دیگه خسته شدم...
-
سلام دوستان
راستش من گوشیمو گذاشتم کنار تی وی رو گذاشتم کنار و 90 درصد وقتم تو خونه با درسه ولی اونطور که باید مفید نیست برام؛ چرا؟ چون هی ذهنم می ره سمت چیزای بی ربط و یهو می بینم نیم ساعت گذشته و من هنوز تو یه صفحه موندم
راهی چیزی ندارید؟ -
سلام دوستان
راستش من گوشیمو گذاشتم کنار تی وی رو گذاشتم کنار و 90 درصد وقتم تو خونه با درسه ولی اونطور که باید مفید نیست برام؛ چرا؟ چون هی ذهنم می ره سمت چیزای بی ربط و یهو می بینم نیم ساعت گذشته و من هنوز تو یه صفحه موندم
راهی چیزی ندارید؟مهدی2020 اگه فهمیدی به ماهم بگو
-
مهدی2020 اگه فهمیدی به ماهم بگو
fatemeh201678 در دیگه خسته شدم... گفته است:
ینی تنها مشکل من نیست؟ شمام دارید؟
-
-
اون چیزی که ذهنتون رو مشغول میکنه حتما روی یک برگه بنوسید و بزارید کنار و بگید که بعد از تمام کردن درسم یا این صفحه یا این فصل...به اون چیز فکر میکنم(اون چیزی که ذهنتون رو مشغول میکنه)
این کار خیلی کمکتون میکنه زیاد حواستون پرت نشه -
سلام
میدونین وقتی ادم تمرکز نداشته باش رو درس اینجوری میش ب نظر من خود فرد میخواد ک ذهنش ب این سمت و اون سمت بره چون زیاد فکروخیال میکنه این فکروخیاله چند بار ک تو ذهن مرور بشه تبدیل میش ب ی عادت و همش اذیتتون میکنه ب نظر من کاری ک میتونید بکنید اینه وقتی میخواین ب ی چیز فک کنین همونجا با خودتان تو همون لحظه بگین تمومش کن دیگ بهش فک نکنین حتی اگ نمیفهمین ک کی ذهنتون ب اون سمت میره بعد از این ک متوجه شدین با خودتون بگین تمومش کن بسه دیگ فک نکن ن سریع برین سراغ درس همین ک متوجه شدین سریع از ذهنتون هر موضوعی رو ک هست خارج کنین و بقیه درستون رو بخونین چن روز این کارو با جدیت بکنین مطمعن باشین حل میشه و فراموش میش من خودم اینجوری حلش کردم تا جایی ک دیگ اصن بهش برنمیخورم اینم اضافه کنم بعد این ک متوجه شدین ذهنتون ب ی سمت دیگ میره و با خودتون گفتین بسه دیگ فک نکن با خودتون نگین ک چیکار کنم این موضوع رفع شه اخه اینجوری باز ی جورایی بر میگردین سر نقطه اول کلن وقتی اومد تو ذهنتون رهاش کنین -
fatemeh201678 در دیگه خسته شدم... گفته است:
ینی تنها مشکل من نیست؟ شمام دارید؟
مهدی2020 اره تاحدی ک حتی سرازمونم بعضی موقع ها حواسم پرت میشه ک واس چ اینجام چشمام ب سوالایه ها اما فکرم درگیره
-
سلام دوستان
راهی چیزی ندارید؟مهدی2020 سلام، سوال خوبی پرسیدید، نظرتون چیه اینو تو تخته خاکم مطرح کنید تا استاد امینی جواب بدن؟
-
سلام منم اینجوری بودم اما رفتم یه بسته استیکر خریدم هر روز روش نوشتم چند روز تا کنکور مونده از هدفم و آرزوهام نوشتم تاریخ میزدم میچسبوندم به میز مطالعم یه لحظه اگه حواسم پرت میشد سریع نوشته روشو میخوندم باز شروع میکردم آخر شبم از میز جداش میکنم میذارم تو جعبه یادگاری بمونه
-
سلام منم اینجوری بودم اما رفتم یه بسته استیکر خریدم هر روز روش نوشتم چند روز تا کنکور مونده از هدفم و آرزوهام نوشتم تاریخ میزدم میچسبوندم به میز مطالعم یه لحظه اگه حواسم پرت میشد سریع نوشته روشو میخوندم باز شروع میکردم آخر شبم از میز جداش میکنم میذارم تو جعبه یادگاری بمونه
خاتون در دیگه خسته شدم... گفته است:
خوشمان امد.....ایول یعنی این کارو میکنم
-
مهدی2020 سلام، سوال خوبی پرسیدید، نظرتون چیه اینو تو تخته خاکم مطرح کنید تا استاد امینی جواب بدن؟
mohammadhassan در دیگه خسته شدم... گفته است:
مهدی2020 سلام، سوال خوبی پرسیدید، نظرتون چیه اینو تو تخته خاکم مطرح کنید تا استاد امینی جواب بدن؟
خیلیم خوبه فقط من امکانش برام فراهم نیست، اگه این کارو کنید ممنونتون میشم
-
fatemeh201678 به منم بگید
-
mohammadhassan در دیگه خسته شدم... گفته است:
خیلیم خوبه فقط من امکانش برام فراهم نیست، اگه این کارو کنید ممنونتون میشم
-
خاتون در دیگه خسته شدم... گفته است:
خوشمان امد.....ایول یعنی این کارو میکنم
-
-
خاتون منم این کارو کردم ولی خیلی تاثیر نداشت یعنی یه روزایی که واقعا حسش نیست بخونی رو نمیشه کاریش کرد مثه امروز
@mahtab77 بستگی داره هدفت چقد برات مهم باشه شعار نمیدم
اما واقعن میخای جواب خودتو بعد اینکه رتبتو دیدی رو صفحه مانیتور چی بدی میخای بگی دوازده سال رو به چهار ساعت از دست دادم
اگه به اون لحظه فک کنی به مرداد ماه که جوابا اومده یه ترسی یه چیزی ته دلت میکشونتت سمت درس -
اما واقعن میخای جواب خودتو بعد اینکه رتبتو دیدی رو صفحه مانیتور چی بدی میخای بگی دوازده سال رو به چهار ساعت از دست دادم
اگه به اون لحظه فک کنی به مرداد ماه که جوابا اومده یه ترسی یه چیزی ته دلت میکشونتت سمت درس -
اگه به اون لحظه فک کنی به مرداد ماه که جوابا اومده یه ترسی یه چیزی ته دلت میکشونتت سمت درسخاتون
نه جدی بعضی روزا نمیشه خوند
هر ۳ هفته من یه روزشو میترکم از خستگی از خواب بلند نمیشم
مثلا امروز ۱۰۰ تا تست حرکت زدم خوب ۳ هفته اینجوری ادامه میدم یه روزش به فنا میرم دیگه اونروز میشه روز بازیابی باید انرژی برگرده
آدمیم گله من رباط که نیست ...