هچی ی سوال مسخره از تعداد اتم..
-
هاعی..
میشه مورد سومو حل کنین (ترجیحا با کسرای پیش ساخته یا همون طلایی یا هرچی ک اسمشو میزارین)

بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-110 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
Paŕsa خب چرا باید از جرم مولی میانگین استفاده کرد اخههه
نتبیشتمکلMichael Vey چون گفته ۱۳٫۸۸ گرم لیتیم(یعنی داخل ش هر دو تا ایزوتوپ رو داریم)
-
سلام هات، یه دردی توشه😂 « های + هعی خدا»
-
Paŕsa ترکیب های و هعی:face_with_tears_of_joy:
من از این ترکیبا زیاد دارم.. مثلا یکی دارم ک ترکیب هعی و هقه: هعیق:face_with_tears_of_joy: -
Paŕsa ترکیب های و هعی:face_with_tears_of_joy:
من از این ترکیبا زیاد دارم.. مثلا یکی دارم ک ترکیب هعی و هقه: هعیق:face_with_tears_of_joy:Michael Vey یاسوج
-

با این روش رفتم. حالا اسمشو میزارید تناسب، کتاب درسی، پیش ساخته، طلایی، دیگه نمیدونم
-
نتبیشتمکل -

مشکل منم دقیقا با اینه.... -
نتبیشتمکلMichael Vey چون گفته ۱۳٫۸۸ گرم لیتیم(یعنی داخل ش هر دو تا ایزوتوپ رو داریم)
-
Michael Vey چون گفته ۱۳٫۸۸ گرم لیتیم(یعنی داخل ش هر دو تا ایزوتوپ رو داریم)
Paŕsa اوه.. ینی برا اینه؟
-
Paŕsa اوه.. ینی برا اینه؟
Michael Vey آره دیگه.
فک کن میگن پارسا یک کیلو نوشت افزار داره
این نوشت افزار ها شامل خودکار هست مداد هست غلطگیر هست و ...
حالا اگه بخوای تعداد خودکار ها رو حساب کنی، باید بفهمی از اون ۱ کیلو، چند گرم ش خودکاره، چند گرم ش بقیه چیزا.
بعد که جرم کل خودکار ها رو حساب کردی، تقسیم بر جرم هر یدونه خودکار کنی، تا تعداد خودکار ها رو بفهمیسعی کردم مثالم قابل فهم باشه😂 شاید یکم عجیبه ...
-
Michael Vey آره دیگه.
فک کن میگن پارسا یک کیلو نوشت افزار داره
این نوشت افزار ها شامل خودکار هست مداد هست غلطگیر هست و ...
حالا اگه بخوای تعداد خودکار ها رو حساب کنی، باید بفهمی از اون ۱ کیلو، چند گرم ش خودکاره، چند گرم ش بقیه چیزا.
بعد که جرم کل خودکار ها رو حساب کردی، تقسیم بر جرم هر یدونه خودکار کنی، تا تعداد خودکار ها رو بفهمیسعی کردم مثالم قابل فهم باشه😂 شاید یکم عجیبه ...
Paŕsa عالی بود:face_with_tears_of_joy:
دستت تنکیو -
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
Paŕsa عالی بود:face_with_tears_of_joy:
دستت تنکیوMichael Vey پلیز میکنم