IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
سوال از فصل 6 شمارش بدون شمردن ریاضی دهم
-
مثال: با اعداد 2 و 0 و 3 و 5 و 8 :
الف) چند کد 5 رقمی می توان نوشت؟
ب) چند کد 4 رقمی تلفن شهرستان می توان نوشت؟
ج) چند کد 4 رقمی تلفن خارج کشور می توان نوشت؟
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
توضیحات ←
الف ) طبیعتا صفر نمیتونه اولین عدد کد باشه چون گفته پنج رقمی اونجوری میشه چهار رقمی... ؛ اگه تکراری براش باشه بقیه جای خالی ها میتونه تمام اعداد باشه ( داخل این سوالات که ذکر نمیکنه تکراری هست وقتی ذکر کنه میشه غیر تکراری ! ) حالا غیر تکراری... طبیعتا همین توضیحات بالا اما عددی که برای جایگاه دوم انتخاب میشه برای جایگاه سوم نمیشه انتخاب کرد...
البته برای قسمت الف اگه یه کد باز بتونه اولین کد صفر هم باشه اصلا اشتباهه اما خب صفر پشت عدد بی معنا هست... اگه مشکل نداشته باشه که میشه ۵ به توان ۵...
ب و ج ← اینم قاعده خاصی نداره فقط یچیزی میخواد بدونی اونم اینکه کد ها خارج لزوما اولش صفر نداره و شهرستان ها اولش صفر باید باشه مثل : ۰۲۱ و...
اگه نکته ای برای کد ها وجود داره کسی اصلاح کنه من اطلاعی ندارم -
الف) ۵ به توان۵
ب) پیش شماره چند ؟
ج) آمریکا؟ چون اولش ۰۰۱ هستش
واقعا این چه سوالیه -
@Sara-Kosh-nezhad تا جایی که من میدونم، کد تکرار دارهمثل رمز گوشی که میتونه ۴۴۴۴۴ باشه
-
Paŕsa در سوال از فصل 6 شمارش بدون شمردن ریاضی دهم گفته است:
واقعا این چه سوالیه
والا ما خودمونم نمی دونیم این مثالو معلممون داده گفته خودتون حل کنید منم هنگ کردم گفتم از شما بپرسم
-
Paŕsa در سوال از فصل 6 شمارش بدون شمردن ریاضی دهم گفته است:
بهش بگو چه کشوری مد نظرته؟ چین آمریکا تایوان تایلند؟
البته تو جزوه اش در قالب یه نکته گفته کد شهرستان با یه صفر شروع میشه و کد تلفن خارج کشور با دو صفر
این میتونه کمکتون کنه؟ -
ABC XYZ این خودِ کمکه
واسه شهرستان، یدونه صفر اولش میزاریم. بقیه ش(۳رقم) هرچیزی میتونه باشه(تکرار هم میتونه داشته باشه) پس میشه ۵ به توان ۳واسه خارج از کشور هم دو رقم اولش که باید صفر باشه، میمونه ۲ رقم. تکرار هم میتونه داشته باشه. پس میشه ۵ به توان ۲
-
توضیحات ←
الف ) طبیعتا صفر نمیتونه اولین عدد کد باشه چون گفته پنج رقمی اونجوری میشه چهار رقمی... ؛ اگه تکراری براش باشه بقیه جای خالی ها میتونه تمام اعداد باشه ( داخل این سوالات که ذکر نمیکنه تکراری هست وقتی ذکر کنه میشه غیر تکراری ! ) حالا غیر تکراری... طبیعتا همین توضیحات بالا اما عددی که برای جایگاه دوم انتخاب میشه برای جایگاه سوم نمیشه انتخاب کرد...
البته برای قسمت الف اگه یه کد باز بتونه اولین کد صفر هم باشه اصلا اشتباهه اما خب صفر پشت عدد بی معنا هست... اگه مشکل نداشته باشه که میشه ۵ به توان ۵...
ب و ج ← اینم قاعده خاصی نداره فقط یچیزی میخواد بدونی اونم اینکه کد ها خارج لزوما اولش صفر نداره و شهرستان ها اولش صفر باید باشه مثل : ۰۲۱ و...
اگه نکته ای برای کد ها وجود داره کسی اصلاح کنه من اطلاعی ندارم -
-
@Sara-Kosh-nezhad در سوال از فصل 6 شمارش بدون شمردن ریاضی دهم گفته است:
این تمرین کتاب گسسته دوازدهمه
یعنی معلممون به ما که تجربیم از سال دهم داره گسسته دوازدهم که مختص رشته ریاضی هستش کار میکنه
این سوال را برای فصل 6 ریاضی دهم بهمون گفت