هر کی یه گزاره😁😁😁
-
Paŕsa بله
منظورم یاخته دارینه ای بود@ma-a اوه مای گاد. رابط
-
Paŕsa بله
منظورم یاخته دارینه ای بود@Matrix خب اگه برای دارینه ای درست باشه، برای ماستوسیت هم درسته. چون کتاب میگه : ماستوسیت ها علاوه بر ویژگی های یاخته های دارینه ای، هیستامین هم ترشح میکنند.
-
@Matrix درمورد اونپوششی هم
میشه گف غده های برون ریز بدن
بافت پوششی غده ای هستن که رگ دارن
ولی خب خارج کتابه@ma-a صحیح
-
@Matrix خب اگه برای دارینه ای درست باشه، برای ماستوسیت هم درسته. چون کتاب میگه : ماستوسیت ها علاوه بر ویژگی های یاخته های دارینه ای، هیستامین هم ترشح میکنند.
Paŕsa دارینه ایه که بین دفاع اختصاصی و غیراختصاصی پل ایجاد میکنه
-
@REZA-DOLATSHAA
۱) غلط. زن توی جنسی ها فقط X داره.پس کلا مخالف نداره.
۲) درست. فتوسنتز یاخته های نرده ای و اسفنجی رو میگه.
۳) غلط. 😐 مدخل ورود نور؟! روزنه محل ورود اکسیژن و CO2 هستش.
۴) نمیدونم. گیاهی دهم رو مرور نکردم
۵) غلط. باید بگه سیاهرگ هاPaŕsa سلام علیکم 🙂
نه خیر رد گزینه ها مورد قبول نیستن سوال رو بهتر بخون %(#ff0000)[نکات]
۱ ) اصلا کاری به گامت زن نداشتم ، اگه خانم مادر باشه و جنین پسر باشه اونوقت کروموزوم جنسی متفاوت یافت میشه و یاخته های جنین برای تقسیم از نقاط وارثی عبور میکنن . یه نکته خارج از این گزینه هم اینه که اسپرم مرد در رحم زن میتونه دیده بشه ...
2 ) غلطه علتش اینه که زیر یاخته های پوششی روپوست(زیرین )چیزی نیست جز هوا و اصلا یاخته فتوسنتز کننده ای هم نیست پس برای اینا غیر معمولیه 😁
۳ ) درست گفتی البته هدفم یه نکته دیگه بود ولی مطمئن نیستم درست باشه
۴ ) کپی ۲ نوشتم با اندکی تغییر
۵ ) خیر دیروز هم این نکته رو مایکل خوب گفت که جمع هارو مفرد بگه نباید گیر بدی . الانم این نکته خیلی مهمه و با توجه به شکل استنباط میشه که سیاهرگ پانکراسه که به سیاهرگ معده می پیوندد نه بالعکس و سیاهرگ معده هم به سیاهرگ خروجی از طحال میپوندهاگه جایی بنظرتون اشتباست بگید تا درموردش صحبت کنیم 🌹
-
سلام وقت بخیر.
@Soniaaa پوزش بابت اینکه قبل از مشخص شدن تکلیف گزارت سوال و گزارم رو مطرح میکنم.در ارتباط با یاخته ای که به عنوان پلی میان دفاع اختصاصی و غیراختصاصی عمل می کند میتوان گفت این یاخته حاصل دیاپدز بوده و در فرآیند تاکتیک شیمیایی مشارکت دارد
و دو سوال!
اشک هم لیزوزیم رو داره؟؟
و اینکه بگیم بافت پوششس رگ خونی نداره درسته؟ -
Paŕsa سلام علیکم 🙂
نه خیر رد گزینه ها مورد قبول نیستن سوال رو بهتر بخون %(#ff0000)[نکات]
۱ ) اصلا کاری به گامت زن نداشتم ، اگه خانم مادر باشه و جنین پسر باشه اونوقت کروموزوم جنسی متفاوت یافت میشه و یاخته های جنین برای تقسیم از نقاط وارثی عبور میکنن . یه نکته خارج از این گزینه هم اینه که اسپرم مرد در رحم زن میتونه دیده بشه ...
2 ) غلطه علتش اینه که زیر یاخته های پوششی روپوست(زیرین )چیزی نیست جز هوا و اصلا یاخته فتوسنتز کننده ای هم نیست پس برای اینا غیر معمولیه 😁
۳ ) درست گفتی البته هدفم یه نکته دیگه بود ولی مطمئن نیستم درست باشه
۴ ) کپی ۲ نوشتم با اندکی تغییر
۵ ) خیر دیروز هم این نکته رو مایکل خوب گفت که جمع هارو مفرد بگه نباید گیر بدی . الانم این نکته خیلی مهمه و با توجه به شکل استنباط میشه که سیاهرگ پانکراسه که به سیاهرگ معده می پیوندد نه بالعکس و سیاهرگ معده هم به سیاهرگ خروجی از طحال میپوندهاگه جایی بنظرتون اشتباست بگید تا درموردش صحبت کنیم 🌹
@REZA-DOLATSHAA آقا من دیگه رد دادم
نکته دونم سرطانی شد از بس نکته های پیدرپی پشت سر هم یاد گرفت😂❤️ -
@REZA-DOLATSHAA آقا من دیگه رد دادم
نکته دونم سرطانی شد از بس نکته های پیدرپی پشت سر هم یاد گرفت😂❤️ -
@REZA-DOLATSHAA 😁😁😅
-
@REZA-DOLATSHAA همون تاثیر ترشحات ماکروفاژ ها برای فراخوانی گویچه های بیشتره
-
سلام
دفعه دومه این سوالو میپرسم
نمیدونم اصن پیامم میاد یانه
چون تازه اومدم چیزی بلد نیستم
فیلم های نکته و تست ریاضی دهم آقای مهدی امینی راد سوال های جزوه رو از کجا باید پیدا کنیم چاپ کنیم
واقعا الان لازم دارم -
@REZA-DOLATSHAA همون تاثیر ترشحات ماکروفاژ ها برای فراخوانی گویچه های بیشتره
-
@REZA-DOLATSHAA غلطه
ولی نمی دونم چرا -
@REZA-DOLATSHAA صحیح؟
-
@REZA-DOLATSHAA صحیح؟
-
@REZA-DOLATSHAA این به ذهنم نرسید
اما میخواستم با ترشح اسید معده ردش کنم -
@REZA-DOLATSHAA گزاره دوم رو منظورم بود