کدوم موسسه؟
-
سلام دوستان روز بخیر
بین دو موسسه رندو و مدیکال کدوم رو پیشنهاد میدین؟
کیفیت کدوم بهتره؟
تجربه شخصی خودتون یا اطرافیان تون رو ممنون میشم بگین -
حسین دلشاد همشون اشغالن قلم چی باز یه نموره خوبه
-
@AmirAbbas2767
دوستان ممنون خیلی کمک کردین خسته نباشین -
حسین دلشادreplied to Alireza Mousavi on ۱۲ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Mousavi
برای جمعبندی خوب و ... خودم از پسش برنمیبرنمیام و نمیتونم برنامه مو جمع و جور کنم
فک کردم یه مشاور خوب بتونه کمک کنه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to حسین دلشاد on ۱۲ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین دلشاد در کدوم موسسه؟ گفته است:
Alireza Mousavi
برای جمعبندی خوب و ... خودم از پسش برنمیبرنمیام و نمیتونم برنامه مو جمع و جور کنم
فک کردم یه مشاور خوب بتونه کمک کنهمن هیچکدومو زیاد اوکی نیستم باشون ولی اگه
با این دوتا دیدی راحتی
مدیکال بهتره -
@0Farzam0
راستش نمیدونم با کدوم راحت ترم
چون تا الان خودم برنامه مو اوکی میکردم احتمالا هر دو یه ذره متفاوت و حتی اولش اعصاب خورد کن باشه
حداقل اونی رو انتخاب کنم که مشاورین بهتری داشته باشه
ممنونم ازت -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to حسین دلشاد on ۱۲ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مدیکال رو تجربه نداشتم ولی بین مشاوران آنلاینی که داشتم بنظرم رندو به نسبت خیلی پیگیرش بود،ولی درکل مشاور اونقدری تاثیر نداره تا خودت نخونی
-
@Missriver_
اون که صد البته
ممنونم -
آلا بهترینه جدی
حتما یه نگاه به نمونه فیلم های پکیج هاش نگاه کن -
حسین دلشاد اگ راه اربیشمیی میتونی با مشاور قلم چی بری جلو همراه ازموناش ماهی ۲۰۰ت میدی مشاور ویژه ات برنامه و پیگیری ازبن جور مزخرفات بهت میده
-
حسین دلشادreplied to Kourosh Mousavi on ۱۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi
فیلمای اقای امیراحمدی منظورته؟ -
حسین دلشادreplied to Alireza Mousavi on ۱۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Mousavi
آره راه ابريشم دارم
قلم چی شرکت میکنم ولی پشتیان نگرفتم ، همکلاسیام از پشتیان شون راضی نیستن -
حسین دلشاد منم راضی نبودم اگه خودت میتونی ادامه بدی مشاور یا کسی ک بهش گزارش بدی نمیخواد
6/15