حل تست راه ابریشم
-
بنظرم بیشتر تستای با پاسخ تشریحی کتابارو اول بزنیم بهتره و مسلط ک شدیم بریم سراغ تستای راه ابریشم البته این نظر منه و خب ممکنه وقت گیر هم باشه یا وقت نکنیم نمیدونم سوال خودمم هست
گفتن ک دیدن فیلم تستا غلطه
اما ممکنه ما ی راه بریم و درست هم باشه اما استاد ی راه سریعتر وبهتر بره
نظر شما چیه؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
بچها یه سوالی دارم ازتون، به نظرتون لازمه فیلم های حل تست راه ابریشم توی درس های فیزیک و شیمی رو ببینیم؟!
یا نه اگه تست رو حل کردیم و دیدیم که بلدیم، دیگه فیلمو نگاه نکنیم؟ آموزش کامل میشه یا نه!؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیکFaeze Radseresht توی شیمی فیزیک راه حل های تستی رو استادا تو درسنامه میگن و در حد یکی دو تا هم تست حل میکنن با همون راه حل
بنظرم نیاز نیس فیلماشو کامل ببینین اگه اون راه حل تستی رو کامل یاد گرفتینولی اگر تجربی باشین تو تایمای استراحت یا وقتایی که حال درس خوندن ندارین یا مثلا قبل خواب بهتره که حل تستای زیستو ببینین چون شاید وقتی حل میکنین تستو به راحتی به جواب برسین ولی ممکنه ی نکته ای تو گزینه ها باشه که اگه فیلمشو نبینین اون نکته رو از دست بدین که حتی ممکنه تو ی تست دیگه براتون مشکل درست کنه
-
Faeze Radseresht توی شیمی فیزیک راه حل های تستی رو استادا تو درسنامه میگن و در حد یکی دو تا هم تست حل میکنن با همون راه حل
بنظرم نیاز نیس فیلماشو کامل ببینین اگه اون راه حل تستی رو کامل یاد گرفتینولی اگر تجربی باشین تو تایمای استراحت یا وقتایی که حال درس خوندن ندارین یا مثلا قبل خواب بهتره که حل تستای زیستو ببینین چون شاید وقتی حل میکنین تستو به راحتی به جواب برسین ولی ممکنه ی نکته ای تو گزینه ها باشه که اگه فیلمشو نبینین اون نکته رو از دست بدین که حتی ممکنه تو ی تست دیگه براتون مشکل درست کنه
-
سلام.
بچها یه سوالی دارم ازتون، به نظرتون لازمه فیلم های حل تست راه ابریشم توی درس های فیزیک و شیمی رو ببینیم؟!
یا نه اگه تست رو حل کردیم و دیدیم که بلدیم، دیگه فیلمو نگاه نکنیم؟ آموزش کامل میشه یا نه!؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیکali vahedy
@Dr-Aryan
Ryhn E
@Zahra-Hamrangمرسی از راهنمایی هاتون.
️
-
بنظرم بیشتر تستای با پاسخ تشریحی کتابارو اول بزنیم بهتره و مسلط ک شدیم بریم سراغ تستای راه ابریشم البته این نظر منه و خب ممکنه وقت گیر هم باشه یا وقت نکنیم نمیدونم سوال خودمم هست
نظر شما چیه؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@dr-aryan
بله ، موافقم
من هم بعد از درسنامه ، اول تستای کتاب تست رو میزنم
و پاسخ های تشرحی رو بررسی میکنم
توی روز های بعد ، برای مرور مباحث و همچنین تست بیشتر میرم سراغ تستای راه ابریشم
یعنی منبع اولم تست های کتاب کمک آموزشی هست
هر چند تستای استاد پویان نظر و استاد طلوعی خیلی عالیه
بعضی تستا خیلی خلاقانه و ایده داره (البته خیلی هاش !!)
واسه همین اونا رو هم سعی دارم حتماً بزنم
بنظرم با برنامه ریزی و تلاش شدنیه -
نظر شما چیه؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@dr-aryan
بله ، موافقم
من هم بعد از درسنامه ، اول تستای کتاب تست رو میزنم
و پاسخ های تشرحی رو بررسی میکنم
توی روز های بعد ، برای مرور مباحث و همچنین تست بیشتر میرم سراغ تستای راه ابریشم
یعنی منبع اولم تست های کتاب کمک آموزشی هست
هر چند تستای استاد پویان نظر و استاد طلوعی خیلی عالیه
بعضی تستا خیلی خلاقانه و ایده داره (البته خیلی هاش !!)
واسه همین اونا رو هم سعی دارم حتماً بزنم
بنظرم با برنامه ریزی و تلاش شدنیه -
ببخشید پیام دوبار اومد !!
-
ببخشید پیام دوبار اومد !!
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد
-
عزیز دلم این که بشینی حل همه ی تستارو نگا کنی اشتباه محضه
شما فقط باید ویدئو حل تستایی رو نگا کنین که بلد نیستین و نمیتونین حل کنید
اگه اینطوری باشه خیلی زیاد وقت میگیره ازتون@Zahra-HD بنظرتون توی تست های راه ابریشم همه اش زو بزنیم؟
-
Faeze Radseresht توی شیمی فیزیک راه حل های تستی رو استادا تو درسنامه میگن و در حد یکی دو تا هم تست حل میکنن با همون راه حل
-
@Zahra-HD بنظرتون توی تست های راه ابریشم همه اش زو بزنیم؟
احمد رضا 0 در حل تست راه ابریشم گفته است:
@Zahra-HD بنظرتون توی تست های راه ابریشم همه اش زو بزنیم؟
بستگی داره منبعت چی باشه
اگه راه ابریشم منبع اولته آره حتما اونو تموم کن و یاد بگیر بعدا برو سراغ کتاب دیگه اگرم نه ابریشم منبع دومه قرار نیس همه رو بزنی
رو یه منبع کامل کار کن بعد برو سراغ دومی -
سلام.
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیکFaeze Radseresht بلدی با کلید بزن فیلم نمخواد