ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال
-
Kourosh Mousavi طبق فرض ت، چون مایع بین یاخته ای خیلی کمه، به سلول خورده.
دوما. اینجوری نیست بگی به کدوم خورده به کدوم نه. یعنی مثل آجر و سیمان بین ش نیست.
مثل اتم فلز و دریای الکترونهیه جور دیگه هم میشه. اگه به سلوله بخوره، دردش میگیره، میگه آخ. اینجوری میفهمیم به خودش خورده
Paŕsa در ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال گفته است:
دوما. اینجوری نیست بگی به کدوم خورده به کدوم نه. یعنی مثل آجر و سیمان بین ش نیست.
مثل اتم فلز و دریای الکترونهیه جور دیگه هم میشه. اگه به سلوله بخوره، دردش میگیره، میگه آخ. اینجوری میفهمیم به خودش خورده
خب ولی من خیلی خیلی تیغم کوچولوعه
می تونم تماس بدم به مایع بین یاخته ای؟ -
Kourosh Mousavi راستی. نمیدونم چقدر زیست از راهنمایی یادت مونده
اما گفتنش بد نیست:
سلول خخخخخخیللللیییییییییییی از اتم و مولکول بزرگ تره. خیلییی خیلللییی.Kourosh Mousavi آها. نه. اگه فقط با مغز کار داری، نمیشه پیدا کرد. سلول های مغز خیلی درازن و تو هم لولیدن. مثل کاموا
-
خب ولی من خیلی خیلی تیغم کوچولوعه
می تونم تماس بدم به مایع بین یاخته ای؟Kourosh Mousavi اگه چاقو ت ریز باشه چرا که نه
-
Kourosh Mousavi آها. نه. اگه فقط با مغز کار داری، نمیشه پیدا کرد. سلول های مغز خیلی درازن و تو هم لولیدن. مثل کاموا
Kourosh Mousavi آها. نه. اگه فقط با مغز کار داری، نمیشه پیدا کرد. سلول های مغز خیلی درازن و تو هم لولیدن. مثل کاموا
چیزی دارم که خط صاف داشته باشه؟
اگه نداریم چرا نداریم؟ -
Kourosh Mousavi اگه چاقو ت ریز باشه چرا که نه
خب اونجوری از کجا بفهمم به سلول زدم یا مایع بین؟
-
چیزی دارم که خط صاف داشته باشه؟
اگه نداریم چرا نداریم؟Kourosh Mousavi نه. چون یاخته ها با هم به وجود نمیان با هم، هم از بین نمیرن. یعنی یه یاخته گنده تره، یکی کوچولو تر. و این باعث نبود اون خط صاف میشه.
نگا مثل آجرچینی میمونه. هیچوقت روی دیوار آجری، آجر ها روبه ترتیب نمیزارن. چون اگه آجر ها رو دقیقا روی هم بزارن، از قسمت سیمان وسطشون دیوار میشکنه. واسه همین مکمل هم میزارن(سرچ کن دیوار آجری)
اینم همینجوریه. اگه دقیقا یه خط صاف بینشون باشه، باقت خیلی راحت خراب میشه
تقریبا شد شبیه شبکه یونی -
خب اونجوری از کجا بفهمم به سلول زدم یا مایع بین؟
Kourosh Mousavi میکروسکوپ بخر
-
آره بهش فکر کردم ولی می تونم سلول رو رنگ هم بکنم
و این که بیشتر هدفم این بود که بم بگی مثلا سلول سدیم داره مایع بین یاخته ای نداره پس اگه کلر بریزم رسوب سفید رنگ می کنه همچین چیزی -
@Matrix در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
تو اتوبوس بودم دوتا کهنسال سوار شدن.
یکیشون اومد بشینه، اون یکی گفت نشین کرونا که تو هوا بوده الان نشسته رو صندلی.
تو جواب گفت: میشینم روشون له میشن میمیرن!علم فیزیک و طب، همون ایستگاه پیاده شدن.
چون سوال سومم در سطح دبیرستان نیست موضوع رو زیست کردم
Kourosh Mousavi منم یه سوال پیش اومد برام
چرا این،سوالا پیش اومده برات ؟
عامل محرکش چی بوده ؟ یا چی خوندی یا،دیدی یا ملا هرچی ؟
چرا؟؟؟ -
آره بهش فکر کردم ولی می تونم سلول رو رنگ هم بکنم
و این که بیشتر هدفم این بود که بم بگی مثلا سلول سدیم داره مایع بین یاخته ای نداره پس اگه کلر بریزم رسوب سفید رنگ می کنه همچین چیزیKourosh Mousavi سدیم داره ، اما اینقدر کمه که رسوب ش رو نمیبینی
بعدشم. کلر فقط با سدیم واکنش نمیده. پتاسیم هم هست. از سدیم هم واکنش پذیری ش بیشتره -
چرا؟؟؟@Pya سوال منم هست🥲
-
Kourosh Mousavi راستی. نمیدونم چقدر زیست از راهنمایی یادت مونده
اما گفتنش بد نیست:
سلول خخخخخخیللللیییییییییییی از اتم و مولکول بزرگ تره. خیلییی خیلللییی.Kourosh Mousavi
اون دایره های روشن تر سلول ها هستن و نواحی اطرافش ماتریکس ترشح شده از سلوله(در همون فضای بین سلولی)
عکس غضروفه
خب الان دردت چیه؟️🩹
-
@Matrix در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
تو اتوبوس بودم دوتا کهنسال سوار شدن.
یکیشون اومد بشینه، اون یکی گفت نشین کرونا که تو هوا بوده الان نشسته رو صندلی.
تو جواب گفت: میشینم روشون له میشن میمیرن!علم فیزیک و طب، همون ایستگاه پیاده شدن.
چون سوال سومم در سطح دبیرستان نیست موضوع رو زیست کردم
Kourosh Mousavi اتم نمی ترکه اصلا خب مگه دور اتم الکترون نمی گرده بعدشم ما خودمون از اتم درست شدیم هوا مخلوط اتم هاست زمین هم اتم داره در اصل وقتی فشار وارد می کنی یا در می ره {چون هوا جابه جا می شه} یا زمین میره تو یا به حالت تعادل بین نیرو های وارده از همه طرف می رسه اصلا دلیل استفاده از نوترون برای انجام عمل هسته ای همینه که نیروی دافع الکترون با الکترون و پروتون با پروتون رو دیگه نداشته باشم
-
چرا؟؟؟@Pya در ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال گفته است:
چرا؟؟؟یک جوک عامل شد🦶
-
Kourosh Mousavi سدیم داره ، اما اینقدر کمه که رسوب ش رو نمیبینی
بعدشم. کلر فقط با سدیم واکنش نمیده. پتاسیم هم هست. از سدیم هم واکنش پذیری ش بیشترهاین پست پاک شده! -
Kourosh Mousavi
اون دایره های روشن تر سلول ها هستن و نواحی اطرافش ماتریکس ترشح شده از سلوله(در همون فضای بین سلولی)
عکس غضروفه
خب الان دردت چیه؟️🩹
@Zahra-HD در ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال گفته است:
Kourosh Mousavi
عکس غضروفه
خب الان دردت چیه؟️🩹
هیچی داش فهمیدم
یکی ترایپوفوبیا داشته باشه چطوری زیست باید بخونه؟
-
Kourosh Mousavi اتم نمی ترکه اصلا خب مگه دور اتم الکترون نمی گرده بعدشم ما خودمون از اتم درست شدیم هوا مخلوط اتم هاست زمین هم اتم داره در اصل وقتی فشار وارد می کنی یا در می ره {چون هوا جابه جا می شه} یا زمین میره تو یا به حالت تعادل بین نیرو های وارده از همه طرف می رسه اصلا دلیل استفاده از نوترون برای انجام عمل هسته ای همینه که نیروی دافع الکترون با الکترون و پروتون با پروتون رو دیگه نداشته باشم
spy در ببین آره من اینجوری ام...تو جوک می بینی من سوال گفته است:
اصلا نفهمیدم چی گفتی
-
این پست پاک شده!
Kourosh Mousavi باهوش خودت میگی مثال
مثال، باید مثل و شبیه اون چیزی که میخوای بگی باشه