یه دقیقه وقت بزار
-
سلام وقت بخیر
بچه ها من دیگه نمیکشم بخونم
میشه لطفا فصلهایی که بنظرتون تو کنکور تست خیزن و یکمی آسون باشن رو بگید که فقط اونا رو بخونم ؟؟ و اینکه حذفیاتی رو هم بگید که نخونم ؟؟هر ۴کتاب تخصصی لطفا
ممنون 🌹
-
سلام وقت بخیر
میشه لطفا فصلهایی که بنظرتون تو کنکور تست خیزن و یکمی آسون باشن رو بگید که فقط اونا رو بخونم ؟؟ و اینکه حذفیاتی رو هم بگید که نخونم ؟؟هر ۴کتاب تخصصی لطفا
ممنون 🌹
@Maha-zhopin سلام بودجه ها از سال 1401 دیگ مشخص نیس
به مبحث تست خیز ازش کم تست میاد
یکی ک اصن ازش تست ننمیومده الان زیاد میاد
همشو بخون
اینکه دیگ نمیکشی حق میدم
و اینک یه بغل برای ابراز همدردی :)) -
سلام وقت بخیر
ممنون 🌹
@Maha-zhopin https://forum.alaatv.com/post/2972604
مگه کسی هست که بکشه؟ مگه کسی هست که خسته نباشه؟ مگه کسی هست که از شرایطش راضی باشه؟ همه همینن باور کن. کی دوست داره کله سحر بیدار شه ریاضی بخونه؟ کی دوست داره دو هفته روزی ۱۰ ساعت بخونه بعد درصداش زیر ۳۰ باشه؟ بخدا قسم که هیچ کس -
همه الان خسته و در چندقدمی پا پس کشیدن هستن کسی برنده هست که ادامه بده،یک ماه مونده به کنکور میفهمی که نیازی به حذفیات نبود و میتونستی همه رو به یه حد مطلوبی از تسلط برسونی،بنظرم فکر حذفیات رو بنداز بیرون مخصوصا واسه یه درسی مثل زیست، نهایتا اگر توی اردیبهشت ماه دیدی بعضی مباحث رو دیگ خیلی سخته برات(مثلا توی شیمی دیدی پی اچ خیلی واست سخته همون یک بخش رو حذف کن نه کل فصل رو)حذف کن...موفق باشی💪
-
سلام وقت بخیر
ممنون 🌹
@Maha-zhopin سلام حق داری مشکل خیلی هاست من تو و ... بنظرم حرفام دفعه قبل زدم دروست اولویت بندی کن اصن بگو حذف فعلا اولویت هارو بخون وقت شد اونا رو
برنامه پنجاه روز آقای علیرضا افشار از سایتش دانلود کن مربوط می شه به شروع از اسفند به گمانم اون زمان عمومی ها هم بوده ولی می تونه به عنوان زنجیره استفاده بشه یا البته ایشون یک طرح زمستان شروع از ۱۵ دی دارن که ۲۵۰/۰۰۰ که می تونید استفاده کنید پنجاه درصد مطالب فکر کنن پوشش می ده مباحث اسون و تست خیز و اگر خوب پیش رفتی احتمالا طرح بهار این فرد هم ادامه این طرح که هنوز نیومده بگذریم اینم چیزی که می خواستی این فرد فرد معتبری از نظر من -
همه الان خسته و در چندقدمی پا پس کشیدن هستن کسی برنده هست که ادامه بده،یک ماه مونده به کنکور میفهمی که نیازی به حذفیات نبود و میتونستی همه رو به یه حد مطلوبی از تسلط برسونی،بنظرم فکر حذفیات رو بنداز بیرون مخصوصا واسه یه درسی مثل زیست، نهایتا اگر توی اردیبهشت ماه دیدی بعضی مباحث رو دیگ خیلی سخته برات(مثلا توی شیمی دیدی پی اچ خیلی واست سخته همون یک بخش رو حذف کن نه کل فصل رو)حذف کن...موفق باشی💪