ماه رمضان و عید نوروز
-
سلام. به ی مشکل فنی برخوردم. برای عید چجوری هم روزه بگیریم و هم درس بخونیم؟
و اینکه تو عید چجوری درس بخونیم به خاطر عید دیدنی؟ کجا برم درس بخونم؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111 -
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111Amir ali Nikfard تو ماه مبارک بعد از سحر تا ساعتای ۱و۲ تایم خوبیه بعدشم یکمی میخوابی تا انرژیت برگرده ۴تا ۷واینام درس میخونی اگه فرضا ۸و۹ اذان باشه برنامه خووم تقریبا اینجوریه
توی عیدم که دیدو بازدید کجا بود بریم بشینیم زل بزنیم تو چشای هم زبون روزه😂
فوقش خانواده رفتن تو نرو و اولویتت درست باشه -
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111Amir ali Nikfard سلام
برا سوال اولتون
میتونید سحری ک کردین ینی ساعت 4 صبح اینه تا ساعته 9 اینا شما هنوز انرژی دارین
میتونید این موقع بخونید که اگه یه ساعت برا استراحت بگیریم شما 4 ساعت دیگ میتونید درس بخونید اونم دروس سخت و دروسی ک شما بهش علاقه ای ندارید یا ضعیف هستین
بعد از اون اگه حال داشتین میتونید بعدظهر یه سر به درس بزنید
اگه نه ک میزارید برا بعد افطار
حالا یه مشکلی که وجود داره اینه ک عید امسال ک تو ماه رمضون افتاده و خب عموما دیگ روز نمیرن عید دیدنی و بعد افطار میرن قطعا
و شما هم شاید یه بخشی از درستون رو گذاشتید برا بعد افطار
پس چیکار کنید با سر و صدا و..؟!
اینو دیگ نمیدونم باید ببینید بدنت ن عادت به این داره ک شب بخونید تا سحر یا نه؟!
بازدهی خاهد داشت؟!
میتونیدم نرید عید دیدنی یا کسی اومد یه سلام احوالپرسی و برید سر درستون و تا ساعتای 12 شب درستون تموم کنید -
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111Amir ali Nikfard کتابخونه.
به شخصه با روزه گرفتن و همزمان درس خوندن مشکل ندارم. شما هم امتحان کنید.(نه اینکه گرسنه نشم. منظورم اینه که چه درس بخونم چه نخونم، روی میزان گشنگی م اثر نداره)بگردید ببینید کتابخونه خوب شهرتون کجاس. یه سر بهش بزنید. کیفیت صندلی ش رو نگاه کنید(ببینید اگه روش بشینید خسته میشید یا نه)
-
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111Amir ali Nikfard در ماه رمضان و عید نوروز گفته است:
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111سلام
برای بازدید های عید تجربه خودمو میگم
اگر می تونید عید دیدنی افراد درجه یکی که با کنکور اذیت نمیکنن رو برید
و بقیه وقت خالی رو درس بخونید
چرا میگم؟ چون عید بازه مهمی هست در این شکی نیست، اما سعی کنید بهتون خوش بگذره یکم حال و هواتون عوض شه
حتی می تونید با دوست تون مثلا یه روز برید بیرون،یا هر کاری.... فقط بهتون خوش بگذره انرژی مثبت بگیرید خستگی تون در بره
چون بعدش بازه خیلی مهم تری میاد و مشغول جمع بندی و رفع اشکال و کنکور زدن میشید
من خودم اوایل با عید دیدنی مشکل داشتم که پشتیبانم این رو بهم گفت و تو اردیبهشت و خرداد خسته نبودم -
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111Amir ali Nikfard این مکان مطالعه دهن منو سرویس کرده. خیلی شدید حساسم حالا ماه رمضون ما مهمون نداریم ولی یه ۱۰ روزی خونهمون سر و صداس (بنایی و این چیزا)، خونه ما دو طبقهست بعد من کلا میرم طبقه بالامون که خالیه حالا خانواده محترم باید تشریف بیارن بالا پیش من. حالا مامانم میگه مهدیههههه مگه بچه های مردم کجا درس میخونن مگه تو اتاقاشون درس نمیخونن؟
کتابخونه هم هستا ولی خب شاید خورد به ماه رمضون منم که از بعد افطار میخونم تا نماز ظهر هیچ کتابخونه ای هم که تایمش اینجوری نیست 😐 گوش گیرم دارم ها ولی خب خیلی بد حساسم
-
Amir ali Nikfard این مکان مطالعه دهن منو سرویس کرده. خیلی شدید حساسم حالا ماه رمضون ما مهمون نداریم ولی یه ۱۰ روزی خونهمون سر و صداس (بنایی و این چیزا)، خونه ما دو طبقهست بعد من کلا میرم طبقه بالامون که خالیه حالا خانواده محترم باید تشریف بیارن بالا پیش من. حالا مامانم میگه مهدیههههه مگه بچه های مردم کجا درس میخونن مگه تو اتاقاشون درس نمیخونن؟
کتابخونه هم هستا ولی خب شاید خورد به ماه رمضون منم که از بعد افطار میخونم تا نماز ظهر هیچ کتابخونه ای هم که تایمش اینجوری نیست 😐 گوش گیرم دارم ها ولی خب خیلی بد حساسم
Mahdieh te بعضی از محله ها، مسجد شون کتابخونه هم داره.. بهترین جا برای خوندن، توی این تایم، همین کتابخونه هاس.
-
Mahdieh te بعضی از محله ها، مسجد شون کتابخونه هم داره.. بهترین جا برای خوندن، توی این تایم، همین کتابخونه هاس.
@پارسا-کریم-خانی نه اصلا مشکل من بحث کتابخونه و اینا نیست. من اعصابم خورده که چرا با یکم سروصدا نمیتونم درس بخونم 🤕
-
@پارسا-کریم-خانی نه اصلا مشکل من بحث کتابخونه و اینا نیست. من اعصابم خورده که چرا با یکم سروصدا نمیتونم درس بخونم 🤕
Mahdieh te والا نمیدونم چجور باید اصلاح ش کنید. اما میدونم حتما باید اصلاح ش کنید. چون سالن کنکور هم سکوت مطلق نیست.
-
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111Amir ali Nikfard در ماه رمضان و عید نوروز گفته است:
🤷♀️
من هندزفری میذاشتم(نویز سفید) بعد موقع خداحافظی در اتاقم رو میزدن میگفتم عههههههه مهمون اومده بود
سلام خوش اومدین
نفهمیدم اومدین
چه بد شدددددد
حیففففففف
خب دیگه برین😐😂
خدافز🙂بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111
-
Amir ali Nikfard در ماه رمضان و عید نوروز گفته است:
🤷♀️
من هندزفری میذاشتم(نویز سفید) بعد موقع خداحافظی در اتاقم رو میزدن میگفتم عههههههه مهمون اومده بود
سلام خوش اومدین
نفهمیدم اومدین
چه بد شدددددد
حیففففففف
خب دیگه برین😐😂
خدافز🙂بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @Alba maryam111
@Zahra-HD رفیق بی کلک ....
-