IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
جواب تست های دوره حسابان کنکور آقای ثابتی
-
بزار تو آلاخونه همراه با جوابت بچه ها کمکت کنن
-
Kourosh Mousavi من اولین بارمه دارم سوال میپرسم اینجا، زیاد بلد نیستم چی به چیه. اینجا آلاخونه هست دیگه فکر کنم؟ کجا باید بپرسم دقیقا؟
-
@SMH-0 در جواب تست های دوره حسابان کنکور آقای ثابتی گفته است:
Kourosh Mousavi من اولین بارمه دارم سوال میپرسم اینجا، زیاد بلد نیستم چی به چیه. اینجا آلاخونه هست دیگه فکر کنم؟ کجا باید بپرسم دقیقا؟
دقیقا همین طوری که الان تاپیک زدی سوال بپرس
عکس و ویدیو می تونی با این آپلود کنی
با این می تونی ویس بدی
توی هر دو تای اینا فایل رو انتخاب می کنی بعد صبر می کنی آپلود بشه
-
Kourosh Mousavi خب من الان همینجا پرسیدم دیگه دوباره چرا بپرسم؟ ببخشید متوجه نمیشم منظورت چیه.
نه من نیازی به اپلود فایلی ندارم. فقط میخواستم بدونم این تستاش چرا جواب نداره. خیلی عجیبه. -
Kourosh Mousavi خب من الان همینجا پرسیدم دیگه دوباره چرا بپرسم؟ ببخشید متوجه نمیشم منظورت چیه.
نه من نیازی به اپلود فایلی ندارم. فقط میخواستم بدونم این تستاش چرا جواب نداره. خیلی عجیبه.نه متوجه نشدید
ممکنه مثلا سوالی توی شیمی براتون پیش بیاد
یه تاپیک دربارش می زنید و بچه ها تگ می کنید
اینجوری هم به جوابتون می رسید هم هر سوالتون یک تاپیک خاص داره راحت مگر اینکه سوالات زنجیرواری در یک مبحث دارید که می تونید توی یک تاپیک بفرستید -
Kourosh Mousavi در جواب تست های دوره حسابان کنکور آقای ثابتی گفته است:
نه من نیازی به اپلود فایلی ندارم. فقط میخواستم بدونم این تستاش چرا جواب نداره. خیلی عجیبه.نه متوجه نشدید
ممکنه مثلا سوالی توی شیمی براتون پیش بیاد
یه تاپیک دربارش می زنید و بچه ها تگ می کنید
اینجوری هم به جوابتون می رسید هم هر سوالتون یک تاپیک خاص داره راحت مگر اینکه سوالات زنجیرواری در یک مبحث دارید که می تونید توی یک تاپیک بفرستیداگر می خواید تگ کنید بچه ها رو @ رو بزنید و بنویسید "دانش" و بعدش روی @دانش-آموزان-آلاء کلیک کنید
-
Kourosh Mousavi
نمیفهمم
خب من الانم همونطوری یه پست جدید ساختم و دستهبندیش رو هم حسابان انتخاب کردم. الان نمیدونم چرا شما میگید یه پست دیگه باید بسازم؟
بچهها رو هم همینجا تگ کنم اوکیه دیگه نه؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Kourosh Mousavi
اوه، الان گرفتم چی میگید
میتونستید خیلی واضح تر بگید ولی
مثلا میگفتید "تست هایی که جوابشون رو میخواید بدونید جدا جدا بپرسید و جواب بگیرید" شما میگفتید "سوال" من فکر میکردم خودِ سوالِ پُست رو میگید، ینی همون موضوع پُست، نه تست.
آممم... تستها خب زیاده تعدادش، مسخره میشه همهشونو اینجا بپرسم.
من کُلی پرسیدم گفتم شاید فایل جواب هاش رو یکی داشته باشه.
(خدایی تست بدون جواب چه معنیای میده اصن... متوجه نمیشم. من از کجا بدونم تست رو درست زدم یا نه، این همه تست حیف شد یجورایی. باید برم سراغ تست های رَندوم تو اینترنت. چون کتاب ندارم و با فیلم پیش میرم فقط...).