b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
hewillcome ب ت ث حتما درست است اما پ نادرست به نظر میرسه پس 2 مورد نادرسته
-
بچه ها استاد کانال جدید زده
عضوشید
@SHIMIAGHAJANI96 -
بچه ها کنکور فردا را چی کار کنیم؟
-
hewillcome در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
بچه ها کنکور فردا را چی کار کنیم؟
سلام فرداان شاءالله بایاد ونام خدا وتوکل برذات بی همتای خدا میرین سرجلسه و باکنکورمیجنگین وپیروزمیشید وباکلیییییی انرژی ماتجربیارو روانه ازمون میکند.
نگران نباشید خداحواسش هست .
الابذکرالله تطمئن القلوب -
تشکر. اتفاقا بد نبود خیلی خوب بود.البته یکی دوتا سوال اول شیمی خیلی بهم ضربه زد!!!آخه بیشتر شبیه سوالات فیزیک فصل هفت بود تا سوالات شیمی پایه.شاید باور نکنی اما من برای برخی از محاسباتش از فرمولا و روابطی که توی فیزیک خونده بودم استفاده کردم!!!!!
-
hewillcome در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
مهندس ببخشید درست شد. فهمیدم.تشکر از لطفتون
برا سوال مشخصات بیست و یکمین الکترون ؟؟
-
عااااااالی هستین مهندس من از شیمی متنفر بودم حالا عاشق شیمی شدم چقدر خوبین آخه...ممنونم ازتون
-
سلام عزیزان آلا لطفا این بخش رو تکمیل کنید چون بنظرم یکی از بهترین برنامه های الا هستش و اگر امکان کامل شدنش نیست جزوه تیپ تست های شیمی هر دوازده بخش رو تو سایت قرار بدبد فکر کنم خیلی مفید باشه
-
iman-mohammadi در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
سلام عزیزان آلا لطفا این بخش رو تکمیل کنید چون بنظرم یکی از بهترین برنامه های الا هستش و اگر امکان کامل شدنش نیست جزوه تیپ تست های شیمی هر دوازده بخش رو تو سایت قرار بدبد فکر کنم خیلی مفید باشه
سلام
تیپ تست های شیمی 2 و استوکیومتری در بخش اردو نوروزی فرات قرار دارند ! -
سلام
لطفا جزوه تیپ تست های شیمی چهارم رو هم قرار بدید ممنون -
mohamad amin در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
سلام
لطفا جزوه تیپ تست های شیمی چهارم رو هم قرار بدید ممنونسلام
پیگیری میکنیم -
لطفا جزوه سوالات راهم قرار بدید سپاس
-
http://s6.picofile.com/file/8254464226/تیپ_تست_های_شیمی_سینتیک_استاد_آقاجانی.pdf.html
http://s6.picofile.com/file/8254464368/تیپ_تست_های_شیمی_تعادل_استاد_آقاجانی.pdf.html
سلام به همه ی دوستان عزیز آلایی . اینم جزوه های مبحث سینتیک و تعادل .