ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال
-
@Zahra-HD یعنی مثلا استخونی که از بدن خارج شده و هیچ اتصالی به بافت های بدن نداره
مثل استخون مرغ !مثاله دارم میزنم؟
آخه همینم باید بکشیمش که بشه استخونشو خارج کرد
وای سوالم عجیب یه جوری شد! -
@Zahra-HD در ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال گفته است:
Kourosh Mousavi در ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال گفته است:
Kourosh Mousavi
الان استخون زندس؟آری زندهست
سازش با محیط داره؟
یعنی من دو کیلو کلسیم و ویتامیل دی بدم بهش از بغل دستیش می پرسه بعد به اندازه رشت می کنه؟Kourosh Mousavi در ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال گفته است:
Kourosh Mousavi
سازش با محیط داره؟
یعنی من دو کیلو کلسیم و ویتامیل دی بدم بهش از بغل دستیش می پرسه بعد به اندازه رشت می کنه؟با کلسیم میخوای رشد کنه؟
با رسوب کلسیم استخوان سفت میشه
برو ریاضیت رو بخون آقا کوروش خیلی به ذهنت فشار نیار -
Kourosh Mousavi
سازش با محیط داره؟
یعنی من دو کیلو کلسیم و ویتامیل دی بدم بهش از بغل دستیش می پرسه بعد به اندازه رشت می کنه؟با کلسیم میخوای رشد کنه؟
برو ریاضیت رو بخون آقا کوروش خیلی به ذهنت فشار نیار@Zahra-HD در ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال گفته است:
Kourosh Mousavi
سازش با محیط داره؟
برو ریاضیت رو بخون آقا کوروش خیلی به ذهنت فشار نیارآقا منظورم اینه مواد مورد نیاز رو به حد زیاد داشته باشه همین جور رشد می کنه میره می شه ۱۰ متر یا برسی می کنه با محیط؟
-
Kourosh Mousavi
سازش با محیط داره؟
برو ریاضیت رو بخون آقا کوروش خیلی به ذهنت فشار نیارآقا منظورم اینه مواد مورد نیاز رو به حد زیاد داشته باشه همین جور رشد می کنه میره می شه ۱۰ متر یا برسی می کنه با محیط؟
Kourosh Mousavi سرخود رشد نمیکنه که
باید هورمون رشد و کلی چیزای دیگه تحریکش کنه واسه رشد و تا یه شرایط استاندارد که ژن اونو مشخص میکنه مثلا استخوان ران بلند میشه(که مدل رشد استخوان هم حالا دو مدله...)
ولی تو بعضی شرایط این اتفاق میتونه خیلی بیشتر از اندازه باشه مثلا اگه کلاژن(یه پروتئین مهم) عیب داشته باشه(تو تولیدش) طرف خیلی قد بلند میشه و استخوناش هم ضعیفند
.
حله؟ -
بقیه سوالات رو هم جواب بدید🦶
-
زیست و فیزیک
بیوفیزیک -
@M-Tina ببین سلول های بافت استخوانی خیلی کم کار هستن به طور معمول
چون خونرسانی بهشون کمه
کلی خب وقتی کلا خون رسانی بهشون کلا قطع بشه طبیعتا میمیرن دیگه -
@M-Tina منم از شما ممنونم که بحث رو به سمت درس سوق دادین
-
@M-Tina منم از شما ممنونم که بحث رو به سمت درس سوق دادین
-
@Matrix در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
تو اتوبوس بودم دوتا کهنسال سوار شدن.
یکیشون اومد بشینه، اون یکی گفت نشین کرونا که تو هوا بوده الان نشسته رو صندلی.
تو جواب گفت: میشینم روشون له میشن میمیرن!علم فیزیک و طب، همون ایستگاه پیاده شدن.
چون سوال سومم در سطح دبیرستان نیست موضوع رو زیست کردم
-
-
بقیه سوالات رو هم جواب بدید🦶
Kourosh Mousavi سوالت چی بود؟
چگونه یک سلول را بترکانیم؟!
آنزیم تجزیه کننده لیپید بریز روش غشاش تجزیه میشه(همون ترکیدن در نظر بگیرش)
یا شایدم بشه گفت که انقد بهش نیرو وارد کنیم که بر نیروی جاذبه بین فسفو لیپید های غشا غلبه کنه و بعد غشا پاره بشه -
@Matrix در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
تو اتوبوس بودم دوتا کهنسال سوار شدن.
یکیشون اومد بشینه، اون یکی گفت نشین کرونا که تو هوا بوده الان نشسته رو صندلی.
تو جواب گفت: میشینم روشون له میشن میمیرن!علم فیزیک و طب، همون ایستگاه پیاده شدن.
چون سوال سومم در سطح دبیرستان نیست موضوع رو زیست کردم
Kourosh Mousavi
سوال اول(ترکوندن سلول): سلول له کردن خیلی نیرو کمی میخواد. اما خب چون خیلی کوچیکه، بین حفرات ریزی که جسم داره، قایم میشه. یه عده شون هم که نمیتونن تو اونا قرار بگیرن و له میشن(همونایی که باعث اصطکاک میشن).(یه کار ساده تر هم هست. مثلا گلبول قرمز رو بنداز داخل لیوان آب. درجا میترکهاز بس آب میره توش)
سوال دوم: باید بگیم حیات چیه؟ چون ما با تک یاخته ای ها فقط یک فرق داریم. اونا یدونه ان، ما چند تا ایم. فقط ارتباط منظمی با هم داریم(مثلا سلول گوش من با سلول های مغزم). حیات هم خب تعریف دقیقی واسش نیست. اما کلا اگه ۷تا ویژگی داشته باشه میگیم فلان چیز زنده س(نمیخام بحث رو شلوغ کنم. خواستی اون ۷ تا رو بدونی، سرچ کن ویژگی های حیات زیست دهم.)
راستی اینم بگم. ویروس، موجود زنده نیست. موجود غیرزنده هم نیست.ویروس، مرزی بین حیات و عدم حیاته.سوال سوم: «له کردن» یعنی فشرده کردن. فشرده کردن یعنی افزایش چگالی. لامصب از هسته چگال تر میخوای؟
تا چه حد چگال تر؟
-
سوال جدید
می تونم من یه چیزی داشته باشم که سلول و ماده بین یاخته ای داشته باشه و من در اونجا یک خط صاف ماده بین یاخته ای داشته باشم؟
دانش-آموزان-آلاء -
سوال جدید
می تونم من یه چیزی داشته باشم که سلول و ماده بین یاخته ای داشته باشه و من در اونجا یک خط صاف ماده بین یاخته ای داشته باشم؟
دانش-آموزان-آلاءKourosh Mousavi منظورت از خط، معنای واقعی و ریاضی خطه؟ یعنی بدون ضخامت؟
-
Kourosh Mousavi منظورت از خط، معنای واقعی و ریاضی خطه؟ یعنی بدون ضخامت؟
Paŕsa در ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال گفته است:
نه داشته باشه خیلی هیلی کم هم اوکیه
-
Kourosh Mousavi
سوال اول(ترکوندن سلول): سلول له کردن خیلی نیرو کمی میخواد. اما خب چون خیلی کوچیکه، بین حفرات ریزی که جسم داره، قایم میشه. یه عده شون هم که نمیتونن تو اونا قرار بگیرن و له میشن(همونایی که باعث اصطکاک میشن).(یه کار ساده تر هم هست. مثلا گلبول قرمز رو بنداز داخل لیوان آب. درجا میترکهاز بس آب میره توش)
سوال دوم: باید بگیم حیات چیه؟ چون ما با تک یاخته ای ها فقط یک فرق داریم. اونا یدونه ان، ما چند تا ایم. فقط ارتباط منظمی با هم داریم(مثلا سلول گوش من با سلول های مغزم). حیات هم خب تعریف دقیقی واسش نیست. اما کلا اگه ۷تا ویژگی داشته باشه میگیم فلان چیز زنده س(نمیخام بحث رو شلوغ کنم. خواستی اون ۷ تا رو بدونی، سرچ کن ویژگی های حیات زیست دهم.)
راستی اینم بگم. ویروس، موجود زنده نیست. موجود غیرزنده هم نیست.ویروس، مرزی بین حیات و عدم حیاته.سوال سوم: «له کردن» یعنی فشرده کردن. فشرده کردن یعنی افزایش چگالی. لامصب از هسته چگال تر میخوای؟
تا چه حد چگال تر؟
سوال سوم: «له کردن» یعنی فشرده کردن. فشرده کردن یعنی افزایش چگالی. لامصب از هسته چگال تر میخوای؟ تا چه حد چگال تر؟
انقدر فشار بدم که مثل گوجه که از بالا و پایین فشار می دی از بغل می ترکه
بترکه -
Kourosh Mousavi داداش یه ملتو ایسگاه کردی
به چه چیزی میگن زنده جانداری که بتونه نفس بکشه هسته داشته باشه
تولید مثل کنه و رشئ کنه خیلی دقیق تر هوموستازی داشته باشه و نظم و پاسخ به محیط
میخوای یه سلول رو بترکونی تو زیست یه سلولو بردار بزار تو یه پارچ اب میترکه یا غشاشو سوراخ کن ولی از نظر فیزیک باید بری زیر یه پرس 150 تن هیدرولیک اونوقت که ترکیدی مقدار فشار لازمه رو تقسیم بر وزن . قد کن
بدست میاد
-
نه داشته باشه خیلی هیلی کم هم اوکیه
Kourosh Mousavi اره خب. خیلی از سلول ها ماده بین یاخته ای کمی دارن.(مثلا سلول های گیاهی، کامل به هم چسبیدن. بینشون فقط یه تیغه مشترک دارن). البته این تیغه رو توی زیست، مایع بین یاخته ای در نظر نمیگیریم. اما فک کنم جواب سوالت باشه
-
Kourosh Mousavi داداش یه ملتو ایسگاه کردی
به چه چیزی میگن زنده جانداری که بتونه نفس بکشه هسته داشته باشه
تولید مثل کنه و رشئ کنه خیلی دقیق تر هوموستازی داشته باشه و نظم و پاسخ به محیط
میخوای یه سلول رو بترکونی تو زیست یه سلولو بردار بزار تو یه پارچ اب میترکه یا غشاشو سوراخ کن ولی از نظر فیزیک باید بری زیر یه پرس 150 تن هیدرولیک اونوقت که ترکیدی مقدار فشار لازمه رو تقسیم بر وزن . قد کن
بدست میاد
mahan smaili نفس بکشه هم الزامی نیست
باکتری های شیمیوسنتز کننده و باکتری های بی هوازی