفتو
Kourosh Mousavi
بین اونایی که یک اتم مرکزی دارن
نقضی هست که تو کتاب باشه؟ -
سلام.
همون ساختار خودمون درسته.
داخل کتاب این زاویه دار ها برسی نمیشه و مورد قبول کتاب نیس
اما اینجا چرا قطبیه چون
اتم ها کنار متفاوت اند و الکترون نگاتیوی شون فرق داره.
ملکلول قطبی.
همشه دلیل نمیشه که چون روی اتم مرکزی جفت الکترون نیس قطبی نباشه.
باید برسی بشه. -
من از معلم پرسیدم گفتندهمون ساختار لویسی که خودمون رسم می کنیم از نظر کتاب درسته.
واینجا به خاطر تفاوت در نوع اتم ها کماری ملکگل قطبیه -
Kourosh Mousavi
نقضی هست که تو کتاب باشه؟Baby-_-Yooda در بچه ها این چرا اینجوری شده ساختار لوییسش گفته است:
Kourosh Mousavi
نقضی هست که تو کتاب باشه؟نه نیست
ولی چون من داتیو رسم کردم درست در اومد اصلش اینه برام عجیبه 12 تا آخه😂😂 -
Baby-_-Yooda در بچه ها این چرا اینجوری شده ساختار لوییسش گفته است:
Kourosh Mousavi
نقضی هست که تو کتاب باشه؟نه نیست
ولی چون من داتیو رسم کردم درست در اومد اصلش اینه برام عجیبه 12 تا آخه😂😂Kourosh Mousavi
هیی(: -
این پست پاک شده!