ابهام در حالت فیزیکی آب
-
این صفحه ۵۷ شیمی۱. واکنش سوختن آب کو؟ -
اینم صفحه ۷۱ شیمی۲. باز هم واکنش سوختن آب نیست
-
Paŕsa
چرا دیگه -
سلام دوستان. طبق صفحه 57 دهم حالت فیزیکی آب توی واکنش سوختن، گاز هستش. ولی طبق صفحه 71 یازدهم حالت فیزیکی آب مایعه!
کسی میدونه چرا اینطوریه!؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402@m-sina پرستو بابایی
خب اگه اینا(۵۷ و ۷۱) رو ببینیم، دو تا واکنش کاملا مختلفه خب🥲
شیمی دهم درمورد سوختن زغال سنگ حرف زده،
شیمی یازدهم درمورد سوختن مواد آلی -
@m-sina پرستو بابایی
خب اگه اینا(۵۷ و ۷۱) رو ببینیم، دو تا واکنش کاملا مختلفه خب🥲
شیمی دهم درمورد سوختن زغال سنگ حرف زده،
شیمی یازدهم درمورد سوختن مواد آلیPaŕsa
خب اتفاقا منم به این کلمه آلی مشکوک شدم ،الات که رفتم توی گوگل سرچ کردم دیدم زغال سنگ هم یه ماده آلی هستش که از کربن و هیدروکربن ها تشکیل شده -
Paŕsa
خب اتفاقا منم به این کلمه آلی مشکوک شدم ،الات که رفتم توی گوگل سرچ کردم دیدم زغال سنگ هم یه ماده آلی هستش که از کربن و هیدروکربن ها تشکیل شدهپرستو بابایی توی زغال سنگ، ماده آلی هم هست
گوگرد هم هست
کلا همه چی هست.
ماده آلی رو برای یک ترکیب، تعریف میکنیم
نه برای یه جسم -
بچه ها کلا اگه توی متن تست گفتن در در دمای اتاق H2O رو مایع در نظر بگیرید ،اگر در دمای اتاق رو قید نکرد حالت گازی و لاغیر ...
-
Paŕsa
خب اتفاقا منم به این کلمه آلی مشکوک شدم ،الات که رفتم توی گوگل سرچ کردم دیدم زغال سنگ هم یه ماده آلی هستش که از کربن و هیدروکربن ها تشکیل شدهپرستو بابایی در ابهام در حالت فیزیکی آب گفته است:
Paŕsa
خب اتفاقا منم به این کلمه آلی مشکوک شدم ،الات که رفتم توی گوگل سرچ کردم دیدم زغال سنگ هم یه ماده آلی هستش که از کربن و هیدروکربن ها تشکیل شدهبابا اینا همشون از کربن و ... ساخته میشن. فرقی ندارن باهم
-
پرستو بابایی در ابهام در حالت فیزیکی آب گفته است:
Paŕsa
خب اتفاقا منم به این کلمه آلی مشکوک شدم ،الات که رفتم توی گوگل سرچ کردم دیدم زغال سنگ هم یه ماده آلی هستش که از کربن و هیدروکربن ها تشکیل شدهبابا اینا همشون از کربن و ... ساخته میشن. فرقی ندارن باهم
@m-sina این چه حرفیه
توی زغال سنگ ما ناخالصی های زیادی داریم. ممکنه اونا باعث واکنش تبدیل آب مایع به بخار آب بشن. ممکنه انرژی آزاد شده زغال سنگ بیشتر باشه و آب رو بخار کنه.
-
J JuDi has marked this topic as solved on