Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری (گفتگو)
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم 🤦‍♀️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم :goblin:
سوال مشاوره ای
فیلم های آموزشی
D
سلام وقتتون بخیر جسارت نباشه فیلم های آموزشی برای چه سالی هستن؟ با کتاب های 1403 مطابقت دارن؟!
سوال مشاوره ای
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری (گفتگو)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
707 دیدگاه‌ها 97 کاربران 13.6k بازدیدها 63 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Narges_N Narges_

@Zahra-HD سلام وقتتون بخیر:shamrock:
    در رابطه با ماه رمضون نیاز به راهنمایی دارم
    چون دهمم و خب اولین سالیه که قراره عید رو خوب بخونم و از قضا ماه مبارک هم شروع میشه نمیدونم ساعت مطالعمو چطوری باید تنظیم کنم!
    یعنی از شب شروع کنم به درس خوندن تا صبح و تا زمانی که کشش دارم و بعد بخوابم تا شب؟
    یا نه همون روال قبل فقط درطول روز بخونم و یه بخشی از شب؟
    و خب از طرفی هم بعد از عید دوباره مدارس طبیعتا باز میشه و دیگه چالش اصلی اینجاس واسم که چطوری باید پیش برم؟(راسش اصلا نمیدونم با توجه به اینکه تا ظهر مدرسم و بعدش خونه قراره چطوری پیش برم)ممنون میشم راهنماییم کنین

M آفلاین
    M آفلاین
    Mahdi Parandakht
    فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@M-Tina سلام امیدوارم حالت خوب باشه
    ببین برای ماه رمضون باید ببینی که خودت با چه تایمی بیشتر حال میکنی درس بخونی . من خودم پارسال توی ماه رمضون اینطوری بودم که تا ظهر میخوابیدم بعد شبا بیدار میموندم درسم رو ادامه میدادم

Narges_N 1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • C CpR

@Soniaaa نمیخام بترسونمت ولی معدل نمیگم مهم نیس مهمه چون تو وقتی نمراتتو خوب بگیری معدلت خوب میشه وگرنه ک نه
      حالا جدای از معدل
      برا این قضیه 40 درصد قطعی
      هر درس یه درصدی داره مثلا ادبیات نمیدونم 10 درصد بود یا بیشتر و هر چقدر تو نمره ادبیاتتو بیشتر بگیری بهتره
      این درصده مثه ضریب ها هستش
      مثلا هویت و سلامت 1 درصده نهایتا فک کنم،، خب تو 15 هم بگیری تاثیر آنچنانی نداره
      رو معدلت داره ها ک کم میشه ولی معدل مهم نیس
      اینک اون مشاوره گفته معدل بالای 19 و فلان ولش
      تو نمره هر درسو بچسب
      الان تو عمومیا دینی و ادبیات بیشترین درصدد دارن
      بعد عربی
      اختصاصی های اول زیست
      اینو بگم ادبیات و دینی حتی اختصاصی ها هم درصدش بیشتر بود
      الان حضور ذهن درست ندارم ولی یادمه درصدای بالایی بود تقریبا 10، 11 اینا فک کنم

mahdi.ekM آفلاین
      mahdi.ekM آفلاین
      mahdi.ek

@CBC رشته ریاضی تخصصیا از همه بیشتر فیزیک هست یا حسابان میدونید !؟

C Kourosh MousaviK 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • M Mahdi Parandakht

@M-Tina سلام امیدوارم حالت خوب باشه
        ببین برای ماه رمضون باید ببینی که خودت با چه تایمی بیشتر حال میکنی درس بخونی . من خودم پارسال توی ماه رمضون اینطوری بودم که تا ظهر میخوابیدم بعد شبا بیدار میموندم درسم رو ادامه میدادم

Narges_N آفلاین
        Narges_N آفلاین
        Narges_
        تجربی

Mahdi Parandakht سلام مرسی همچنین
        آها یعنی کلا دست خودمه و با توجه به راحت بودنم
        ممنونم:dizzy:

...Life goes on
        زندگی سوپه و من چنگالم...

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • IIAIII IIAII

@Zahra-HD @Zahra-HD ممنونم. اینکه همیشه باید تست رو توی کارمون داشته باشیم کاملا درسته ولی آخه چطوری این تستارو بزنیم. مثلا روزی یه آزمون از هرچهار تا درس بزنیم؟ یا هر روز دو درس رو کار کنیم. یا اینکه آزمون رو میزنیم بریم صفرتا صد جزوه رو مرور کنیم تا بهتر تثبیت بشه یا فقط همون جایی که مشکل داریم؟ یا اینکه با بودجه آزمون های آزمایشی پیش بریم یا اینکه خودمونو به بودجه بندی محدود نکنیم؟ و اینکه تحلیل ریز به ریز سوالات رو داشته باشیم یا صرفا پاسخنامه رو بخونیم و یاد بگیریم؟
          اینا تقریبا سوالاتیه که ذهنمو درگیر کرده
          راستی. شما رتبه تون با این روش جمع بندی توی کنکور چند شد؟

Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HD
          فارغ التحصیلان آلاء ⭐
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده

@m-sina در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-HD @Zahra-HD ممنونم. اینکه همیشه باید تست رو توی کارمون داشته باشیم کاملا درسته ولی آخه چطوری این تستارو بزنیم. مثلا روزی یه آزمون از هرچهار تا درس بزنیم؟ یا هر روز دو درس رو کار کنیم.

اینا دیگه به خودت ربط داره و هرطور راحتی میتونی جلو بری
          ولی خب
          مثلا استاد من می‌گفت یه روز وقت بزار یه کنکور رو بزن(مثل شرایط و زمانبندی کنکور) و مثلا ۲،۳ روز بشین اونو تحلیل کن
          و دوباره برو سراغ کنکوری سال بعد...

یا اینکه آزمون رو میزنیم بریم صفرتا صد جزوه رو مرور کنیم تا بهتر تثبیت بشه یا فقط همون جایی که مشکل داریم؟

اونجایی که مشکل داری رو عیب نداره وقت بیشتری بزاری ولی برای مباحث دیگه بزار توی تست ها مطالب برات مرور بشه.

یا اینکه با بودجه آزمون های آزمایشی پیش بریم یا اینکه خودمونو به بودجه بندی محدود نکنیم؟

من بیشتر با بودجه بندی جلو رفتم و گاهی هم سعی کردم ازش جلو تر بزنم چون با توجه به نهایی که خرداد داشتم من اردیبهشت رو برای جمعبندی وقت گذاشتم و قبلش سعی کردم همه‌ی مطالب رو تموم کنم.ولی خب اینم سلیقه‌ای هست

و اینکه تحلیل ریز به ریز سوالات رو داشته باشیم یا صرفا پاسخنامه رو بخونیم و یاد بگیریم؟

اینجا جای یادگیری نیس جای مرور کردن دوباره ی مطالب و گاهی دیدن مطالب از زاویه دید جدید هست. پس قرار نیس خیلی وقت بزاری روی تست و جوابش(باید تو زمان مشخص جواب بدی سوال رو)

دو هزار و هفتصد و اندی

So
          What is the point
          of every thing?...

IIAIII 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • mahdi.ekM mahdi.ek

C آفلاین
            C آفلاین
            CpR

@m-mahdi-kavoosi سلام
            خیر نمیدونم چون تجربیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Zahra.HDZ Zahra.HD

@m-sina در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

@Zahra-HD @Zahra-HD ممنونم. اینکه همیشه باید تست رو توی کارمون داشته باشیم کاملا درسته ولی آخه چطوری این تستارو بزنیم. مثلا روزی یه آزمون از هرچهار تا درس بزنیم؟ یا هر روز دو درس رو کار کنیم.

اینا دیگه به خودت ربط داره و هرطور راحتی میتونی جلو بری
              ولی خب
              مثلا استاد من می‌گفت یه روز وقت بزار یه کنکور رو بزن(مثل شرایط و زمانبندی کنکور) و مثلا ۲،۳ روز بشین اونو تحلیل کن
              و دوباره برو سراغ کنکوری سال بعد...

یا اینکه آزمون رو میزنیم بریم صفرتا صد جزوه رو مرور کنیم تا بهتر تثبیت بشه یا فقط همون جایی که مشکل داریم؟

اونجایی که مشکل داری رو عیب نداره وقت بیشتری بزاری ولی برای مباحث دیگه بزار توی تست ها مطالب برات مرور بشه.

یا اینکه با بودجه آزمون های آزمایشی پیش بریم یا اینکه خودمونو به بودجه بندی محدود نکنیم؟

من بیشتر با بودجه بندی جلو رفتم و گاهی هم سعی کردم ازش جلو تر بزنم چون با توجه به نهایی که خرداد داشتم من اردیبهشت رو برای جمعبندی وقت گذاشتم و قبلش سعی کردم همه‌ی مطالب رو تموم کنم.ولی خب اینم سلیقه‌ای هست

و اینکه تحلیل ریز به ریز سوالات رو داشته باشیم یا صرفا پاسخنامه رو بخونیم و یاد بگیریم؟

اینجا جای یادگیری نیس جای مرور کردن دوباره ی مطالب و گاهی دیدن مطالب از زاویه دید جدید هست. پس قرار نیس خیلی وقت بزاری روی تست و جوابش(باید تو زمان مشخص جواب بدی سوال رو)

دو هزار و هفتصد و اندی

IIAIII آفلاین
              IIAIII آفلاین
              IIAII

دو هزار و هفتصد و اندی

ممنونم بابت پاسخ کاملتون. چه رتبه خوبی هم آوردین. امسال اگه پشت کنکوری باشین قطعا رشته دلخواه تونو قبولین انشالله

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • mahdi.ekM mahdi.ek

Kourosh MousaviK آفلاین
                Kourosh MousaviK آفلاین
                Kourosh Mousavi
                فارغ التحصیلان آلاء

@m-mahdi-kavoosi در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

مبحثی بگی فیزیک
                تیپ تستی بگی فیزیک

تیپ تست یعنی مبحث مشترکه ولی مدل سوال دادن فرق داره

"?How did u feel" +
                ".I didn't feel anything"

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • T Tatlı.oğlan این تاپیک را در ارجاع داد
                • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام سلام😄
                  حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
                  خب قضیه چیه؟
                  قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
                  خب حالا چطوری؟
                  بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
                  و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
                  سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
                  چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم.
                  https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو

درضمن حواستون باشه😉:
                  ✅️اسپم ممنوعه🚫
                  ✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
                  ✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
                  و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: دانش-آموزان-آلاء
                  و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: فارغ-التحصیلان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء

S آفلاین
                  S آفلاین
                  Salar85
                  دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD سلام
                  من دانش آموز یازدهم تجربی هستم.میخواست پک کامل راه ابریشم رو بخرم.با توجه به اینکه تا کنکور دی ۱۰ ماه بیشتر نمونده میخواست ببینم که الان مناسبه که راه ابریشم رو تهیه کنم یا نه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HD
                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Salar85 در مشاوره کنکوری😉 گفته است:

@Zahra-HD سلام
                    من دانش آموز یازدهم تجربی هستم.میخواست پک کامل راه ابریشم رو بخرم.با توجه به اینکه تا کنکور دی ۱۰ ماه بیشتر نمونده میخواست ببینم که الان مناسبه که راه ابریشم رو تهیه کنم یا نه؟

سلام
                    خوبه تهیه کنی به شرطی که درگیر ویدئو نشی و بیشتر وقتت رو روی تست بزاری

So
                    What is the point
                    of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • jahad_121J آفلاین
                      jahad_121J آفلاین
                      jahad_121
                      فارغ التحصیلان آلاء
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده

سلام. 🌸🌸
                      من فیزیک تازه شروع کردم به خوندن
                      بعد تست ها این طوریه که یک در میون یکی درست یکی نزه نزده ها این طوره تا یک جایی رو پیش می رم دیگه نمی تونم حل کنم.

چه کار کنم. یعنی میگم درست میشه؟ به مرور
                      من تازه شروع کردم🚗😂

786

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • jahad_121J jahad_121

سلام. 🌸🌸
                        بعد تست ها این طوریه که یک در میون یکی درست یکی نزه نزده ها این طوره تا یک جایی رو پیش می رم دیگه نمی تونم حل کنم.

من تازه شروع کردم🚗😂

Zahra.HDZ آفلاین
                        Zahra.HDZ آفلاین
                        Zahra.HD
                        فارغ التحصیلان آلاء ⭐
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده

jahad_121 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

سلام. 🌸🌸

من تازه شروع کردم🚗😂

سلام بیب
                        آره عادیه
                        به نظرم اول سطح اسون و متوسط رو کامل کاااااامل باد بگیر بعد برو سراغ سطح بالاتر
                        اصلا اول تا یه حد متوسطی برسونی اون بحثی که میخونی رو بعد برو واسه همه‌شون حرفه ای تر بخون😄❤

So
                        What is the point
                        of every thing?...

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Zahra.HDZ Zahra.HD

jahad_121 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

سلام. 🌸🌸

من تازه شروع کردم🚗😂

سلام بیب
                          آره عادیه
                          به نظرم اول سطح اسون و متوسط رو کامل کاااااامل باد بگیر بعد برو سراغ سطح بالاتر
                          اصلا اول تا یه حد متوسطی برسونی اون بحثی که میخونی رو بعد برو واسه همه‌شون حرفه ای تر بخون😄❤

jahad_121J آفلاین
                          jahad_121J آفلاین
                          jahad_121
                          فارغ التحصیلان آلاء

@Zahra-HD

اهه خیلی ممنون 🌸🌸
                          تست های سطح و متوسط و اسون رو می تونم تست های جزوه معلم قرار بدم اول اونا رو تمرین کنم بعد برم سراغ تست ها؟
                          اخه فقط یک منبع دارم برای همه کتاب هام پیش می برم دیگه وقتی ندارم
                          اونم ای کیو هست خودش دو مدل تست داره که علامت دار کرده اونا مه سطحشون بالا تره.
                          من اومدم ضریب دار زدم. باید اول می رفتم بدون علامت ها رو می زدم. فکر کنم.

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام سلام😄
                            حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
                            خب قضیه چیه؟
                            قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
                            خب حالا چطوری؟
                            بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
                            و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
                            سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
                            چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم.
                            https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو

درضمن حواستون باشه😉:
                            ✅️اسپم ممنوعه🚫
                            ✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
                            ✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
                            و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: دانش-آموزان-آلاء
                            و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: فارغ-التحصیلان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء

sara teeeS آفلاین
                            sara teeeS آفلاین
                            sara teee
                            دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD سلام، منظور از نوسانی خوندن چیه؟ مثلا اگه اینجوری بخونی نوسانیه؟
                            ۹:۰۰
                            ۹:۱۰
                            ۸:۳۰
                            ۶:۰۰ (کار واجب)

M Mehrdad dehghanM Zahra.HDZ 4 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • sara teeeS sara teee

M آفلاین
                              M آفلاین
                              Mahdi Parandakht
                              این پست پاک شده!
                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • sara teeeS sara teee

M آفلاین
                                M آفلاین
                                Mahdi Parandakht
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mahdi Parandakht انجام شده

sara teee سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه
                                ببین منظور نوسانی خواندن یعنی ساعت مطالعاتی دقیقی نداری مثلا یک روز ۱۲ ساعت میخونی ، یک روز هیچی نمیخونی ، یک روز ۲ ساعت میخونی و ....

Mahdieh teM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • sara teeeS sara teee

Mehrdad dehghanM آفلاین
                                  Mehrdad dehghanM آفلاین
                                  Mehrdad dehghan

sara teee نه عالیه این تایم مطالعه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • sara teeeS sara teee

Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HDZ آفلاین
                                    Zahra.HD
                                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐

sara teee جواب دادن دیگه🙂

So
                                    What is the point
                                    of every thing?...

احمد رضا 0ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • Zahra.HDZ Zahra.HD این تاپیک را در ارجاع داد
                                    • Zahra.HDZ Zahra.HD

sara teee جواب دادن دیگه🙂

احمد رضا 0ا آفلاین
                                      احمد رضا 0ا آفلاین
                                      احمد رضا 0

@Zahra-HD من که دیگه حالم از کنکور رو درس خوندن بهم میخوره حس میکنم هدف ندارم
                                      چطور بچها پزشکی قبول میشن و توی مسیر ناامید نمیشن؟!

2
                                      • mahdi.ekM آفلاین
                                        mahdi.ekM آفلاین
                                        mahdi.ek
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط mahdi.ek انجام شده

سلام دوستان کتاب تست داده مدرسمون ده تا آزمون ۱۰۰ سوالی داره... میشه راهنمایی کنید
                                        خود مشاور گفت اول مثلا کل منبع حسابان بخون بعد تست بزن روزی دو تا منبع رو بزن و با هم صحبت کردیم و مشخص کردیم هر روز کدوم دو درس رو میتونم با هم بخونم و تحلیل کنم یه درس تایم صبح یه درس تایم عصر....
                                        با این اوصاف بنطرتون تایم کم می آید یا خیر
                                        البته
                                        خود کتاب روش نوشته فقط ایام نوروز روزی ۴۶ تست بزنید ، [تازه ایام نوروز ۱۳ روزه همش...]کتاب رو کامل تکمیل کردید...👌✨

1
                                        • M Mahdi Parandakht

sara teee سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه
                                          ببین منظور نوسانی خواندن یعنی ساعت مطالعاتی دقیقی نداری مثلا یک روز ۱۲ ساعت میخونی ، یک روز هیچی نمیخونی ، یک روز ۲ ساعت میخونی و ....

Mahdieh teM آفلاین
                                          Mahdieh teM آفلاین
                                          Mahdieh te
                                          دانش آموزان آلاء

Mahdi Parandakht و منی که چند ماهه عذاب وجدان دارم که چرا روزای آزمون درس نمیخونم و با این اوصاف نوسانی دارم میخونم 😂 ممنون

M Zahra.HDZ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 18
                                          • 19
                                          • 20
                                          • 21
                                          • 22
                                          • 35
                                          • 36
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه