قرار گیری نوکلئوتید در رشته دنا
-
سلام. یه تست حل کردم و توی پاسخش نوشته بود که تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های مقابل مقدم تر از شکستن پیوند های بین فسفاتی نوکلئوتید های آزاد است
حالا اگه میشه دلیلشو براساس متن کتاب بگین
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلام. یه تست حل کردم و توی پاسخش نوشته بود که تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های مقابل مقدم تر از شکستن پیوند های بین فسفاتی نوکلئوتید های آزاد است
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
@m-sina فدا سرت. بزار یکم زیست یاد بگیرن😜😂
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402@m-sina فک نکنم تو متن کتاب باشه..
ولی ترتیبش اینه
تشکیل پیوند هیدروژنی بعد شکستن پیوند های بین فسفات بعد تشکیل پیوند فسفودی استر
شاید برا توضیحش بشه گف در هر حال پیوند هیدروژنی ی جاذبس پس اول همو جذب میکنن
بعد برا اینکه پیوند فسودی استر تشکیل شه ب انرژی نیاز هس ک از شکستن پیوندای بین گروهای فسفات تامین میشه -
اینطور که این گفته(پاسخنامه)، یعنی قبل از اینکه نوکلئوتید در رشته دنا قرار بگیره، پیوند هیدروژنی ش برقرار میشه😕. به نظر من که غلطه.
درست هم باشه در سطح کتاب نیست.البته همین الان موقع تایپ، یه چیزی به ذهنم رسید. وقتی نوکلئوتید آزاد، توی اون فضای بین دو رشته س، قاعدتا فاصله ش از نوکلئوتید مقابل کمتره(نسبت به وقتی که توی رشته قرار بگیره).
پس وقتی که، توی رشته باشه پیوند هیدروژنی داره، حتما وقتی هم که بین دو رشته س، پیوند هیدروژنی داره. حتی قوی تر(چون نزدیک تره به نوکلئوتید مقابل). -
اینطور که این گفته(پاسخنامه)، یعنی قبل از اینکه نوکلئوتید در رشته دنا قرار بگیره، پیوند هیدروژنی ش برقرار میشه😕. به نظر من که غلطه.
درست هم باشه در سطح کتاب نیست.البته همین الان موقع تایپ، یه چیزی به ذهنم رسید. وقتی نوکلئوتید آزاد، توی اون فضای بین دو رشته س، قاعدتا فاصله ش از نوکلئوتید مقابل کمتره(نسبت به وقتی که توی رشته قرار بگیره).
پس وقتی که، توی رشته باشه پیوند هیدروژنی داره، حتما وقتی هم که بین دو رشته س، پیوند هیدروژنی داره. حتی قوی تر(چون نزدیک تره به نوکلئوتید مقابل).Paŕsa در قرار گیری نوکلئوتید در رشته دنا گفته است:
پس وقتی که، توی رشته باشه پیوند هیدروژنی داره، حتما وقتی هم که بین دو رشته س، پیوند هیدروژنی داره. حتی قوی تر(چون نزدیک تره به نوکلئوتید مقابل).نفهمیدم دلیلتو. میشه یه بار دیگه توضیح بدی
-
Paŕsa در قرار گیری نوکلئوتید در رشته دنا گفته است:
پس وقتی که، توی رشته باشه پیوند هیدروژنی داره، حتما وقتی هم که بین دو رشته س، پیوند هیدروژنی داره. حتی قوی تر(چون نزدیک تره به نوکلئوتید مقابل).نفهمیدم دلیلتو. میشه یه بار دیگه توضیح بدی
@m-sina والا خودم همین الان متن خودمو خوندم باهاش مخالفت کردم😂 به نظرم جمله طراح غلطه
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402@m-sina
سلام.
وقتی ما نوکلئوتید آزاد رو برمیداریم میاریم بزاریم تو رشته تو این حین سه فسفاته اس
خب وقتی تو رشته قرار میگیره پیوند هیدروژنی بدون دخالت هیچ آنزیمی تشکیل میشه
بعدش وقتی که میخواد پیوند فسفودی استر تشکیل بشه پیوند بین فسفات رو هم میشکونیم -
@m-sina
سلام.
وقتی ما نوکلئوتید آزاد رو برمیداریم میاریم بزاریم تو رشته تو این حین سه فسفاته اس
بعدش وقتی که میخواد پیوند فسفودی استر تشکیل بشه پیوند بین فسفات رو هم میشکونیم@Mr-Amir1 خط آخر چیشد؟!
-
@m-sina
سلام.
بعدش وقتی که میخواد پیوند فسفودی استر تشکیل بشه پیوند بین فسفات رو هم میشکونیم@Mr-Amir1 در قرار گیری نوکلئوتید در رشته دنا گفته است:
@m-sina
سلام.
بعدش وقتی که میخواد پیوند فسفودی استر تشکیل بشه پیوند بین فسفات رو هم میشکونیمچیزی که گفتی منطقیه ولی ممکنه اول همزمان با تشکیل پیوند فسفودی استر، فسفات های نوکلئوتید رو جدا کنه و بعد از همه اینا پیوند هیدروژنی بدون دخالت آنزیم تشکیل بشه
-
-
@Mr-Amir1 در قرار گیری نوکلئوتید در رشته دنا گفته است:
@m-sina
سلام.
بعدش وقتی که میخواد پیوند فسفودی استر تشکیل بشه پیوند بین فسفات رو هم میشکونیمچیزی که گفتی منطقیه ولی ممکنه اول همزمان با تشکیل پیوند فسفودی استر، فسفات های نوکلئوتید رو جدا کنه و بعد از همه اینا پیوند هیدروژنی بدون دخالت آنزیم تشکیل بشه
-
I IIAII marked this topic as a question on
-
I IIAII has marked this topic as solved on