8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
احتمال
-
سلام
دلیل اینکه میگیم (وقتی مهره رو پس از خارج کردن ندیدیم, فرض میکنیم داخل کیسه هست) چیه؟
از این فرض برای حل این سوال استفاده شده -
-
-
Baby-_-Yooda
سلام، منظور رو متوجه شدم
ببین، وقتی داره میگه پی در پی یعنی پشت سرهم هستن و نگاه نمیکنه اولی رو بعد دومی رو برداره، اگه جدا جدا بود نگاه میکرد، به بیانی ندیده اولی چی بوده و حالا احتمال دومی رو میخواد خب، مفهوم اینه که کلا احتمال این به شانسی بودنشه و وقتی ندیدی اولی رو اصلا فکر کن برنداشتی و چیزی که هنوز ندیدی انگار توی همون کیسه یا جاشه، به بیانی وقتی احتمال سفید رو میخواد همون احتمال ی سفید رو توی اون جا یا کیسه بدست بیار..امیدوارم متوجه بشی،قبول دارم ی کم درکش سخته -
-
Mr Mazrai 1
ممنون -
Mr Mazrai 1 در احتمال گفته است:
Baby-_-Yooda
سلام، منظور رو متوجه شدم
ببین، وقتی داره میگه پی در پی یعنی پشت سرهم هستن و نگاه نمیکنه اولی رو بعد دومی رو برداره، اگه جدا جدا بود نگاه میکرد، به بیانی ندیده اولی چی بوده و حالا احتمال دومی رو میخواد خب، مفهوم اینه که کلا احتمال این به شانسی بودنشه و وقتی ندیدی اولی رو اصلا فکر کن برنداشتی و چیزی که هنوز ندیدی انگار توی همون کیسه یا جاشه، به بیانی وقتی احتمال سفید رو میخواد همون احتمال ی سفید رو توی اون جا یا کیسه بدست بیار..امیدوارم متوجه بشی،قبول دارم ی کم درکش سخته -
Kourosh Mousavi
طرف ندونه که لمسش کرده
دارک شد(:: -
Kourosh Mousavi
درسته. ولی فکر کنم اینجا با همون درختی بری جواب میشه همین اولی بخاطر همین میگه -
Mr Mazrai 1 در احتمال گفته است:
Kourosh Mousavi
درسته. ولی فکر کنم اینجا با همون درختی بری جواب میشه همین اولی بخاطر همین میگهوالا من که نفهمیدم نکته سوال چیه ولی باشه