هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@REZA-DOLATSHAA
غلط
مایع باید می گفت -
@REZA-DOLATSHAA
غلط
مایع نیست؟ -
@REZA-DOLATSHAA
غلط
مایع باید می گفتپرستو بابایی آفرین 👌
-
@Nature
هرگز :)
جاست موج ازمون نشر الگو😂😂 -
@Soniaaa موج آزمون به قصدِ کُشت، سوال میده😐 گوارش که همیشه فکر میکنم خیلی توش خفنم و تو آزمون ها خوب میزنم، سوالای موج آزمون رو حل کردم. ۷ تا زدم، ۴ تاش غلط بود
-
@Soniaaa موج آزمون به قصدِ کُشت، سوال میده😐 گوارش که همیشه فکر میکنم خیلی توش خفنم و تو آزمون ها خوب میزنم، سوالای موج آزمون رو حل کردم. ۷ تا زدم، ۴ تاش غلط بود
Paŕsa
عه پس زنده ای چرا فیک😂😂
اره قبول دارم سخته سوالاش -
@Soniaaa قصد ش کشت بود. اما من که نزاشتم به مقصود نهایی ش برسه(با حل نکردن سوالاش😐😂)
-
%(#ff0099)[گزاره]
یکم چالشی تر میگم 😂
۱) ورود انشعابی از سرخرگ آئورت و ایجاد دو انشعاب سرخرگی درون کلیه بالاتر از مجرایی که به سطح پشتی مثانه متصل می شود رخ میدهد
۲ ) همواره در سطح زیرین یا رویی ( هوا نیست بخدا 😂 ) یک لایه یاخته روپوستی نزدیک به هم یاخته ( هایی ) از سامانه بافت زمینه ای میتوان مشاهده کرد
۳ ) هر حامل الکترون درون راکیزه از اکسایش تکپار گلیکوژن ایجاد شده است ( تست قلمچی ۵ اسفند )
۴ ) روزن اکثر گیاهان در روز تثبیت کربن انجام می دهد
۵ ) هر گیاهی که قادر است کربن دی اکسید را فقط در ترکیبی ۴ کربنه تثبیت کند در دو مرحله تثبیت کربن را انجام میدهد -
%(#ff0099)[گزاره]
یکم چالشی تر میگم 😂
۱) ورود انشعابی از سرخرگ آئورت و ایجاد دو انشعاب سرخرگی درون کلیه بالاتر از مجرایی که به سطح پشتی مثانه متصل می شود رخ میدهد
۲ ) همواره در سطح زیرین یا رویی ( هوا نیست بخدا 😂 ) یک لایه یاخته روپوستی نزدیک به هم یاخته ( هایی ) از سامانه بافت زمینه ای میتوان مشاهده کرد
۳ ) هر حامل الکترون درون راکیزه از اکسایش تکپار گلیکوژن ایجاد شده است ( تست قلمچی ۵ اسفند )
۴ ) روزن اکثر گیاهان در روز تثبیت کربن انجام می دهد
۵ ) هر گیاهی که قادر است کربن دی اکسید را فقط در ترکیبی ۴ کربنه تثبیت کند در دو مرحله تثبیت کربن را انجام میدهد@REZA-DOLATSHAA
۱) به نظرم درسته
۲) مرور نکردم
۳) غلط. FADH²
۴) غلط. روزن، فقط سوراخ روزنه س.
۵) هرچی فکر میکنم، درسته. اما دلم میگه بگو غلطه😂 -
@REZA-DOLATSHAA
۱) به نظرم درسته
۲) مرور نکردم
۳) غلط. FADH²
۴) غلط. روزن، فقط سوراخ روزنه س.
۵) هرچی فکر میکنم، درسته. اما دلم میگه بگو غلطه😂Paŕsa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@REZA-DOLATSHAA
۱) به نظرم درسته %(#ffc800)[نه چون قبل از ورود به کلیه منشعب میشه😁]
۲) مرور نکردم %(#002400)[مرورش کن🙂]
۳) غلط. FADH² %(#240000)[غلط رو خوب گفتی اما fadh2 هم در پی اکسایش همین گلوکزه دیگه بیشتر فکر کن نکته اش جالبه]
۴) غلط. روزن، فقط سوراخ روزنه س. %(#000000)[آفرین درسته]
۵) هرچی فکر میکنم، درسته. اما دلم میگه بگو غلطه😂
%(#000066)[دلت درست گفته 😂 جمله اش چی بود 😑] -
Paŕsa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@REZA-DOLATSHAA
۳) غلط. FADH² %(#240000)[غلط رو خوب گفتی اما fadh2 هم در پی اکسایش همین گلوکزه دیگه بیشتر فکر کن نکته اش جالبه]
%(#000066)[دلت درست گفته 😂 جمله اش چی بود 😑] -
Paŕsa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@REZA-DOLATSHAA
%(#000066)[دلت درست گفته 😂 جمله اش چی بود 😑]@REZA-DOLATSHAA my l
سومی رو فهمیدم
اکسایش پیروات در تخمیر -
@REZA-DOLATSHAA باو «در پی» یعنی دقیقا بعدش. نه اینکه چند مرحله بعدش
-
@REZA-DOLATSHAA پنجمی هم غلطه چون هیچ گیاهی اینطور وجود نداره . باید حداقل ریبولوز بیس فسفات رو تثبیت کنه در کالوین که 5 کربنه اس 😁
@REZA-DOLATSHAA
OMB -
@Soniaaa
موج آزمون همه درساش خوبه؟
زیستشو شنیده بودم ...
بعضی ها هم میگفتن برا جمع بندی خوبه...
اگه خوبه بگیرم -
@Soniaaa
موج آزمون همه درساش خوبه؟
زیستشو شنیده بودم ...
بعضی ها هم میگفتن برا جمع بندی خوبه...
اگه خوبه بگیرم@AmirReza-Bhb
شیمی شو پیشنهاد میکنن اغلب ولی من دارمش خوشم نمیاد -
در انسان یاخته های بخش قشری کلیه همانند یاخته های بخش قشری غده فوق کلیه در مرحله اول تنفس یاخته ای %(#d500ff)[به منظور تولید شکل یونی یک اسید سه کربنی عالی بدون فسفات] NAD+را به مصرف می رساند
گزاره
این قسمت رنگیو نمیفهم